ΔΗΜΟΣ Χ 6 Αυγούστου 2011 #1 Share 6 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά!Βρήκα στην παραλία μερικά καταπληκτικά κωχίλια.Θα μπορούσα να βάλω μερικά μεσα στο ενυδρείο και αν ναί τι να κάνω για να μπορούν να μπούν μέσα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Αυγούστου 2011 #2 Share 6 Αυγούστου 2011 τι ψαρια εχεις μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΟΣ Χ 6 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 6 Αυγούστου 2011 3 guppy και 4 γαρίδες caridina και 1 πλέκο ansistrus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Αυγούστου 2011 #4 Share 6 Αυγούστου 2011 κατ'αρχας ο ανκιστρους σου ειναι ακαταλληλος για το 50λιτρο που βλεπω στο προφιλ σου.... οσο για τα κοχυλια,εγω προσωπικα δεν θα τα εβαζα,αν και τα γκαπακια σου θελουνε σκληρο νερο,εντουτοις εγω δεν θα τα εβαζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΟΣ Χ 6 Αυγούστου 2011 Author #5 Share 6 Αυγούστου 2011 Για το ansistrus επειδή ξέρω οτι μεγαλώνουν πολύ πήρα ένα που φτάνει το πολύ 10 εκατοστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Αυγούστου 2011 #6 Share 6 Αυγούστου 2011 (edited) Εν ολιγης τα κοχιλια σκληρενουν το νερο! Για τα Guppy δεν υπαρχει προβλημα για τα υπολοιπα μπορει να υπαρξει! Εκτος αυτου μην ξεχνας πως εχεις ενυδρειο γλυκου νερου οποτε τα κοχιλια απο την θαλασσα δεν εχουν καμια σχεση και με το ενυδρειο σου. Έγινε επεξεργασία 6 Αυγούστου 2011 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος