MADMAX 4 Αυγούστου 2011 #1 Share 4 Αυγούστου 2011 ρε πεδια μου πε8ανε ο μονο μαχο σημερα το προι η ουρα του ητανε σαν να ηχε πεξη ολο το βραδι ξιλο τη εφτεγε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 4 Αυγούστου 2011 #2 Share 4 Αυγούστου 2011 δωσε μας στοιχεια οπως ενυδρειο , τιμες νερου κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 5 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 5 Αυγούστου 2011 δεν χερο γτ μολισ μ πε8ανε ο μονμαχοσ μου αλλα χα το νερο αλλα το νερο ητανε πολι καθαρο γτ πριν 2 μερεσ ηχα αφερεση το 40 % του νερου αλλα κολιμπαγε κομπλε ολα αφτα εγηναν σε ενα βραδι η ουρατου ηταν η μισι η αλι μισι ξεσκισμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 5 Αυγούστου 2011 #4 Share 5 Αυγούστου 2011 δεν χερο γτ μολισ μ πε8ανε ο μονμαχοσ μου αλλα χα το νερο αλλα το νερο ητανε πολι καθαρο γτ πριν 2 μερεσ ηχα αφερεση το 40 % του νερου αλλα κολιμπαγε κομπλε ολα αφτα εγηναν σε ενα βραδι η ουρατου ηταν η μισι η αλι μισι ξεσκισμενη Σε ποσα λιτρα τον ειχες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 5 Αυγούστου 2011 #5 Share 5 Αυγούστου 2011 Συγκατοικοι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 10 Αυγούστου 2011 Author #6 Share 10 Αυγούστου 2011 ητανε σε ενα ενιδριακι 20 λιτρα μονοσ του ηχε μεσα αμμο και 2 πετρεσ και ενα χιλλο δεν ηχε σικατικι Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 11 Αυγούστου 2011 #7 Share 11 Αυγούστου 2011 Απο αμμωνια πως πας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος