koumparos 10 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 10 Νοεμβρίου 2006 Σήμερα το πρωϊ τα (παιδία) των apple snails μου , οι γονείς έχουν απεβιωσει , μου έκαναν μια έκπληξη.Ξαναγέννησαν Θα ήθελα λοιπόν όποιοι ενδιαφέρονται να πάρουν ,από τα μώρα που θα βγούν , να δηλώσουν ενδιαφέρον και αν μαζέψουμε έναν καλό αριθμό να τα αφήσω τα αυγά να σκάσουν.Αλλοιώς........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 10 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 10 Νοεμβρίου 2006 Εγω θα ηθελα (4 αν ειναι ευκολο) για το 120αρι μου, λογω απωλειας των προηγουμενων που ειχα!Αν θες σου στελνω πμ με το τηλ μου ή στειλε μου το δικο σου να σε παρω εγω. Ευχαριστω κουμπαρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 10 Νοεμβρίου 2006 #3 Share 10 Νοεμβρίου 2006 Βάλε κι εμένα τελευταίο στους υποψήφιους, αν μείνει χώρος στη λίστα. Δώδεκα ενυδρεία είναι αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggolemis 10 Νοεμβρίου 2006 #4 Share 10 Νοεμβρίου 2006 Βάλε κι εμένα τελευταίο στους υποψήφιους, αν μείνει χώρος στη λίστα. Δώδεκα ενυδρεία είναι αυτά... Επίσης! Αν και εφόσον περισσέψουν...Νομίζω ότι μέχρι δέκα τα βολεύω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 10 Νοεμβρίου 2006 Author #5 Share 10 Νοεμβρίου 2006 Μην λυπάστε.Καμια 200αρια θα βγούνε.Απλά σε κανα μήνα να τα υπολογίζετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 10 Νοεμβρίου 2006 #6 Share 10 Νοεμβρίου 2006 Μην λυπάστε.Καμια 200αρια θα βγούνε.Απλά σε κανα μήνα να τα υπολογίζετε. κουμπάρε πώς τις πετυχαίνεις αυτές τις γέννες? Παρενέργειες του istellas? Εάν μπορείς να στείλεις με ACS με χρέωση δική μου count me in! Θένξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 10 Νοεμβρίου 2006 Author #7 Share 10 Νοεμβρίου 2006 Filoxene και stefane πείτε μου αριθμό για να κάνω πρόσθεση.Πρέπει να φτάσουμε πάνω από 100 Ε όχι και παρενέργειες.Απλά είμαι ιδικός applesnailsολόγος Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 10 Νοεμβρίου 2006 #8 Share 10 Νοεμβρίου 2006 Filoxene και stefane πείτε μου αριθμό για να κάνω πρόσθεση.Πρέπει να φτάσουμε πάνω από 100 Ε όχι και παρενέργειες.Απλά είμαι ιδικός applesnailsολόγος Αν μαζέψεις πάνω από 100 τότε καμια 25-30 θα με έφταναν χαλαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 10 Νοεμβρίου 2006 #9 Share 10 Νοεμβρίου 2006 Εμένα άσε με τελευταίο. Δώσε όπου σου ζητήσουν και όσα σου μείνουν - και θέλεις ακόμα να τα δώσεις - τα παίρνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 10 Νοεμβρίου 2006 #10 Share 10 Νοεμβρίου 2006 Πιάσε 10 και για μένα κουμπάρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganas 10 Νοεμβρίου 2006 #11 Share 10 Νοεμβρίου 2006 Αν περισέψουν θα ήθελα 3-5 Ευχαριστώ ΥΓ . Τα Apple Snails τρώνε τα φυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 10 Νοεμβρίου 2006 #12 Share 10 Νοεμβρίου 2006 Αν περισέψουν θα ήθελα 3-5Ευχαριστώ ΥΓ . Τα Apple Snails τρώνε τα φυτά? οχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAST 10 Νοεμβρίου 2006 #13 Share 10 Νοεμβρίου 2006 Αν υπαρχει δυνατοτητα να σταλουν Θεσσαλονικη με εξοδα δικα μου φυσικα θα ηθελα 5. Mε σκαλαρια νομιζω δεν υπαρχει προβλημα να μπουν, ετσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 10 Νοεμβρίου 2006 Author #14 Share 10 Νοεμβρίου 2006 O.K. πάμε καλά.Έχουμε μέχρι τώρα 60 + filoxenos.Οσοι έχετε στείλει θα πάρετε.Οταν είναι να δωθούν θα σας στείλω pm.Εχω στείλει snails σε Χανιά , Κοζάνη , Πάτρα χωρίς πρόβλημα.Βεβαίως δέχομαι και άλλες κρατήσεις.ΓΙΑ ΠΑΜΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 13 Νοεμβρίου 2006 Author #15 Share 13 Νοεμβρίου 2006 Δεν κάνουμε τίποτα.Στα 60 κολλήσαμε???Για να βλέπω προσφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 13 Νοεμβρίου 2006 #16 Share 13 Νοεμβρίου 2006 αν ειναι ευκολο4 για εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 13 Νοεμβρίου 2006 #17 Share 13 Νοεμβρίου 2006 θα ηθελα να φιλοξενισω και εγω 4-5 ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAST 13 Νοεμβρίου 2006 #18 Share 13 Νοεμβρίου 2006 Και αλλα 5 στα δικα μου για εναν φιλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros 13 Νοεμβρίου 2006 #19 Share 13 Νοεμβρίου 2006 Καλήμέρα Κουμπάρε και εγώ φίλε μου θα ήθελα καμια 10 αν σου μείνουν υπολογισέ και εμένα Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 13 Νοεμβρίου 2006 Author #20 Share 13 Νοεμβρίου 2006 O.K. 85.Eίμαστε σε καλό δρόμο.Υπάρχουν ακόμη πολλά.Για να δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 13 Νοεμβρίου 2006 #21 Share 13 Νοεμβρίου 2006 Επειδη αυριο αγοραζω το δευτερο ενυδρειο,ενα 25λιτρο για μονομαχο απο σπιτι (filoxenos ) πιανο, γαλλικα κλπ θα ηθελα ενα-δυο ακομα!Συνολο πεντε-εξι! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 13 Νοεμβρίου 2006 #22 Share 13 Νοεμβρίου 2006 Να ξέρεις πάντως ότι οι δικοί μου είναι κομματάκι "άγριοι" με οποιονδήποτε συγκάτοικο. Τελικά δεν ανέχονται τίποτα. Μου τα σκοτώνουν τα σαλιγκάρια και αναγκάστηκα μετά από καμιά δεκαριά απώλειες - μέχρι να βεβαιωθώ απόλυτα - και τα έβγαλα. Ολα τα άλλα σαλιγκάρια αντέχουν μαζί τους, δεν τα πειράζουν. Τα apple snails τα "καθαρίζουν"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 13 Νοεμβρίου 2006 #23 Share 13 Νοεμβρίου 2006 Να ξέρεις πάντως ότι οι δικοί μου είναι κομματάκι "άγριοι" με οποιονδήποτε συγκάτοικο. Τελικά δεν ανέχονται τίποτα. Μου τα σκοτώνουν τα σαλιγκάρια και αναγκάστηκα μετά από καμιά δεκαριά απώλειες - μέχρι να βεβαιωθώ απόλυτα - και τα έβγαλα. Ολα τα άλλα σαλιγκάρια αντέχουν μαζί τους, δεν τα πειράζουν. Τα apple snails τα "καθαρίζουν"... Δηλαδη εκτος απο γαλλικα, μπαλετο, πιανο ξερουν και πολεμικες τεχνες;;;!!! Καμμια γαριδα να του βαλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 13 Νοεμβρίου 2006 #24 Share 13 Νοεμβρίου 2006 Ειδικά γαρίδα, όχι! Μια φορά τη δοκίμασα και τη σκότωσε ακαριαία ο μεγάλος μου! Μετά από αυτό δεν ξαναδοκίμασα, κρίμα είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 13 Νοεμβρίου 2006 #25 Share 13 Νοεμβρίου 2006 ΟΚ!Για να μην χαλασουμε και το post του κουμπαρου, ετοιμαζω το ενυδρειο και σου στελνω πμ. Κουμπαρε συγνωμη φιλε και για αποζημειωση: Ελα κοσμε, για μαζευτειτε για super super special apple snails!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος