Frangisk 8 Αυγούστου 2011 #1 Share 8 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, είχα χάσει για 2-3 μέρες 2 σαλιγκάρια και σήμερα που κλάδεψα τα φυτά μου τα βρήκα ανάποδα πίσω από το ξύλο. Τα έβγαλα σε ένα μπολάκι με νερό του ενυδρείου. Τι να κάνω για να δω αν είναι όντως νεκρά; Μήπως φταίω εγώ που κάποια στιγμή τα ξεκόλλησα από τα τοιχώματα του ενυδρείου; μπορεί να τους έκανα ζημιά με αυτό τον τρόπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 8 Αυγούστου 2011 Author #2 Share 8 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς τα σαλιγκαράκια δεν έχουν κουνηθεί καθόλου μια ώρα τώρα... μάλλον είναι νεκρά (μπορεί να "έφυγαν" από την αμμωνία η να τα σκότωσε ο μονομάχος; τον έχω δει να "ενοχλεί" κάποιες φορές. Επίσης όταν βάζω βυθιζόμενη τροφή για αλγοφάγα πάει και την τσιμπολογάει, αν δεν τα αφήνει να φάνε μπορεί να φταίει κι αυτό; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Αυγούστου 2011 #3 Share 8 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς τα σαλιγκαράκια δεν έχουν κουνηθεί καθόλου μια ώρα τώρα... μάλλον είναι νεκρά (μπορεί να "έφυγαν" από την αμμωνία η να τα σκότωσε ο μονομάχος; τον έχω δει να "ενοχλεί" κάποιες φορές. Επίσης όταν βάζω βυθιζόμενη τροφή για αλγοφάγα πάει και την τσιμπολογάει, αν δεν τα αφήνει να φάνε μπορεί να φταίει κι αυτό; ) Ειναι πολυ ευαισθητα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 8 Αυγούστου 2011 Author #4 Share 8 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς η βιασύνη και η απροσεξία μου να βάλω ζωντανά πλάσματα σε άστρωτο ενυδρείο είχε συνέπειες... Λυπάμαι πολύ... Το πήρα το μάθημά μου (παρόλο που το μάθημα το πλήρωσαν άλλοι...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 8 Αυγούστου 2011 #5 Share 8 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς η βιασύνη και η απροσεξία μου να βάλω ζωντανά πλάσματα σε άστρωτο ενυδρείο είχε συνέπειες... Λυπάμαι πολύ... Το πήρα το μάθημά μου (παρόλο που το μάθημα το πλήρωσαν άλλοι...) Εαν τα μυρισεις θα καταλαβεις αμεσως εαν ειναι ζωντανα ή ψοφια! Η μποχα που βγαζουν ειναι απιστευτη εαν τα εχουν κακαρωσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος