Rik 10 Αυγούστου 2011 #26 Share 10 Αυγούστου 2011 Σε αυτή τη φάση βάζουμε βακτήρια η δεν βοηθάνε πια; (μια και η αμμωνία είναι 0 ) Μπορεις να βαλεις αν και δεν ειναι ακρως απαραιτητα πια μια που εχει παρει μπρος ο κυκλος. Αν βαλεις θα ριξεις την αναλογη ποσοτητα της αλλαγης νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 10 Αυγούστου 2011 #27 Share 10 Αυγούστου 2011 Τωρα με καθε αλλαγη βαζεις τα αντιοιχα βακτηρια,και αντιχλωριο Με προλαβες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Αυγούστου 2011 #28 Share 10 Αυγούστου 2011 Με προλαβες! Απο την πολυ δουλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 11 Αυγούστου 2011 #29 Share 11 Αυγούστου 2011 Χαρτονι μην βαζεις καθολου.Ταισμα με φειδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 11 Αυγούστου 2011 Author #30 Share 11 Αυγούστου 2011 Τάισα προχτές τελευταία φορά, μια φορά κάθε τρεις μέρες είναι καλά η είναι λίγο; Σήμερα μέτρησα ΝΟ2 1mg/lt και έκανα μια μικρή αλλαγή 25% (χτες είχα κάνει 60%) Εννοείς να το αφήσω χωρίς πλάτη, οκ θα το βγάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Αυγούστου 2011 #31 Share 11 Αυγούστου 2011 Κανε και αλλη των 25% αλλαγη τωρα,γιατι εκανες λιγη .Και μην ταιζεις καθολου.Τα ψαρια αντεχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 11 Αυγούστου 2011 Author #32 Share 11 Αυγούστου 2011 Τελευταία μέτρηση (μια ώρα μετά τη 2η αλλαγή 25% σήμερα) Αμμωνία 0 ΝΟ2 0,25 Πλησιάζει να στρώσει η είναι λόγω των αλλαγών (Νιτρικά θα μετρήσω το απόγευμα που θα έχω τεστ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Αυγούστου 2011 #33 Share 11 Αυγούστου 2011 Εαν δεν ειχες κανει αλλαγες, τωρα ολο κοκινα θα ηταν.Μην ταιζεις τιποτα,εκανες και αλλη 25% αλλαγη?εαν οχι καντην Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 11 Αυγούστου 2011 Author #34 Share 11 Αυγούστου 2011 Τελευταία μέτρηση (μια ώρα μετά τη 2η αλλαγή 25% σήμερα) Αμμωνία 0 ΝΟ2 0,25 Πλησιάζει να στρώσει η είναι λόγω των αλλαγών (Νιτρικά θα μετρήσω το απόγευμα που θα έχω τεστ) Ναι 2 αλλαγές 25% έχω κάνει... Αμμωνία πάντα 0 μετράω πια, τα νιτρώδη είναι το πρόβλημά μου ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Αυγούστου 2011 #35 Share 11 Αυγούστου 2011 σορυ δεν το ειδα,ακομα εχει ασταθεια το ενυδρειο σου,αυριο λες μετρησεις και βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 11 Αυγούστου 2011 Author #36 Share 11 Αυγούστου 2011 Τα Νιτρικά μου είναι κάτι λιγότερο από 5 (πάντως όχι 0) οπότε μάλλον έχει ξεκινήσει και το δεύτερο στάδιο απονιτροποίησης. Θα συνεχίσω τις καθημερινές μετρήσεις (και ανάλογα, τις αλλαγές) και ελπίζω ότι είμαστε κοντά στο στρώσιμο... ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ζωντανό σε άστρωτο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Αυγούστου 2011 #37 Share 11 Αυγούστου 2011 για να μετρας νιτρικα εισαι σε καλο δρομο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Αυγούστου 2011 #38 Share 11 Αυγούστου 2011 Ειδες πως την πατησες φιλε?Τρεχεις και δεν φτανεις για να σωσεις το ζωντανο ενω θα μπορουσες να αραξεις και να κανεις τις οποιες αλλαγες ηθελες χωρις αγχος.Δεν πειραζει ομως,τωρα εμαθες απο το λαθος που εκανες και την επομενη φορα θα ξερεις ΥΓ αυτα στα λεω φιλικα,μη τα παρεξηγησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 11 Αυγούστου 2011 Author #39 Share 11 Αυγούστου 2011 (edited) Δεν παρεξηγούμαι τόσο εύκολα Σας ευχαριστώ παιδιά για την συμπαράσταση τόσες μέρες στην αγωνία μου ... σας έχω ζαλίσει όλο αυτό τον καιρό (και μέχρι να στρώσει επιτέλους...) Έγινε επεξεργασία 11 Αυγούστου 2011 - Frangisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Αυγούστου 2011 #40 Share 11 Αυγούστου 2011 Δεν παρεξηγούμαι τόσο εύκολα Σας ευχαριστώ παιδιά για την συμπαράσταση τόσες μέρες στην αγωνία μου ... σας έχω ζαλίσει όλο αυτό τον καιρό (και μέχρι να στρώσει επιτέλους...) Γι αυτο ειμαστε εδω φιλε,για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 12 Αυγούστου 2011 Author #41 Share 12 Αυγούστου 2011 Σημερινές μετρήσεις ΝΟ2 0,25 (η και λιγότερο... ήταν αρκετά πιο ανοικτό το χρώμα) ΝΟ3 2,5 (χρώμα ανάμεσα στο 0 και την πρώτη ένδειξη) καλά πάμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 12 Αυγούστου 2011 Author #42 Share 12 Αυγούστου 2011 Πριν από λίγο έκανα νέα μέτρηση και ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟ2 Ο !!! (θα το παρακολουθήσω για λίγες μέρες με καθημερινές μετρήσεις και λίγο τάισμα αλλά ελπίζω ότι έστρωσε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 13 Αυγούστου 2011 #43 Share 13 Αυγούστου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος