rockxk 28 Δεκεμβρίου 2006 Author #126 Share 28 Δεκεμβρίου 2006 ok ρε παιδια μη με φατε κιολας. λοιπον δε μου απαντησατε στις ερωτησεις μου αν εχω κανει σωστα οτι πρεπει σχετικα με την εισαγωγη των ψαριων. μαλλον ο λαμπεο μπρικολορ θα παει για αλλαγη λογω επιυετκοτητας στον αλπινο...εκτος αν παιζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 29 Δεκεμβρίου 2006 #127 Share 29 Δεκεμβρίου 2006 Σωστα εκανες την εισαγωγη των ψαριων(φυσικα το νερο που ειχαν οι σακουλες απο το pet shop το πεταμε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockxk 29 Δεκεμβρίου 2006 Author #128 Share 29 Δεκεμβρίου 2006 καλησπερα, μολις ειδα μια αυξηση της αμμωνιας στα 0,5 να κανω λιγη αλλαγη νερου και να προσθεσω βακτηρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 30 Δεκεμβρίου 2006 #129 Share 30 Δεκεμβρίου 2006 Κανε καθημερινες αλλαγες νερου μεχρι να σου μηδενισθει η αμμωνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockxk 4 Ιανουαρίου 2007 Author #130 Share 4 Ιανουαρίου 2007 καλημερα και καλη χρονια, λοιπον μετα απο συχνες αλλαγες νερου η αμμωνια εχει σταθεροποιηθει στα 0,5 και το NO2 = 0 δεν εχω κανει τεστ στο NO3 διοτι υποθετω οτι ειναι οκ εφοσον δεν υπαρχουν νο2. λογω της ΄΄λιγης'' αμμωνιας που δε λεει νασει 0 με τιποτα να αγορασω εξωτερικο φιλτρο? υποψιν μηχανημα co2 και αλλαγης λαμπας δεν εχω κανει. τροφη πηρα αποξηραμενη.ποσο να βαζω και καθε ποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 5 Ιανουαρίου 2007 #131 Share 5 Ιανουαρίου 2007 Σου προτείνω να κάνεις συχνά μετρήσεις και αλλαγές νερού όπου χρειάζεται! Καλό είναι να προσθέτεις και βακτήρια μετά τις αλλαγές νερού! Το βασικό είναι να έχεις τα σωστά ψάρια (μέγεθος και αριθμός) και συνήθως το φίλτρο που μας παρέχουν με το ενυδρειο (με το σωστό βιολογικό υλικό) επαρκεί! Μήπως θα πρέπει να μελετήσεις καλύτερα την σύνθεση σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockxk 16 Ιανουαρίου 2007 Author #132 Share 16 Ιανουαρίου 2007 καλημερα.χσαθηκαμε. λοιπον προχτες ειχαμε διακοπη ρευματος μεταξυ 19.00-03.00. κατα της 12.00 που ειδα τα ψαρια να καθονται στο βυθο και να προσπαθουν να αναπνευσου εβαλα το UPS του υπολογιστη και ευτυχως κρατησε 3 ωρες τα συνεφερε και ολα το πρωι ηταν καλα. ΟΜΩΣ!!! η μια μελανοταινια το απογευμα ειχα πεθανει!!! τι μπορει να συνεβη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος