aggelonias 11 Αυγούστου 2011 #1 Share 11 Αυγούστου 2011 γεια σας και παλι φιλοι μου..χρειαζομαι για ακομα μια φορα την βοηθεια σας... μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα να ξεκεινισω το δευτερο ενυδρειο μου..ενα 120 αρι με κριμπενσις...το ενυδρειο αγοραζεται στις αρχες σεπτεμβριου...τα ψαρακια θα τα παρω επισεις εκεινες τις μερες...εχω βρει μωρα..3 εκ περιπου..ειναι 5 στον αριθμο...θα μπουν για κανα μηνα μεχρι να στρωσει το ενυδρειο στο κοινωνικο μου και μετα θα μεταφερθουν στο 120 αρι..το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω σε τι περιβαλον θα ειναι καλυτερα τα κριμπενσακια μου...θελει φυτεμενο?αμμο?θα προτημουσα την γνωμη καποιου εμπειρου μελους που να εχει ασχολειθει με αυτο το ειδος παρα καποιο λινκ..οχι γιατι βαριεμε να διαβαζω....απλα εχω διαβασει για πολλα ψαρια σε πολλα διαφορετικα λινκ..και αρκετες φορες δεν συμπιπτουν μεταξυ τους αυτα που λενε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 11 Αυγούστου 2011 #2 Share 11 Αυγούστου 2011 Εγώ τα είχα και σε άμμο και σε χαλικάκι. Προτιμώ το χαλικάκι γιατί την άμμο την μετακινούν πάρα πολύ εύκολα και το ενυδρείο σου θα γίνει αγνώριστο. Μπόλικα φυτά με κρυψώνες και είσαι μια χαρά. Βάλε στις δυο άκρες και δυο καρύδες για φωλιά αλλά να μην έχουν οπτική επαφή αναμεταξύ τους και σε κάποια φάση θα δεις απογόνους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 11 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 11 Αυγούστου 2011 δεν νομιζω να εχω προβλημα τον μηνα που θα μεινουν στο κοινωνικο μου.....εσυ τι λες?63 λιτρα με ενα χαρεμακι μολλυ..1 αρσ-2 θυλ...αυτο ειναι που με ανχωνει πιο πολυ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 11 Αυγούστου 2011 #4 Share 11 Αυγούστου 2011 Μπααααα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 11 Αυγούστου 2011 Author #5 Share 11 Αυγούστου 2011 ωραια..τελος σεπτεμβρη λοιπον ανεβαζω φωτο....χαχαχα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος