Jump to content

Περιεργη συμπεριφορα γκαπυ..

Italoss

Recommended Posts

Καλησπερα..Εχω ενα 54λιτρο ενυδρειο (~45καθαρα) και εχω 2 χαρεμακια γκαπυ.Μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να το στρωσω οσο πιο σωστα γινεται και να εχω τις επιθυμητες τιμες για τα γκαπυ.Υπαρχει ομως ενα θυληκο γκαπυ που εδω και 2 μερες περιπου εχει γινει επιθετικο αρκετα και δεν αφηνει τα αλλα να το πλησιασουν,εκτος απο αυτο ειναι υγειεστατο (χρωμα,διαθεση,κινητικοτητα,διατροφη κτλπ) Ειναι σημαδι εγγυμοσύνης;

Όταν λες ''χαρεμακι '' πόσο ψάρια ακριβώς εννοείς . Πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 συληκες με 1 αρσενικό .Αν δεν είναι έτσι και τα αρσενικά είναι περισσότερα τότε οι συληκές όντως στρεσάρουν από το κυνηγητό .Έγκυος είναι σχεδόν 100τις εκατό , μια γάππινα δεν μπορεί να μην μένει έγκυος όταν υπάρχουν αρσενικά στο ενυδρείο , για αυτό και τα λένε εκατομμυριόψαρα . Κοίταξε το πίσω μέρος τις [ κάτω από την ουρά ]και αν έχει ένα μαύρο σημάδι τότε είναι έγκυος . Εκείνο το σημάδι μεγαλώνει όσο προχωράει η εγκυμοσύνη και όταν θα έρθει ώρα να γεννήσει το σημάδι θα γίνει κάπως τετραγωνιζμένο .

2χαρεμια,εννοω 2αρσενικα 6 θυληκα.Κατι ακομη,σε περιπτωση που γεννησει και μερικα μικρα φαγωθουν απο τα ιδια τα γκαπυ,διατροφικα ειναι κακο για την υγεια τους;

2χαρεμια,εννοω 2αρσενικα 6 θυληκα.Κατι ακομη,σε περιπτωση που γεννησει και μερικα μικρα φαγωθουν απο τα ιδια τα γκαπυ,διατροφικα ειναι κακο για την υγεια τους;

Οχι δεν ειναι κακο για την υγεια τους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...