Χρήστος 12 Αυγούστου 2011 #1 Share 12 Αυγούστου 2011 Πολλοί χομπιστες φοβούνται την αγλη όπως ο διάολος το Λιβάνη Μόλις την αποκτήσουν προσπαθούν με μύριους τρόπους να την εξαφανίσουν. Σκεφτήκατε ποτέ το αντίθετο;! Ένα ενυδρείο με αλγεις ή να καλλιεργήσετε αλγεις; Όσοι έχετε όρεξη πάρτε ένα τέτοιο παγούρι κόψτε το από πάνω και κάντε ένα μίνι ενυδρείο τώρα που ο καιρός είναι ακόμη καλός ή και το χειμώνα μέσα στο σπίτι. Στόχος: Προσπαθήστε να καλλιεργήσετε επιλεκτικά την μαύρη τριχοειδή άλγη. Πάω στοίχημα ότι δεν θα τα καταφέρεται. Τη κερδίζουμε από το πείραμα: 1 ευχαρίστηση για το κάτι το διαφορετικό 2 αν καταλάβετε πως μπορείς να προκαλέσεις την ανάπτυξη μιας αλγης μπορείς μετά να καταλάβεις πολύ καλύτερα πως μπορείς να την πολεμήσεις στο μέλλον. ΥΓ Σκέπτομαι από τον φθινόπωρο να ανοίξω έναν διαγωνισμό ενυδρείου όπου το καλύτερο θα είναι αυτό με την μεγαλύτερη ποικιλία σε αλγεις. Πιστεύω πως θα υπάρξουν συμμετοχές…, στήστε από τώρα μίνι ενυδρεία με αλγεις το σχήμα δεν μας αφορά ας είναι και μπουκάλι από αναψυκτικό. Θα έχει 3 βραβεία 1 βραβείο, επίσημη ανακήρυξη ως βασιλιάς της αλγης 2 βραβείο πρίγκιψ της αλγης 3 βραβείο Δούκας της αλγης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 12 Αυγούστου 2011 #2 Share 12 Αυγούστου 2011 (edited) Βαλε ενα Oskar σε ενα 100αρι και σε λιγο καιρο θα δεις μαυρη αλγη με τις φουντες! Στο 500αρι μου με τα θηρια ειναι το αιωνιο μου προβλημα!!! Έγινε επεξεργασία 12 Αυγούστου 2011 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 12 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 12 Αυγούστου 2011 Το απόγευμα που θα γυρίσω από την δουλειά θα ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες για να δείτε τη εννοώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 12 Αυγούστου 2011 #4 Share 12 Αυγούστου 2011 Μπόλι άλγης από το κυρίως ενυδρείο επτρέπεται να χρησιμοποιήσουμε; Η μαυρή τριχοειδής δε θέλει κάποια ροή για να αναπτυχθεί; Αναπτύσεται και σε στάσιμο νερό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 12 Αυγούστου 2011 #5 Share 12 Αυγούστου 2011 Μμμμ πολύ καλή ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 12 Αυγούστου 2011 Author #6 Share 12 Αυγούστου 2011 Ενυδρείο με αλγη Μετά από καιρό το μπροστινό τσάμι και η επιφάνια του ενυδρείου Γρασιδάκι από αλγη Ντεκό από αλγη Ανουμπια με αλγη, απορώ πως αυτά τα φυτά επιζούν αφοί γύρω γύρω είναι καλυμμένα με μαύρη τριχοειδή και από πάνω με πράσινή άλγη. Τώρα πως παίρνουν φώς και κάνουν φωτοσύνθεση και αναπτύσσονται δεν ξέρω. Αυτά, μην σας κουράσω κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Αυγούστου 2011 #7 Share 12 Αυγούστου 2011 (edited) χρηστο ομολογω ρε φιλε,αν και εγω στο παρελθον πειραματιστηκα αρκετα και με το φυτεμενο αλλα και με αλγες, και ποτε μου δεν καταφερα να κανω ετσι τις ανουμπιες...!!! εισαι βασιλιας φιλαρακι. Έγινε επεξεργασία 12 Αυγούστου 2011 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Αυγούστου 2011 #8 Share 12 Αυγούστου 2011 Καλα αυτες οι ανουμπιες πιο πολυ για σαρκοφαγα φυτα μου μοιαζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 12 Αυγούστου 2011 #9 Share 12 Αυγούστου 2011 εισαι απιστευτος φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 12 Αυγούστου 2011 #10 Share 12 Αυγούστου 2011 Φιλε μου, ιδικα η πρωτη φωτο το ενυδρειο ειναι να παει για διαγωνισμο στην ADA. Η χαρα της γαριδας! Και εγω στο 500αρι εχω φυτιες BBA και καπου το εχω αμεληση και εχουν γεμισει τον τοπο, μιλαμε για βουνα! Απο την αλλη εαν δεν αναβαθμιστω και με την φιλτρανση πιστευω πως δυσκολα θα την ξεκανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIAN500 14 Αυγούστου 2011 #11 Share 14 Αυγούστου 2011 Μπορώ να πω ότι έχει και η άλγη την ομορφιά της. Θα το χαρακτήριζα συγχρονη τέχνη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 15 Αυγούστου 2011 Author #12 Share 15 Αυγούστου 2011 Μπορώ να πω ότι έχει και η άλγη την ομορφιά της. Θα το χαρακτήριζα συγχρονη τέχνη!!! Φίλε δεν μπορείς να φανταστής τη δύσκολη τέχνη που είναι η άλγη. Για ένα διάστημα ο Αμάνο με έπαιρνε τηλεφωνώ και με ρωτούσε πως το έκανα αλλά εγώ βράχος δεν το πρόδωσα το μυστικό. Ξέρης στην Ασία η λέξη άλγη είναι ταμπού. Πρώτη Σεπτεμβρίου θα ανοίξουμε τον πρώτο διαγωνισμό αλγης όσοι πιστή προσέρθετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Αυγούστου 2011 #13 Share 15 Αυγούστου 2011 χρηστο ελπιζω να μην παρεις μερος με τις ''σαρκοφαγες ανουμπιες''.... δεν εχουν ανταγωνισμο αυτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 15 Αυγούστου 2011 Author #14 Share 15 Αυγούστου 2011 Θα το σεβαστό Κώστα και δεν θα λάβω μέρος στον διαγωνισμό, ούτως ή άλλως δεν αρμόζει στον διοργανωτή να λαμβάνει μέρος. Σας λυπάμαι ρε σας λυπάμαι για αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Αυγούστου 2011 #15 Share 15 Αυγούστου 2011 (edited) Αν παρει μερος με τις σαρκοφαγες ανουμπιες αυτο θα ειναι χτυπημα κατω απο τη ζωνη,δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να τις κερδισει Έγινε επεξεργασία 15 Αυγούστου 2011 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος