καπτεν χουκ 2 6 Αυγούστου 2011 #1 Share 6 Αυγούστου 2011 καλησπερα στη παρεα εχω προχωρησει αρκετα με μια κατασκευη (3d Background)και βρισκομαι στη φαση να την περασω ρητινη. αυτο που δεν ξερω ειναι ποσα χερια θελει; για να γινω πιο σαφης η κατασκευη μου ειναι μια πλατη απο μασιφ φελιζολ που εχει κοπει στα τεσσερα και εχω ""σκαψη ""το υλικο με φλογιστρο για να δημιουργησω τρυπες και σχισμες το εχω περασει 3 χερια D1 και ειμαι στη ρητινη βοηθατε................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaros 6 Αυγούστου 2011 #2 Share 6 Αυγούστου 2011 σορρυ αλλα το d1 τι ειναι; ειμαι ασχετος με το θεμα αλλα σκεφτομουν κ εγω να κανω κατι με το φελιζολ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Αυγούστου 2011 #3 Share 6 Αυγούστου 2011 Φανταζομαι εννοεις Durostick d1. Η ριτινη που εχεις θα πρεπει να κανει για δεξαμενες τροφιμων και να μην ειναι τοξικη, οπως πχ η Epoxol alimentary της ΝΕΟΤΕΧ, κατα τα αλλα και ενα χερι να το περασεις θα ειναι μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 8 Αυγούστου 2011 #4 Share 8 Αυγούστου 2011 δεν υπαρχει καποιος κανονας στο ποσα χερια πρεπει να περαστουν. και με ενα χερι αν εχεις σκοπο να αφισεις το φελιζολ μεσα εισαι καλα. κανω αυτη την περιοδο κατι αναλογο για εναν φιλο θα το περασουμε 4-5 χερια για να γινει πανω απο 1 χιλιοστο παχος για να φυγει το αφρολεξ κ να μινει καθαρη ρυτινη. (εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει ρυτινη που να βγαζει τοξικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 8 Αυγούστου 2011 #5 Share 8 Αυγούστου 2011 δεν υπαρχει καποιος κανονας στο ποσα χερια πρεπει να περαστουν. και με ενα χερι αν εχεις σκοπο να αφισεις το φελιζολ μεσα εισαι καλα. κανω αυτη την περιοδο κατι αναλογο για εναν φιλο θα το περασουμε 4-5 χερια για να γινει πανω απο 1 χιλιοστο παχος για να φυγει το αφρολεξ κ να μινει καθαρη ρυτινη. (εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει ρυτινη που να βγαζει τοξικα) Φιλε μου, αυτο θα το εψαχνα καλυτερα μια που καποια προιοντα μονο προοριζονται για δεξαμενες ποσιμου νερου και αποθηκευση τροφιμων και αλλα οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
καπτεν χουκ 2 8 Αυγούστου 2011 Author #6 Share 8 Αυγούστου 2011 παιδια καλησπερα εχω περασει τη κατασκευη μου 3 χερια D1 και τωρα θελω να βαλω τη ρητινη. μετα απο ψαξιμο και συμβουλες απο συμφορουμιτες κατεληξα στην νεοτεξ η οποια ειναι καταληλη και για δεξαμενες ποσιμου νερου παρα τα 3 χερια D1 η επιστρωση με λιγη πιεση παραπανω πιεζεται,υποχορει δηλαδη λογο του φελιζολ. θελω να πιστευω οτι εστω και ενα χερι ρητινη ειναι αρκετο να σκληρηνει αρκετα ευχαριστω προκαταβολικα Διονυσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 8 Αυγούστου 2011 #7 Share 8 Αυγούστου 2011 παιδια καλησπερα εχω περασει τη κατασκευη μου 3 χερια D1 και τωρα θελω να βαλω τη ρητινη. μετα απο ψαξιμο και συμβουλες απο συμφορουμιτες κατεληξα στην νεοτεξ η οποια ειναι καταληλη και για δεξαμενες ποσιμου νερου παρα τα 3 χερια D1 η επιστρωση με λιγη πιεση παραπανω πιεζεται,υποχορει δηλαδη λογο του φελιζολ. θελω να πιστευω οτι εστω και ενα χερι ρητινη ειναι αρκετο να σκληρηνει αρκετα ευχαριστω προκαταβολικα Διονυσης Ξεπλυνε καλα τις επιφανειες αφησετες να στεγνωσουν καλα και με μια στρωση θα δεις πως θα γινει πετρα. Τωρα εαν θες να το ξαναπερασεις αλλο χερι θα πρεπει να περειμενεις καμια εβδομαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
καπτεν χουκ 2 9 Αυγούστου 2011 Author #8 Share 9 Αυγούστου 2011 Ξεπλυνε καλα τις επιφανειες αφησετες να στεγνωσουν καλα και με μια στρωση θα δεις πως θα γινει πετρα. Τωρα εαν θες να το ξαναπερασεις αλλο χερι θα πρεπει να περειμενεις καμια εβδομαδα. ευχαριστω να σαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasvls 9 Αυγούστου 2011 #9 Share 9 Αυγούστου 2011 Και καμιά φωτό, αν σου είναι εύκολο... Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Αυγούστου 2011 #10 Share 9 Αυγούστου 2011 ευχαριστω να σαι καλα εδω θα δεις και το δικο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
καπτεν χουκ 2 25 Αυγούστου 2011 Author #11 Share 25 Αυγούστου 2011 παιδια συγνωμη προσπαθω να βαλω φωτο αλλα δεν μπορω ,δεν ανοιγει με τιποτε. Εκτος αν δεν κανω κατι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 26 Αυγούστου 2011 #12 Share 26 Αυγούστου 2011 Μήπως η φωτογραφία σου είναι υψηλής ανάλυσης και δεν μπορεί το σύστημα να την ανεβάσει; Μίκραινε την φωτογραφία σου και προσπάθησε ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 2 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε μου επηδι φτιαχνω και εγω το ιδιο μπορεισ να μου πεισ τι ειναι το d1? ειναι χρομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Σεπτεμβρίου 2011 #14 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.durostick.gr/index.php?option=c...271〈=el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος