kostaszoidos 5 Αυγούστου 2011 #1 Share 5 Αυγούστου 2011 Αν εμεις σαν χωρα εχουμε προβληματα αυτοι εδω τι εχουν...... http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/v..._6422.html#more Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Αυγούστου 2011 #2 Share 5 Αυγούστου 2011 Αν εμεις σαν χωρα εχουμε προβληματα αυτοι εδω τι εχουν...... http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/v..._6422.html#more Αν το ψάξεις παραπάνω και δεις το ΠΟΣΟ ευθύνεσαι ΕΣΥ γι'αυτή την κατάσταση, το σοκ θα είναι μεγαλύτερο. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry580534 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 5 Αυγούστου 2011 #3 Share 5 Αυγούστου 2011 To σύνολο τις κοινωνίας δεν έχει ζήσει πότε ένα ουσιαστικό πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 5 Αυγούστου 2011 Author #4 Share 5 Αυγούστου 2011 Αν το ψάξεις παραπάνω και δεις το ΠΟΣΟ ευθύνεσαι ΕΣΥ γι'αυτή την κατάσταση, το σοκ θα είναι μεγαλύτερο. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry580534 οσο φταιμε ολοι μας αλλο τοσο κι εγω, δεν αντιλεγω αλλα επειδη τα λες ωραια (στο ποστ σου)εχεις καμια λυση να προτεινεις;; Ολοι μας στα λογια και στα κυρηγματα ειμαστε κορυφες...Αυτα που αναφερεις ολα ειναι υπαρκτα προβληματα που υπαρχουν παντου ανα τον κοσμο, υπηρχαν και θα υπαρχουν για χρονια πολλα....και αμφιβαλλω πολυ αν ποτε θα σταματησουν να υπαρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Αυγούστου 2011 #5 Share 5 Αυγούστου 2011 οσο φταιμε ολοι μας αλλο τοσο κι εγω, δεν αντιλεγω αλλα επειδη τα λες ωραια (στο ποστ σου)εχεις καμια λυση να προτεινεις;; Ολοι μας στα λογια και στα κυρηγματα ειμαστε κορυφες...Αυτα που αναφερεις ολα ειναι υπαρκτα προβληματα που υπαρχουν παντου ανα τον κοσμο, υπηρχαν και θα υπαρχουν για χρονια πολλα....και αμφιβαλλω πολυ αν ποτε θα σταματησουν να υπαρχουν. Μπορώ να σου δώσω ένα κάρο λογικές λύσεις. Το θέμα είναι ότι το λογικό έχει καταντήσει να είναι πλέον και ουτοπικό. Είναι αυτό που λένε.... "Είμαι ουτοπιστής... Διεκδικώ το αυτονόητο". Πάντως αν εσύ (κι ο όποιος "εσύ") δεν μπορείς να βρεις μία υπαρκτή λύση σημαίνει πως είτε δεν ξέρεις τι συμβαίνει, είτε δε σε ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 5 Αυγούστου 2011 Author #6 Share 5 Αυγούστου 2011 (edited) Δυστηχως ναι εχουμε γινει πια ουτοπικοι... υπαρκτες λυσεις σε τι;;; Σε αυτα που ρωτας ή σε αυτο που σου εδειξα;; θες να μου πεις πως εσυ που ξερεις τι συμβαινει εχεις λυσει ολα σου τα προβληματα;;Περνας καλα;; Πες μερικες απο τις λυσεις σου να ζησουμε λιγο καλυτερα κι εμεις οι υπολοιποι χωρις ολα αυτα που αναφερεις και ρωτας και χωρις αυτο που σου εδειξα... το αν με ενδιαφερει φενεται απο αυτο που σου εδειξα... Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2011 - kostaszoidos Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Αυγούστου 2011 #7 Share 5 Αυγούστου 2011 Τα μαύρα μου τα χάλια περνάω Η κουβέντα είναι μεγάλη για να γίνει μέσα στο φόρουμ... Το μόνο σίγουρο είναι πως είμαι υποστηρικτής του γνωμικού "Γίνε εσύ η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο". Το τι κάνω εγώ σε προσωπικό επίπεδο είναι κάτι που δε βοηθά την κουβέντα. Το τι θα κάνεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε και πάλι δε βοηθάει στην κουβέντα. Και ποσώς με ενδιαφέρει να βοηθηθεί η οποιαδήποτε κουβέντα... Το θέμα είναι να κάνουμε όλοι κάτι, σε προσωπικό επίπεδο, για να βοηθήσουμε την κατάσταση. Το πρώτο βήμα μπορεί να είναι κάλλιστα ένας από τους οργανισμούς που υπάρχουν και βοηθούν με τα μέσα που εμείς τους παρέχουμε, αυτόν τον κόσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 5 Αυγούστου 2011 Author #8 Share 5 Αυγούστου 2011 (edited) Τα μαύρα μου τα χάλια περνάω Η κουβέντα είναι μεγάλη για να γίνει μέσα στο φόρουμ... Το μόνο σίγουρο είναι πως είμαι υποστηρικτής του γνωμικού "Γίνε εσύ η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο". Το τι κάνω εγώ σε προσωπικό επίπεδο είναι κάτι που δε βοηθά την κουβέντα. Το τι θα κάνεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε και πάλι δε βοηθάει στην κουβέντα. Και ποσώς με ενδιαφέρει να βοηθηθεί η οποιαδήποτε κουβέντα... Το θέμα είναι να κάνουμε όλοι κάτι, σε προσωπικό επίπεδο, για να βοηθήσουμε την κατάσταση. Το πρώτο βήμα μπορεί να είναι κάλλιστα ένας από τους οργανισμούς που υπάρχουν και βοηθούν με τα μέσα που εμείς τους παρέχουμε, αυτόν τον κόσμο. μαζι σου πολυ σωστη απαντηση. Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2011 - kostaszoidos Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 5 Αυγούστου 2011 #9 Share 5 Αυγούστου 2011 Αν το ψάξεις παραπάνω και δεις το ΠΟΣΟ ευθύνεσαι ΕΣΥ γι'αυτή την κατάσταση, το σοκ θα είναι μεγαλύτερο. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry580534 ισως αθελα μας να εχουμε κι εμεις καποια ευθυνη γι αυτη την κατασταση αλλα η πραγματικη αιτια για αυτα τα δεινα που δεν υπαρχουν μονο εκει ειναι αλλη.ειναι η εκμεταλευση του ανθρωπου απο τον ιδιο τον ανθρωπο με σκοπο μονο το κερδος.αιωνες τωρα την αφρικη την εχουν ριμαξει και οχι μονο.τις εχουν βουλιαξει στα χρεη τις εχουν καταληστευσει με αποτελεσμα να μη μπορουν να κανουν ουτε μια υποδομη στη χωρα τους να μη μπορουν να σηκωσουν κεφαλη.και να σκεφτηται οτι και στην αθηνα υπαρχουν ανθρωποι που πανε σε συσητια.αυτος ειναι ο νομος της αγορας αυτη την κοινωνεια θελουν.το θεμα ειναι εμεις τη θελουμε για τα παιδια μας και τη πρεπει να κανουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 5 Αυγούστου 2011 #10 Share 5 Αυγούστου 2011 Δυστηχως ναι εχουμε γινει πια ουτοπικοι... υπαρκτες λυσεις σε τι;;; Σε αυτα που ρωτας ή σε αυτο που σου εδειξα;; θες να μου πεις πως εσυ που ξερεις τι συμβαινει εχεις λυσει ολα σου τα προβληματα;;Περνας καλα;; Πες μερικες απο τις λυσεις σου να ζησουμε λιγο καλυτερα κι εμεις οι υπολοιποι χωρις ολα αυτα που αναφερεις και ρωτας και χωρις αυτο που σου εδειξα... το αν με ενδιαφερει φενεται απο αυτο που σου εδειξα... λυση θα βρεθη μονο αν αφησουμε το εγω και κοιταξουμε το εμεις.γιατι μονο μεσα απο το εμεις θα ζησει καλα και το εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 5 Αυγούστου 2011 Author #11 Share 5 Αυγούστου 2011 Δυστηχως ειναι τοσο οργανομενο το εγκλημα που και μαζι και μονοι... δεν γινεται τιποτα...τουλαχιστον αυτο δειχνουν τα προσφατα γεγονοτα στο Συνταγμα.Ποσος κοσμος περασε απο το συνταγμα...μιλαμε για συγκεντρωσεις που δεν τις εχουμε ξαναδει ποτε οι περισσοτεροι απο εμας.Ποσες απεργιες για καθε τι που θεωρουμε αδικο ;;και πολλες αλλες ενεργειες που εκαναν συμπολιτες μαζι,ενωμενοι ;;;το αποτελεσμα;;; μια απο τα ιδια.Αυτο που ειπε ο stormtrooper:εχουμε γινει ουτοπια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 5 Αυγούστου 2011 #12 Share 5 Αυγούστου 2011 Δυστηχως ειναι τοσο οργανομενο το εγκλημα που και μαζι και μονοι... δεν γινεται τιποτα...τουλαχιστον αυτο δειχνουν τα προσφατα γεγονοτα στο Συνταγμα.Ποσος κοσμος περασε απο το συνταγμα...μιλαμε για συγκεντρωσεις που δεν τις εχουμε ξαναδει ποτε οι περισσοτεροι απο εμας.Ποσες απεργιες για καθε τι που θεωρουμε αδικο ;;και πολλες αλλες ενεργειες που εκαναν συμπολιτες μαζι,ενωμενοι ;;;το αποτελεσμα;;; μια απο τα ιδια.Αυτο που ειπε ο stormtrooper:εχουμε γινει ουτοπια... δεν εχουμε γινει ουτοπια αρκει να το πιστεψουμε.η μαχη δεν κρινεται με το να κατεβεις ενα μηνα στο συνταγμα.η μαχη κρινεται με την οργανωση στους τοπους δουλειας.μονο οργανωμενα και μαζικα μπορουμε να καταφερουμε κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 5 Αυγούστου 2011 #13 Share 5 Αυγούστου 2011 Με τοση τεχνολογια που μπορουμε σημερα να εχουμε θα μπορουσαμε με ελαχιστο κοπο να εχουμε ολοι μας ενα πιατο φαγητο και μια καλη υγεια σε ολο τον πλανητη αλλα δυστηχως εχει ριζωση ο καπιταλισμος και εχουμε μπει σε ενα συστημα που δεν μπορουμε να βγουμε, τουλαχιστων οχι προς το παρων. Ολους αυτους τους αιωνες εχουμε περαση απο χιλια κυματα, ακομα και ο κουμουνισμος που δηθεν προστατευει το κοινο συνφερων ολων των πολιτων της αποδηχτικε πως οσοι ηταν μεσα στο κομμα ειχαν αλλη ζωη σε σχεση με την υπολοιπη κοινωνια. Ειμαστε ανθρωποι και το κακο σε σχεση με τα ζωα ειναι οτι ειμαστε σκεπτομενα οντα και εχουμε "λογικη"! Αυτος ο ορος μπορει να χρησημοποιηθει και για καλο σκοπο αλλα δυστηχως στην πραξη τα πραγματα ειναι τελιως διαφορετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος