jean07 11 Αυγούστου 2011 #1 Share 11 Αυγούστου 2011 Επειδή "βαρέθηκα" με τις γέννες των ancistrus albino (διότι δεν μπορώ να τα διαθέσω πουθενά) λέω να αφήσω στο ενυδρείο μόνο τον αρσενικό ή δύο αρσενικούς. Ενδύκνειται ας το πούμε τέτοια "αλλαγή" τώρα; Και κάτι τελευταίο όπως είχα γράψει σε αυτό το ποστ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=60063 και για να μην ξανανεβάζω φωτο, ήθελα να σημειώσω ότι η θηλυκιά έχει "ξεπατωθεί" να παίρνει αρκετές φορές τη συγκεκριμένη στάση, μόνο αυτή κανένα άλλο. Τυχαίο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sxcoyote 27 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 27 Οκτωβρίου 2011 Χαχαχαχαχα φιλε μου καλο. Εγω παλι εχω ξεπατωθει να ψαχνω κανενα ωραιο ancistrus και δεν βρισκω. Να σου πω την αληθεια εχω απογοητευτει κιολας γιατι θα ηθελα οποσδηποτε ενα ζευγαρι αλλα στα petshop δεν κουνιεται φιλο. Δεν ασχολουμε πολυ καιρο με ενυδρεια αλλα τι στο καλο τοσο δυσευρετα ειναι πια; Να εισαι καλα και εσυ και τα ψαακια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος