Delta 8 Αυγούστου 2011 #1 Share 8 Αυγούστου 2011 Που αγοράζω νεκρό βράχο στη Θεσσαλονίκη; Γνωρίζουν οι συνχομπίστες κάποια καλή "πηγή" ή να κοιτάξω από internet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Αυγούστου 2011 #2 Share 8 Αυγούστου 2011 νομιζω πως θα βρεις στο πετσοπ αζορες,χαμηλα στην μ.μποτσαρη.παρε ενα τηλ για να τους ρωτησεις.εχουν βημα εδω μεσα στα καταστηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 8 Αυγούστου 2011 #3 Share 8 Αυγούστου 2011 Κάνε μια έρευνα αγοράς και σύγκρινε το και με άλλους βράχους από εξωτερικό.Βασικό κριτήριο το πόσο πορώδεις είναι και μετά το σχήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta 8 Αυγούστου 2011 Author #4 Share 8 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα το κοιτάξω. Από τον aquaristik εχει παρει κανείς για να μας πει για την ποιότητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 8 Αυγούστου 2011 #5 Share 8 Αυγούστου 2011 Έχω πάρει απο aquaristic reef rock reef plate & branches Ήρθαν σε 5 μέρες σε πολύ καλή συσκευασία και είχα πάρει 50 κιλά Μου βγήκε με μεταφορικά 5,25 €/κιλό Μου έχουν μείνει λίγα κομμάτια αν θέλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 8 Αυγούστου 2011 #6 Share 8 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα το κοιτάξω. Από τον aquaristik εχει παρει κανείς για να μας πει για την ποιότητα; Ο βράχος από το aquaristik είναι πολύ καλός. Καλύτερος από αρκετούς ζωντανούς που έχω δει στα μαγαζια (που είναι σα τσιμέντο). Πάρε και plates και branches και reef rock για να μπορείς να κάνεις ωραίους συνδιασμούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 8 Αυγούστου 2011 #7 Share 8 Αυγούστου 2011 Έχω πάρει απο aquaristic reef rock reef plate & branches Ήρθαν σε 5 μέρες σε πολύ καλή συσκευασία και είχα πάρει 50 κιλά Μου βγήκε με μεταφορικά 5,25 €/κιλό Μου έχουν μείνει λίγα κομμάτια αν θέλεις εαν μιλαμε για λιγα κιλα τοτε βαζεις λιγα λεφτα παραπανω 1-2 ευρο το κιλο συν και περνεις ζωντανο ( απο καποια αγγελια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 8 Αυγούστου 2011 #8 Share 8 Αυγούστου 2011 εαν μιλαμε για λιγα κιλα τοτε βαζεις λιγα λεφτα παραπανω 1-2 ευρο το κιλο συν και περνεις ζωντανο ( απο καποια αγγελια ) δε το κάνει για τα χρήματα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=65045&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 8 Αυγούστου 2011 #9 Share 8 Αυγούστου 2011 δε το κάνει για τα χρήματα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=65045&hl= αλλο αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 9 Αυγούστου 2011 #10 Share 9 Αυγούστου 2011 Έχω πάρει απο aquaristic reef rock reef plate & branches Ήρθαν σε 5 μέρες σε πολύ καλή συσκευασία και είχα πάρει 50 κιλά Μου βγήκε με μεταφορικά 5,25 €/κιλό Μου έχουν μείνει λίγα κομμάτια αν θέλεις Ο καλύτερος νεκρός βράχος που έχω πάρει και με διαφορά είναι ο reef rock reef plate , απλά σαν πραγματικά νεκρός έχει αρκετά οργανικά στοιχεία που αποβάλλονται για μερικούς μήνες και έτσι υπάρχει μια αρχική έξαρση κυάνο, όχι ότι αλλιώς την γλυτώνεις, καλά να είναι τα βακτήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta 9 Αυγούστου 2011 Author #11 Share 9 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Δύο νέες ερωτήσεις: 1) Χοντρικά, για ενυδρείο 240 λίτρων (διαστάσεις 100 χ 57 χ 45 στήλη νερού), πόσα κιλά βράχου θέλω; 2) Τα οργανικά που αποβάλει ο νεκρός βράχος μπορώ να τα "διώξω" με κάποιο τρόπο πριν τον στήσω ή είναι αναγαίο κακό; (Π.χ. να τον πλύνω με χλωρίνη ή οξύ Το σκίμμερ/αντιφωσ/άνθρακας θα βοηθήσουν αν τα έχω "ενεργα" στη διάρκεια του στησίματος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος