balog 7 Αυγούστου 2011 #1 Share 7 Αυγούστου 2011 Πριν βάλω παραπάνω - έχω ήδη 2 αμανο - μήπως τις δουν για μεζεδάκια ; Το ενυδρειο είναι φυτεμενο . Παρακαλώ τις εμπειρίες σας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Αυγούστου 2011 #2 Share 7 Αυγούστου 2011 (edited) οι γαριδες δεν θελουν τοοοσο μαλακο νερο οσο οι δισκοι.αυτο ισως μακροχρονα τις οδηγησει σε προβληματα με τον σκελετο τους. οι αμανο ξερουν να κρυβονται ιδιαιτερα καλα.δεν νομιζω πως θα κινδυνευουν λογω και του διαφανου χρωματος... Έγινε επεξεργασία 7 Αυγούστου 2011 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
balog 7 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 7 Αυγούστου 2011 οι γαριδες δεν θελουν τοοοσο μαλακο νερο οσο οι δισκοι.αυτο ισως μακροχρονα τις οδηγησει σε προβληματα με τον σκελετο τους. οι αμανο ξερουν να κρυβονται ιδιαιτερα καλα.δεν νομιζω πως θα κινδυνευουν λογω και του διαφανου χρωματος... Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue 7 Αυγούστου 2011 #4 Share 7 Αυγούστου 2011 Χωρις να ξερω παρα πολυ ελαχιστα οι δισκοι δεν θελουν κοντα στους 29?? τα φυτα τα περισοτερα ειναι για μεχρι 28 βαθμους περαν εξαιρεσεων . οποτε μαλλον αυτο δεν ειναι μεγαλυτερο προβλημα ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marker 7 Αυγούστου 2011 #5 Share 7 Αυγούστου 2011 Επιδει ειμαι στη κατηγορια του φυτεμενου με δισκους,απο την μικρη εμπειρια μου που απεκτησα στα 6 χρονια θα σου πω πως οι αμανο αμα προσαρμοστουν στις συνθηκες του νερου,απο τους δισκους δε θα εχουν το παραμικρο προβλημα!Αντηθετα οι τσεροι οταν θα βγαινουνε τσαρκα,θα πεφτουνε κατα διαστηματα θυματα επιθεσης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 7 Αυγούστου 2011 #6 Share 7 Αυγούστου 2011 Οι amano από πλευράς ποιότητας νερού θέλου ph από 6.0 ως 7.8 και gh 6 με 8. Από θερμοκρασία βέβαια το πάνω όριο είναι γύρο στους 28οC. Αν στους δίσκους σου έχεις υψηλότερες δε ξέρω αν θα αντέξουν. Γενικά πάντως οι περισσότερες γαρίδες θέλουν μαλακό ως μέτρια σκληρό νερό ανεξάρτητα από την δυνατότητα προσαρμογής που έχουν κάποια είδη όπως οι red cherry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balog 8 Αυγούστου 2011 Author #7 Share 8 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες - εμπειρίες σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος