Freeman 12 Αυγούστου 2011 #26 Share 12 Αυγούστου 2011 Το 1 από τα 4 τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητά μου. Πραγματικά θηρίο το Baja, πολύ σκόνη και φασαρία Ο μοντελισμός είναι πολύ ωραίο χόμπι Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 12 Αυγούστου 2011 #27 Share 12 Αυγούστου 2011 clubing απειρο ψαρεμα εξω απο την θαλασσα με καλαμια κ πετονιες οτι εχει σχεση με ζωα και ειδικαα τις αναπαραγωγες τους πολυ λαικη μουσικη camping και ψωνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 13 Αυγούστου 2011 #28 Share 13 Αυγούστου 2011 clubing απειρο ψαρεμα εξω απο την θαλασσα με καλαμια κ πετονιες οτι εχει σχεση με ζωα και ειδικαα τις αναπαραγωγες τους πολυ λαικη μουσικη camping και ψωνια μαζι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 13 Αυγούστου 2011 #29 Share 13 Αυγούστου 2011 μαζι σου! σακη ελα ναυπακτο ν παμε για ψαρεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 13 Αυγούστου 2011 #30 Share 13 Αυγούστου 2011 ψαρεμα..ψαρεμα..ψαρεμα οτι ψαρεμα θελετε με καλαμι με ψαροντουφεκο απο βαρκα με συρτη οτι θελετε να και καπια λιγα ψαρια που επιασια τωρα τελευταία Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 13 Αυγούστου 2011 #31 Share 13 Αυγούστου 2011 να και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAGGELIS BAL 20 Αυγούστου 2011 #32 Share 20 Αυγούστου 2011 Εμένα το αγαπημένο μου χόμπι είναι να μαζεύω άγρια μανιτάρια απο τη φύση. Ετσι συνδιάζω τη βόλτα,τη φύση και τα βουνά με τα μανιτάρια, όπου μετά απο κάθε μάζεμα γεύομαι τους εκλεκτούς αυτούς μεζέδες με καλό κρασί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptropik 20 Αυγούστου 2011 #33 Share 20 Αυγούστου 2011 Παραγωγη βιολογικων λαχανικων Εκτροφη στο σπιτι σαλιγκαριων για φαγητο Σκοποβολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρυσανθη 20 Αυγούστου 2011 #34 Share 20 Αυγούστου 2011 Παραγωγη βιολογικων λαχανικων Εκτροφη στο σπιτι σαλιγκαριων για φαγητο Σκοποβολη καμια γυναικα¨? λοιπον βιβλια πολλα βιβλια.ταξιδια χειμωνα,καλοκαιρι.παλια ειχα πολλα καναρινια που τα ζευγαρωνα και τα εδεινα σε φιλους .ο τζονυ μου[ο γατος μου]που των κυνηγαω να φυγει απο τα ενυδρεια και το εχω καταφερει τα βαρεθηκε αλλα ειναι μελος της οικογενιας και πολυ κακομαθημενος.ο υπολογιστης.και ταβλι στο ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 20 Αυγούστου 2011 #35 Share 20 Αυγούστου 2011 οτι εχει να κανει με ζωα,η/υ,χαρτια,ταβλι,ταινιες,μουσικη,και τωρα προσφατα αρχισα το ψαρεμα πιγα μια φορα και επιασα 2 ψαρακια 20cm wowwwww χαχαχαχα. οποιος θελει να μου διξει κανενα σαιτ γιανα εωημεροθω περι ψαρεματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enydreiofilos 14 Δεκεμβρίου 2014 #36 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 εκτροφη κουνουπιων μοντελα δεινοσαυρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 14 Δεκεμβρίου 2014 #37 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Ψάρεμα και φωτογραφία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 14 Δεκεμβρίου 2014 #38 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Παντα ηθελατενα τηλεσκοπιο,ειπα με τα ενυδρεια αρχισα στα 30,με τα τηλεσκοπια ελπίζω στα 40! Φωτογραφια, μοντελισμος στατικων μοντελων παλαιοτερα,τηλεκαρτες και νομίσματα απο συλλογες! ΒΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ, αλλα κυριως εκτος δουλειας ασχολουμαι με την αγιογραφια,που δεν ειναι χομπυ! Αυτα τα ολίγα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 14 Δεκεμβρίου 2014 #39 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 frangisk το airsoft είναι περίπου σαν το paintball αλλά με μικρά πλαστικά σφαιρίδια βιβλία, παζλ, ταξίδια στο εξωτερικό (όταν με παίρνει) κ μουσική φυσικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Δεκεμβρίου 2014 #40 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Κανένα! Εδώ για τα ψάρια δεν έχουμε χρόνο... Μου αρέσει να βγαίνω για περιπάτους και να κάνω zumba. Αλλά δεν θα τα έλεγα ακριβώς χόμπυ, αφού τα κάνω επειδή πρέπει! Το ίδιο ισχύει και για την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, με χαλαρώνει και την αγαπώ, αλλά πάλι δεν θα τα αποκαλέσω χόμπυ, αφού κάποιος πρέπει να τα κάνει για να φάμε! (εγώ) Επίσης μου αρέσει να ανακαλύπτω νέες εφαρμογές στο internet, να ακούω μουσική και τρελαίνομαι για τις αμερικάνικες σειρές τύπου Criminal Minds, Blue Bloods, Good Wife, etc. Αν κάποτε έχω ελεύθερο χρόνο θα ήθελα να ασχοληθώ με τα παραπάνω ως χόμπυ αλλά και με τα παρακάτω: Να μάθω πολλές ξένες γλώσσες! Να μάθω χορούς! Να μάθω βιολί ή τσέλο! Να αποκτήσω ένα γατάκι ή ξανά ένα σκυλάκι. Να δημιουργήσω τον δικό μου μικρό κήπο ζαρζαβατικών (προς το παρόν περιορίζομαι σε γλάστρες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 15 Δεκεμβρίου 2014 #41 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 τα δικα μου χομπι ειναι ψαροτουφεκο... αν και τελευταια το εχω κοψει, λογο περιορισμενου χρονου. φωτογραφια στην ξηρα αλλα και κατω απο την θαλασσα... μαγειρικη οποτε μπορω ταξιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 15 Δεκεμβρίου 2014 #42 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Ψαροντούφεκο, καταδύσεις, αλλά τώρα δεν πάμε τόσο συχνά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 15 Δεκεμβρίου 2014 #43 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Για πολλααα χρονια στατικος μοντελισμος, κιθαρα και τραγουδι (στην παρεα), αγιογραφια, πολυ διαβασμα και τα τελευταια 3χρονια τα ενυδρεια μου. Πολυ θα ηθελα να επανελθω στα μοντελακια μου αλλα με τα μικρα στο σπιτι ειναι αδυνατο....που θα παει θα μεγαλωσουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 15 Δεκεμβρίου 2014 #44 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Για πολλααα χρονια στατικος μοντελισμος, κιθαρα και τραγουδι (στην παρεα), αγιογραφια, πολυ διαβασμα και τα τελευταια 3χρονια τα ενυδρεια μου. Πολυ θα ηθελα να επανελθω στα μοντελακια μου αλλα με τα μικρα στο σπιτι ειναι αδυνατο....που θα παει θα μεγαλωσουν.... Ομοιοπαθης!και αγιογραφος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 16 Δεκεμβρίου 2014 #45 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Γυναικες,ποτα,drugs...Χαχαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 16 Δεκεμβρίου 2014 #46 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Ομοιοπαθης!και αγιογραφος!Γεια σου συναδελφε!!!!(περιπου) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 16 Δεκεμβρίου 2014 #47 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Γυναικες,ποτα,drugs...Χαχαχα...Αυτα ειναι χομπυ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 16 Δεκεμβρίου 2014 #48 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Airsoft Ping pong pc gamer (ναι ειναι χομπι και ντρεπομαι γι'αυτο) rc models Γενικα δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου χωρις χομπυ και ενδιαφεροντα. Με κερδιζουν κατα καιρους διαφορα πραγμματα και θελω να μαθαινω απο αυτα οσο περισσοτερα μπορω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 16 Δεκεμβρίου 2014 #49 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Πτηνά (καρδερινες, φλώροι, φανετα, γενικότερα ελληνικά ιθαγενή πτηνά κ η αναπαραγωγή τους καθώς κ οι υβριδισμοι τους με καναρίνια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rofio 16 Δεκεμβρίου 2014 #50 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 airsoftrock climbing street workout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος