giorginakos 4 Αυγούστου 2011 #1 Share 4 Αυγούστου 2011 χθες βγηκα βολτα με το ποδηλατο εως την πλατεια της ομονοιας και συγκεκριμενα ο στοχος μου ηταν να παω σε ενα μαγαζι με gadgetακια.ξεκινησα πολυ ωραια εως οτου εφτασα στο πολυτεχνειο.το θεαμα το ξερουμε ολοι με τους ναρκωμανης.το ξεπερασα και εφτασα πλατεια ομονοιας.πανικος απο παντου με μαυρους και πακιστανους και και και διαφορους αλλους.για να συντομευω η οδο που εψαχνα ηταν η οδος ΓΕΡΑΝΙΟΥ.ρωταγα εδω ρωταγα εκει κανεις δεν ηξερε εκει γυρω απο την ομονοια.συνεχιζα με την ελπιδα οτι θα την βρω οταν βρεθηκα μοναστηρακι.ρωταω εκει και μου λενε οτι αυτη η οδος ειναι διπλα απ την πλατεια ομονοιας*.πρωτου ξεκινησω για αυτη την οδο με προιδοποιησαν οτι δυσκολα θα βγω απο εκει μεσα (γελασα)...προχωραω βλεπω 2 κυριους απ την δημοτικη αστυνομια τους ρωταω και αυτους μου ειπαν το ιδιο εκει κοκαλωσα η περιεργεια με ετρωγε δεν μπορουσα. αφου φτασαμε σ αυτη την οδο ηταν ολη η σαρα και η μαρα εκει.μας κοιταγαν με ενα βλεμμα λες και ηθελαν να μας σκοτωσουν τελικα βγηκαμε σωοι απο εκει μεσα και οταν περασαμε αυτη την οδο μπροστα μας αντικριζουμε κτηριο της δημοτικης αστυνομιας οπου στην εισοδο ηταν περιπου 30 μαζεμενοι αντρες της ελληνικης αλλα και της δημοτικης αστυνομιας οπου το ξυσιμο πηγαινε συννεφο.ειπα να παω να τους πω τιποτα γι αυτο το χαλι αλλα λεω μετα ποιος καθεται να χαλασει τζαμπα σαλιο για κατι που στο μελλον θα ξαναγινει ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Αυγούστου 2011 #2 Share 4 Αυγούστου 2011 Ενα απο τα χειροτερα σημεια της Αθηνας πηγες.Αλλη φορα να μην ξαναπας,ειδικα μονος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 4 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 4 Αυγούστου 2011 Ενα απο τα χειροτερα σημεια της Αθηνας πηγες.Αλλη φορα να μην ξαναπας,ειδικα μονος σου. εμμμ δεν το ηξερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 4 Αυγούστου 2011 #4 Share 4 Αυγούστου 2011 ή να πηγαίνεις κάπως έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 4 Αυγούστου 2011 #5 Share 4 Αυγούστου 2011 ή να πηγαίνεις κάπως έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 4 Αυγούστου 2011 Author #6 Share 4 Αυγούστου 2011 ετσι θελει Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 4 Αυγούστου 2011 #7 Share 4 Αυγούστου 2011 Από τα χειρότερα σημεία. Εγώ δουλεύω στην πλατεία Κοτζιά και από Γερανιου δεν έχω περάσει εδώ και 4 χρόνια που είμαι εκεί. Σχολάω 6 η ώρα το απόγευμα και το χειμώνα όπως ξέρετε είναι σούρουπο. Αν αργήσει λίγο το λεωφορείο,λέω αμάν να μπω μέσα να φύγω από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 4 Αυγούστου 2011 #8 Share 4 Αυγούστου 2011 αρε μαγκες πως την καταντησανε την Αθηνα.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obvilion 4 Αυγούστου 2011 #9 Share 4 Αυγούστου 2011 να λες παλη καλα που δεν στην πεσανε να σου πω σκοινικα στην οδο κουμουνδουρου καθε κυριακη παο για extra μεροκαματο στο παζαρι στο πειραια και τα εμπορευεται απο τουσ κινεζους εκει ειναι το γκετο των πακιστανων νυγιριανων (αφρικανων) μεσα στο στενο γκετο απο τα πρεζακια και το απο πανω παραληλη νομιζω αθηνασ λεγετε ειναι οι μαυρες (να πατε πολυ γελιο) ηθελα να καταληξω ερχετε μια μερα μιαπρεζου και μ λεει να τισ δοσω 5 ευρο για να κανει μια δουλεια πανο μου η να τις δοσω 10 ευρο να τισ κανω μια δουλεια πανο της (οσοι καταλαβαν) σκοινικα με πρεζακια .... αστο μερικα ειναι για γελια αλοι για κλαματα..... παντως εκει να πας μετα της 7 το απογευμα (ΑΠΟΦΗΓΕΤΟ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 4 Αυγούστου 2011 #10 Share 4 Αυγούστου 2011 να λες παλη καλα που δεν στην πεσανε να σου πω σκοινικα στην οδο κουμουνδουρου καθε κυριακη παο για extra μεροκαματο στο παζαρι στο πειραια και τα εμπορευεται απο τουσ κινεζους εκει ειναι το γκετο των πακιστανων νυγιριανων (αφρικανων) μεσα στο στενο γκετο απο τα πρεζακια και το απο πανω παραληλη νομιζω αθηνασ λεγετε ειναι οι μαυρες (να πατε πολυ γελιο) ηθελα να καταληξω ερχετε μια μερα μιαπρεζου και μ λεει να τισ δοσω 5 ευρο για να κανει μια δουλεια πανο μου η να τις δοσω 10 ευρο να τισ κανω μια δουλεια πανο της (οσοι καταλαβαν) σκοινικα με πρεζακια .... αστο μερικα ειναι για γελια αλοι για κλαματα..... παντως εκει να πας μετα της 7 το απογευμα (ΑΠΟΦΗΓΕΤΟ) Και μιλάμε για το κέντρο της πόλης. Α ρε Αθήνα πως σε κατάντησαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 4 Αυγούστου 2011 #11 Share 4 Αυγούστου 2011 Δεν χρειάζεται να τα πάρετε στο κρανίο το φαινόμενο είναι παγκόσμιο δεν είναι ελληνικό. Αν το δείτε με βραχυπρόθεσμο μάτι είναι απελπισία αν το δείτε μακροπρόθεσμα είναι ένας φυσιολογικός κύκλος της ανθρωπότητας. Πόλεμος, ανάπτυξη, ευημερία, στασιμότητα, πτώση, μεγαλύτερος πόλεμος, μεγαλύτερη ανάπτυξη, μεγαλύτερη ευημερία, μεγαλύτερη στασιμότητα, μεγαλύτερη πτώση, …, και ξανά μανά τα ίδια. Το πότε θα σπάσει η ανθρωπότητα αυτόν τον κύκλο είναι άγνωστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 4 Αυγούστου 2011 #12 Share 4 Αυγούστου 2011 (edited) Δεν χρειάζεται να τα πάρετε στο κρανίο το φαινόμενο είναι παγκόσμιο δεν είναι ελληνικό. Αν το δείτε με βραχυπρόθεσμο μάτι είναι απελπισία αν το δείτε μακροπρόθεσμα είναι ένας φυσιολογικός κύκλος της ανθρωπότητας. Πόλεμος, ανάπτυξη, ευημερία, στασιμότητα, πτώση, μεγαλύτερος πόλεμος, μεγαλύτερη ανάπτυξη, μεγαλύτερη ευημερία, μεγαλύτερη στασιμότητα, μεγαλύτερη πτώση, …, και ξανά μανά τα ίδια. Το πότε θα σπάσει η ανθρωπότητα αυτόν τον κύκλο είναι άγνωστο. Διαφωνω, το οτι συμβαινει παγκοσμια δεν σημαινει πως και εμεις εδω πρεπει να επιτρεπουμε να συμβαινουν ολα αυτα. Συμφωνω,σε αυτο που λες με τους πολεμους ομως ο σημερινος πολεμος ειναι ''πολιτισμικος'' και ισως πιο επικυνδινος απο τους αλλους. Διοτι αυτο το φαινομενο,εδω στην Ελλαδα δεν εχει ξανασυμβει ποτε στο παρελθον. (με αυτες τις συνθηκες και την μορφη) Έγινε επεξεργασία 4 Αυγούστου 2011 - hms Link to comment Share on other sites More sharing options...
obvilion 4 Αυγούστου 2011 #13 Share 4 Αυγούστου 2011 Διαφωνω, το οτι συμβαινει παγκοσμια δεν σημαινει πως και εμεις εδω πρεπει να επιτρεπουμε να συμβαινουν ολα αυτα. Συμφωνω,σε αυτο που λες με τους πολεμους ομως ο σημερινος πολεμος ειναι ''πολιτισμικος'' και ισως πιο επικυνδινος απο τους αλλους. Συμφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 4 Αυγούστου 2011 #14 Share 4 Αυγούστου 2011 Εγώ δεν μπορώ να είμαι κρατούμενος στην ίδια την χώρα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Αυγούστου 2011 #15 Share 4 Αυγούστου 2011 Εγώ δεν μπορώ να είμαι κρατούμενος στην ίδια την χώρα μου. Παιδια να χαρειτε. Μην γυρισει αλλου η κουβεντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 4 Αυγούστου 2011 #16 Share 4 Αυγούστου 2011 Φίλε hms Εγώ καταγράφω τα συμβάντα Αυτό που γίνετε τώρα στην Ελλάδα σε κάποια άλλα κράτη άρχισε να γίνετε δεκαετίες πριν. Άρα εμείς καλά βαστήξαμε και βαστάμε σε σχέση με τα άλλα κράτη. Αλλά δεν είμαστε και θεοί ώστε να μπορέσουμε να τα αποτρέψουμε. Δεν είμαστε ο σούπερ λαός ώστε σε όλο τον κόσμο να συμβαίνουν διάφορα και εμείς να μπορούμε να τα αποτρέπουμε και να μένουμε ανέπαφη. Τώρα γιατί συμβαίνουν αυτά και πως μπορούμε να τα αποτρέψουμε είναι ένα άλλο θέμα όπου μπλέκετε μέσα η πολιτική και ως γνωστό τα πολιτικά εδώ κόβονται μαχαίρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Αυγούστου 2011 #17 Share 5 Αυγούστου 2011 (edited) Η φύση έχει έναν καταπληκτικό μηχανισμό λειτουργίας εξισορρόπησης των πραγμάτων. Στο Βουδισμό αναφέρεται ως Κάρμα ή ως Καρμική δικαιοσύνη. Διαμαρτυρόμαστε για τους αλλοδαπούς που είναι ένα βήμα πριν να μπουν μέσα στο ίδιο μας το σπίτι... Διαμαρτυρόμαστε που εμπορεύονται ναρκωτικά και όπλα μέσα στο Κέντρο της πρωτεύουσάς μας... Διαμαρτυρόμαστε που δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθεροι στους δρόμους που δημιουργήθηκαν με τη δική μας φορολογία... Διαμαρτυρόμαστε για πολλά που δεν είναι τίποτα άλλο από το αποτέλεσμα κάποιων πράξεων που είτε γνωρίζαμε ότι συμβαίνουν αλλά αδιαφορούσαμε, είτε δε φροντίζαμε να ενημερωνόμαστε για το τι πραγματικά συμβαίνει. Μερικά ερωτήματα και απαντήστε τα στους εαυτούς σας ένα ένα... Ποιος τους έδιωξε από τη χώρα τους; Ποιος τους πουλάει Δυτικής κατασκευής όπλα για τους απάνθρωπους εμφυλίους τους; Ποιος ενδιαφέρεται για την αγορά και κατανάλωση των διαμαντιών, των ψαριών και ζώων που υπάρχουν σε αυτές οι χώρες; Ποιον εξυπηρετεί η αμορφωσιά αυτών των λαών; Ποιον ωφελεί αυτή η κατάσταση; Ποιος παράγει τα ναρκωτικά και τα όπλα που αυτοί εμπορεύονται μπροστά από τις πόρτες σας; Ποιος ενδιαφέρθηκε και διαμαρτυρήθηκε για τα νεκρά παιδιά/νέους/γέρους/γυναίκες/άντρες από τους πολέμους, ασιτία και ασθένειες; Ποιος, εν όσο συνέβαιναν και συμβαίνουν αυτά τα δεινά σε αυτές τις χώρες, απασχολούταν με τη δουλίτσα του, το Playstation, το αμάξι του, την LCD τηλεορασάρα του, το iPhone του και τις νέες του εφαρμογές; Ποιος έπεφτε και πέφτει κάθε βράδυ για ύπνο ήσυχος και ικανοποιημένος για την ανθρώπινη υπόστασή του, ενώ την ίδια στιγμή σφάζονται έγκυες γυναίκες σε αυτές τις χώρες "παίζοντας" στοίχημα για το αν έχουν μέσα τους αγόρι ή κορίτσι; Σκεφτείτε επίσης ποιες χώρες είναι σύμμαχες και με ποιες... Προσπαθείστε να θυμηθείτε επίσης, την τελευταία φορά που πήρατε κατεψυγμένο ψάρι ή τροπικά φρούτα ή κάποιο φτηνό εισαγόμενο προϊόν/αντικείμενο από το Super Market (Lidl/Practiker/Σκλαβενίνης/Carrefour/κ.ο.κ.) της γειτονιάς σας αν σας ένοιαξε να ελέγξετε την χώρα προέλευσής τους και να ενημερωθείτε για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε ώστε να φτάσει αυτό στα χέρια σας με ένα barcode πάνω του... Εφόσον αναρωτηθούμε για όλα τα παραπάνω, κι εφόσον θελήσουμε να βγούμε από το Matrix μας, θεωρώ το όλο θέμα ανούσιο συζήτησης. Αν βέβαια βρεθεί κάποιος που απαντήσει σε έστω ένα από τα παραπάνω ερωτήματα "Δε με νοιάζει", η δική μου απάντηση θα είναι "Καλά να πάθεις". Καρμική δικαιοσύνη λοιπόν... Η φυσική λειτουργία να λαμβάνεις ότι σπέρνεις! Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2011 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος