Discos 21 Δεκεμβρίου 2006 #101 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 Εγω παντως σε strabucks που εχω παει Αθηνα υπαρχει χωροσ καπνιστων και μη ... τι να πω μπορει ΘΕΣ να ειναι αλλιως ... Tα Starbucks παγκοσμια εχουν πολιτικη μη καπνισματος. Οταν λοιπον ηλθαν στην ελλαδα, δεν παταγε πολυς κοσμος, εχει που εχει κατι πολυ μυστηριους...καφεδες και κοντεψαν να κλεισουν. Ετσι η μαμα εταιρια εκανε την μοναδικη εξαιρεση παγκοσμια να επιτρεψει στην Ελλαδα μας, αυτο το..απεχθες ποιο πριν για αυτους αθλημα(ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ?) Καπως ετσι σωθηκανε, οποτε να ειστε σιγουροι πως εχουν και χωρο καπνιστων. Εγω ειμαι του..σπορ και φυσικο ειναι να ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 21 Δεκεμβρίου 2006 #102 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 Δεν βλέπω καμία κινητικότητα ρε παιδιά τι έγινε πέσαμε η μέρα πλησιάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMANCER 21 Δεκεμβρίου 2006 #103 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAST 21 Δεκεμβρίου 2006 #104 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ Ομως αν δεν ειναι ετσι δεν θα ειμαστε μεσα αλλα εξω (απο το μαγαζι) φουμαροντας τα τσιγαρακια μας. Περα απο την πλακα πιστευω οτι θα μαζευτουμε για την παρεα και οχι για το μερος ή το καπνισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 21 Δεκεμβρίου 2006 #105 Share 21 Δεκεμβρίου 2006 Σήμερα έφτασα Θεσσαλονίκη!!! Άντε πάμε...2 και σήμερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkary 22 Δεκεμβρίου 2006 Author #106 Share 22 Δεκεμβρίου 2006 Ομως αν δεν ειναι ετσι δεν θα ειμαστε μεσα αλλα εξω (απο το μαγαζι) φουμαροντας τα τσιγαρακια μας. Περα απο την πλακα πιστευω οτι θα μαζευτουμε για την παρεα και οχι για το μερος ή το καπνισμα. Θα είναι η 1η συνάντηση που θα γίνει στο πεζοδρόμιο.Με πασατέμπο και σαλέπι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkary 22 Δεκεμβρίου 2006 Author #107 Share 22 Δεκεμβρίου 2006 Σήμερα έφτασα Θεσσαλονίκη!!! Άντε πάμε...2 και σήμερα! Καλως τον να Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 22 Δεκεμβρίου 2006 #108 Share 22 Δεκεμβρίου 2006 Άντε παιδιά εύχομαι να περάσετε καλά και να είστε μπόλικη. Και περιμένω νέα από την συνάντηση σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 22 Δεκεμβρίου 2006 #109 Share 22 Δεκεμβρίου 2006 Περιμενουμε και φωτο απο την συναντηση.Δυστυχως οπως ειπα δεν θα μπορεσω να ερθω καθοτι φευγω σημερα εκτος Θεσσαλονικης.Σε ολες τις υπολοιπες συναντησεις να με υπολογιζετε μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 22 Δεκεμβρίου 2006 #110 Share 22 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά όποιος θέλει αύριο μπορώ να του χαρίσω (φυσικά) δύο πλεκόστομους 10cm o κάθε΄ ένας τους έχω σαν παιδιά μου εδώ και δύο χρόνια αλλά πλέον δεν χωρούν περιμένω ΠΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 22 Δεκεμβρίου 2006 #111 Share 22 Δεκεμβρίου 2006 Άντε πάμε στην τελική ευθεία!!!! Θα τα πούμε απο κοντά πλέον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 11 Ιανουαρίου 2007 #112 Share 11 Ιανουαρίου 2007 Ας οργανωσουμε την επομενη συναντηση απο τωρα για να κανονισουν και το προγραμμα