Jump to content

Αναζήτηση εξωτερικού φιλτρου

kolokithas1983

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.είμαι από Θεσσαλονίκη. Έχω ένα ενυδρειο 240 λίτρων και θέλω να βάλω ένα εξωτερικό φιλτρο αλλά δεν ξέρω πιο. Οποιαδήποτε βοήθεια μου είναι χρήσιμη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Καλησπέρα.

Θα βοηθούσε αν μας έδινες μερικές πληροφορίες για το ενυδρείο σου. Για παράδειγμα τι οργανισμούς φιλοξενείς ή θα φιλοξενήσεις, τι άλλα φίλτρα τυχόν έχεις κ.ο.κ

:)

δεν εχω αποφασισει ακομη τι ψαρακια θα βαλω. το ενυδρειο ειναι ακομη αδειο και οπως καταλαβες δεν ξερω και πολλα ακομη. ειμαι αρχαριος.

Καλησπέρα..

Όπως προείπε και ο Κωστής καλό θα ήταν να ξέρεις με τι είδος ψαριών θέλεις να ασχοληθείς πριν αγοράσεις φίλτρο..

Επίσης εγώ είμαι της άποψης οτι σε ένα ενυδρείο καλό είναι να δουλεύουν 2 φίλτρα..για πολλούς λόγους.. :)

Κάτι θα ξέρετε εσείς παραπάνω. Βοηθειστε με ρε παιδιά. Τι ψάρια να βάλω. Θέλω να έχουν και χρωμα και έντονη κινητικότητα. Επίσης πειτεμου ποιοι είναι οι σωστοί συνδιασμοι ψαριών. Οποιαδήποτε πληροφορία μου είναι χρήσιμη.

Είναι λογικό να είσαι χαμένος στην αρχή, αλλά τώρα είναι που πρέπει να έχεις υπομονή και να κάνεις την έρευνα σου. Θα σου πρότεινα σε πρώτη φάση να ρίξεις μια ματιά εδώ σε ενυδρεία άλλων φίλων, για να δεις κάτι που θα σου αρέσει και θα ήθελες να δοκιμάσεις. Μετά, στις επιμέρους κατηγορίες του φόρουμ, μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα και να ζητήσεις πληροφορίες για περισσότερες λεπτομέρειες. Το σημαντικότερο που έχω να σε συμβουλέψω, είναι υπομονή και όχι βιαστικές κινήσεις. Καλή συνέχεια.

:)

Κάτι θα ξέρετε εσείς παραπάνω. Βοηθειστε με ρε παιδιά. Τι ψάρια να βάλω. Θέλω να έχουν και χρωμα και έντονη κινητικότητα. Επίσης πειτεμου ποιοι είναι οι σωστοί συνδιασμοι ψαριών. Οποιαδήποτε πληροφορία μου είναι χρήσιμη.

Μπορείς να βάλεις οτι ψάρια σου αρέσουν. Αυτή είναι εξ΄ άλλου και η ομορφιά του χόμπυ μας. Πως υπάρχουν τόσες χιλιάδες συνδυασμοί ψαριών και φυτών, κυριολεκτικά, ένα για τον καθένα.

Ο μόνος περιορισμός είναι η απειρία σου, η οποία σε εμποδίζει -προς το παρόν- να πας σε απαιτητικά ψάρια , με πολύ εξειδικευμένες ανάγκες.

Διάβασε πολύ, και στο forum και στο Internet και δες τι σου αρέσει.

Ξεκίνα χαλλλλλαρά και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.

Κ :)

Μπορείς να βάλεις οτι ψάρια σου αρέσουν. Αυτή είναι εξ΄ άλλου και η ομορφιά του χόμπυ μας. Πως υπάρχουν τόσες χιλιάδες συνδυασμοί ψαριών και φυτών, κυριολεκτικά, ένα για τον καθένα.

Ο μόνος περιορισμός είναι η απειρία σου, η οποία σε εμποδίζει -προς το παρόν- να πας σε απαιτητικά ψάρια , με πολύ εξειδικευμένες ανάγκες.

Διάβασε πολύ, και στο forum και στο Internet και δες τι σου αρέσει.

Ξεκίνα χαλλλλλαρά και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.

Κ :)

Μετα από λίγο ψάξιμο με βλέπω να καταληγω σε αφρικανικές κιχλιδες. Είναι πολύ όμορφα και κινητικά ψάρια. Θα μπορούσα να φτιάξω ένα ενυδρειο με αφρικανικές κιχλιδες ( Malawi) αλλά να βάλω και μερικά φυτά μέσα εκτός από πέτρες; Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; help guys!!!

Μετα από λίγο ψάξιμο με βλέπω να καταληγω σε αφρικανικές κιχλιδες. Είναι πολύ όμορφα και κινητικά ψάρια. Θα μπορούσα να φτιάξω ένα ενυδρειο με αφρικανικές κιχλιδες ( Malawi) αλλά να βάλω και μερικά φυτά μέσα εκτός από πέτρες; Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; help guys!!!

Αν έχεις αποφασίσει,ή σχεδόν αποφασίσει,για κάτι άνοιξε ένα νέο θέμα στην κατάλληλη ενότητα(''κιχλίδες αφρικής'' λογικά) και θα λυθούν όλες σου οι απορίες εκεί...

Πάντως για να ξέρεις μπορείς να βάλεις και κάποια φυτά.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...