Jump to content

Molly Balloon

georgeguppy

Recommended Posts

παιδια θελω λιγη βοηθεια εχω διαβασει σε τοσα site οτι η θηλυκια γενναει σε 60-70 μερεσ εγω εχω ενα αρσενικο και ενα θηλυκο και εδω και ενα χρονο που τα εχω δεν εχει γεννισει η θηλυκια παρολο που το αρσενικο την κυνηγαει συνέχεια και εδω και τοσο καιρο δεν ξερω τι συμβαινει μπορει να μου εξηγήσει καποιοσ??

ευχαριστω :)

παιδια θελω λιγη βοηθεια εχω διαβασει σε τοσα site οτι η θηλυκια γενναει σε 60-70 μερεσ εγω εχω ενα αρσενικο και ενα θηλυκο και εδω και ενα χρονο που τα εχω δεν εχει γεννισει η θηλυκια παρολο που το αρσενικο την κυνηγαει συνέχεια και εδω και τοσο καιρο δεν ξερω τι συμβαινει μπορει να μου εξηγήσει καποιοσ??

ευχαριστω :)

φιλε μου εχω και εγω μολλυ..οχι μπαλουν βεβαια αλλα δεν εχουν καμια διαφορα...οι δικες μου θυληκες γεννανε σε 35-40 μερες...τα μολλυ συνηθως πανε σε χαρεμακια..1 αρσενικο 3 θυληκα...γιατι 1 με 1 που εχεις εσυ σιγουρα το θυληκο στρεσαρεται...τωρα γιατι δεν εχουν ζευγαρωσει ακομα μαλον ειναι ο λογος που σου ειπα...περημενε βεβαια να σου απαντησει και καποιος ποιο εμπειρος..

φιλε μου εχω και εγω μολλυ..οχι μπαλουν βεβαια αλλα δεν εχουν καμια διαφορα...οι δικες μου θυληκες γεννανε σε 35-40 μερες...τα μολλυ συνηθως πανε σε χαρεμακια..1 αρσενικο 3 θυληκα...γιατι 1 με 1 που εχεις εσυ σιγουρα το θυληκο στρεσαρεται...τωρα γιατι δεν εχουν ζευγαρωσει ακομα μαλον ειναι ο λογος που σου ειπα...περημενε βεβαια να σου απαντησει και καποιος ποιο εμπειρος..

θα παρω αλλεσ 2 θυληκεσ να δω θα γινει τιποτα αμα δεν ζευγαρωσουν και παλι 8α φταει το αρσενικο που δεν το νομιζω

Έγινε επεξεργασία - georgeguppy

ειναι σιγουρα 1 αρσενικο 1 θυληκο?ανεβασε μια φωτο εαν μπορεις... :lmao::)

ok. θα το προσπαθήσω γιατι ειναι πολυ ηπερκινητικα

με τι αλλα ψαρια τα εχεις στο ενυδρειο σου...ποσα λιτρα ειναι..βαλε μια γενικη..υπαρχει περιπτωση να σου εχουν γεννησει αλλα τα μικρα να τρωγονται..εγω απο την τελευταια μου γεννα εσωσα μονο 1...και αυτο γιατι το εβαλα σε μια αυτοσχεδια γεννηστρα.... :)

με τι αλλα ψαρια τα εχεις στο ενυδρειο σου...ποσα λιτρα ειναι..βαλε μια γενικη..υπαρχει περιπτωση να σου εχουν γεννησει αλλα τα μικρα να τρωγονται..εγω απο την τελευταια μου γεννα εσωσα μονο 1...και αυτο γιατι το εβαλα σε μια αυτοσχεδια γεννηστρα.... :buttrock

το ενυδρειο ειναι 100 λυτρα εχω 25 ψαρια.xiphophorous helleri,platy,guppy,pink ghost zebra diano το οποιο τρωει οτι μωρο υπαρχει στο ενυδρειο αλλα εγω πριν γεννισουν τα ψαρια μου εχω αλλο ενυδρειο και τα βαζω μεσα και τοσο καιρο δεν εχω δει ποτε την θηλυκια να ειναι εγκυοσ

Δεν χρειάζεται να υπάρχουν αλλά ψάρια στο ενυδρείο , εγώ είχα μια μολλη που έτρωγε ότι γεννούσε .Το θέμα είναι ότι το ψάρι όταν είναι έγκυος φαίνεται από μακριά .Η δική σου υπήρχε ποτέ έγκυος?

Δεν χρειάζεται να υπάρχουν αλλά ψάρια στο ενυδρείο , εγώ είχα μια μολλη που έτρωγε ότι γεννούσε .Το θέμα είναι ότι το ψάρι όταν είναι έγκυος φαίνεται από μακριά .Η δική σου υπήρχε ποτέ έγκυος?

οχι

Είχα κάποτε μια γάππινα που δεν έμενε έγκυος ποτέ - ελπίζω να μην είναι η δική σου περίπτωση . Παντός καλά θα έκαμνες να έβαζες ακόμη μια σηλυκιά, έτσι θα είναι και πιο ισορροπημένα .

Είχα κάποτε μια γάππινα που δεν έμενε έγκυος ποτέ - ελπίζω να μην είναι η δική σου περίπτωση . Παντός καλά θα έκαμνες να έβαζες ακόμη μια σηλυκιά, έτσι θα είναι και πιο ισορροπημένα .

θα το δοκιμασω και θα δω

να ξερεις οτι εαν το ενα απο τα 2 σου ψαρια ειναι μεγαλα σε ηλικια υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να μην μπορει να ζευγαρωσει..ειδικα τα αρσενικα...... :)

Ελπιζω να γνωριζεις οτι τα molly balloon δεν υπαρχουν στη φυση αλλα ειναι φτιαγμενα στο εργαστηριο απο ανθρωπο...δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο και δεν εχεις δει γεννες...

Ελπιζω να γνωριζεις οτι τα molly balloon δεν υπαρχουν στη φυση αλλα ειναι φτιαγμενα στο εργαστηριο απο ανθρωπο...δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο και δεν εχεις δει γεννες...

[/q

μπορει να ειναι και αυτο δεν ξερω εγω θα παρω και αλλες 2 θηλυκεσ και θα δουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...