Jump to content

Σύγκριση προϊόντων Blackwater

KokkinosK

Recommended Posts

Έχει κανείς εμπειρία με τα παρακάτω προϊόντα?

KENT MARINE - Blackwater Expert ή

Marc Weiss - INSTANT AMAZON Blackwater Conditioner

Τα έχω προμηθευτεί και τα δύο, λίγο πολύ λένε τα ίδια πράγματα, και δεν ξέρω πως να ξεχωρίσω ποιό είναι καλύτερο.

Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ. :)

post-39149-1313057572_thumb.jpg

to Marc Weiss - INSTANT AMAZON Blackwater Conditioner απο Ελλαδα το πηρες Η παραγγελια απο εξωτερικο ?

γραφει πανω του αναλογιες ? ποσα καπακια στα ποσα λιτρα

εαν ψαξεις σε παλαιοτερα θεματα μεσα στους δισκους θα βρεις καπου ενα συγκριτικο αναμεσα σε σκευασματα για blackwater :)

Τα έφερα από Αμερική, και επειδή θα έρθει πάλι ένας φίλος και θα τον αγγαρέψω :) έλεγα μήπως ξέρει κάποιος αν το ένα ή το άλλο είναι καλύτερο.

Αναλογίες και οδηγίες χρήσης θα σου δώσω το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι

Λοιπόν μερικές πληροφορίες για το κάθε ένα (σύμφωνα με τους κατασκευαστές τους):

Kent marine - Black Water Expert

"Simulates Conditions Found in Tropical freshwaters"

Χρώμα σκευάσματος: Διάφανο.

Δοσολογία:

5 ml σε 10 γαλόνια (38,4 lit) κάθε εβδομάδα και μετά από κάθε αλλαγή νερού.

Σε περίπτωση αναπαραγωγής ή σκληρού νερού, διπλάσια ποσότητα κάθε εβδομάδα.

Marc Weiss - Instant Amazon

Blackwater Conditioner - Contains Katapang Leaf The Asian Breeders Secret

Χρώμα σκευάσματος: Σκούρο καφέ, σχεδόν μαύρο.

Δοσολογία:

5 ml σε κάθε 10 γαλόνια (38,4 lit) με κάθε αλλαγή νερού.

Για την προσαρμογή νέων ψαριών και φυτών (?), χρησιμοποιήστε 20 ml ανα 10 γαλόνια (38,4 lit) για 3 ημέρες.

Κ

Έγινε επεξεργασία - KokkinosK

προσωπικα ποτε μου δεν πιστεψα αυτα τα καθαρα κατ'εμε ''εμπορικα σκευασματα''.οποιος μπορει να φτιαξει νερακι απο τυρφη θα παρει ολα χουμικα και ιχνοστοιχεια που χρειαζεται.

klaz εχεις δίκιο αλλα μερικοί παίζουν σε πολύ χαμηλό pH και αποφεύγουν την χρήση τύρφης :)

Αυτό που κάνω εγώ για το εφέ του μαύρου νερού είναι να βράζω σε ένα καζάνι ξερά φύλλα που βρίσκω στο βουνό μαζί με κάποια εμπορική εταιρία τύρφης. Βάζω το νερό σε μπουκάλι των 1.5lt αφου το έχω περάσει απο βαμβάκι και το αφήνω 1-2 εβδομάδες να εξατμιστεί λιγάκι. Στο τέλος έχω ένα κατάμαυρο υγρό 0.5-1lt το οποίο θα μου κρατήσει για ένα μήνα.

βασιλη το ιδιο εκανα και εγω,με τη μονη διαφορα ισως πως το αφηνα μονο 3-4 μερες να ξεκουραστει...

σωστο αυτο με το πεχα που ειπες αλλα ποιος ο λογος να παιζεις τοσο χαμηλα σε πεχα,εκτος ισως αν εχεις αγριους,η κανεις καποια μορφης βακτηριακη θεραπεια μεσα στη γυαλα...

Εντάξει όλα αυτά, αλλά όσοι δεν μπορούν να πάνε στο βουνό να μαζέψουν φύλλα και να φτιάξουν δικο τους blackwater τι κάνουν?

Εντάξει όλα αυτά, αλλά όσοι δεν μπορούν να πάνε στο βουνό να μαζέψουν φύλλα και να φτιάξουν δικο τους blackwater τι κάνουν?

δεν ειναι κατι τοσο το τρομερο η το σουπερ απαραιτητο ζουμι για το ενυδρειο σου.αυτο θελω να τονισω απλως.

Αυτό είναι το σημαντικό. Αν δεν προσφέρουν τίποτα (ή σχεδόν τίποτα) στο ενυδρείο δεν έχει λογική να μιλάμε για πλεονεκτήματα του ενός ή του άλλου.

Σε ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...