τους οσοι θελουν να ερθουν απο εκτος Θεσσαλονικης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 11 Ιανουαρίου 2007 #113 Share 11 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους, συνάντηση στη Θεσσαλονίκη 20/1/07 απόγευμα 1700 ποιος είναι διαθέσιμος για το άλλο Σάββατο (νομίζω ότι έχουμε αρκετό καιρό για να το προγραμματίσουμε) Η συνάντηση προτείνετε να γίνει στο ύψος του Ποσειδώνιο – Καλαμαριά ώστε να υπάρχει και η ευχέρεια παρκιγκ σε μαγαζί που επιτρέπετε το ΚΑΠΝΙΣΜΑ (Την προηγούμενη φορά ξεπαγιάσαμε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 12 Ιανουαρίου 2007 #114 Share 12 Ιανουαρίου 2007 ΟΚ,ειμαι μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 13 Ιανουαρίου 2007 #115 Share 13 Ιανουαρίου 2007 Τι έγινε ρε παιδιά κανείς SOTO που είσαι άντε και θα χρειαστώ τις γνώσεις σου για του δίσκους τουλάχιστον να ξεπεράσουμε τον αριθμό της προηγούμενης συνάντησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkary 13 Ιανουαρίου 2007 Author #116 Share 13 Ιανουαρίου 2007 Μέσα και εγώ παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 13 Ιανουαρίου 2007 #117 Share 13 Ιανουαρίου 2007 Τι έγινε ρε παιδιά κανείς SOTO που είσαι άντε και θα χρειαστώ τις γνώσεις σου για του δίσκους τουλάχιστον να ξεπεράσουμε τον αριθμό της προηγούμενης συνάντησης Eδω βασιλη μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 14 Ιανουαρίου 2007 #118 Share 14 Ιανουαρίου 2007 Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω λόγο εξεταστικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkary 15 Ιανουαρίου 2007 Author #119 Share 15 Ιανουαρίου 2007 Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω λόγο εξεταστικής Έλα ρε φίλε.Άραξε για μια μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 18 Ιανουαρίου 2007 #120 Share 18 Ιανουαρίου 2007 Που θα συναντηθουμε τελικα? Επισης πειτε μου εαν ενδιαφερεται κανεις να φερω αυτη τη στιγμη κατι απο τα παρακατω κλαδεματα: Ceratophyllum demersum,Egeria densa (λιγη προς το παρον),Hygrophila polysperma,Rotala rotundifolia (νομιζω).Απο αλλα φυτα μου δυστυχως δεν θα μπορεσω να κοψω.Ισως εαν εχουν μεγαλωσει εως την επομενη συναντηση.Παραθετω με τη σειρα που τα αναφερω τις φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 18 Ιανουαρίου 2007 #121 Share 18 Ιανουαρίου 2007 (edited) Περιοχή ποσειδωνίου είναι ποιο εύκολο για πάργκινκ θυμάμαι ένα καφέ απέναντι από τη πεταλούδα πριν τον Αμαζόνιο με διάφορα ενυδρεία αν υπάρχει άλλη πρόταση κανένα πρόβλημα Πάσα προσφορά δεκτή Έγινε επεξεργασία 18 Ιανουαρίου 2007 - skippergr Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 18 Ιανουαρίου 2007 #122 Share 18 Ιανουαρίου 2007 Κανένας ακόμα ρε παιδιά αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 18 Ιανουαρίου 2007 #123 Share 18 Ιανουαρίου 2007 Ας συναντηθουμε εξω απο τα Goodys (υπαρχουν ετσι?) και μετα βλεπουμε που παμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 18 Ιανουαρίου 2007 #124 Share 18 Ιανουαρίου 2007 ok soto ακους Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 18 Ιανουαρίου 2007 #125 Share 18 Ιανουαρίου 2007 ok soto ακους OK καλη επιλογη! Ποσοι ειμαστε τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος