Jump to content

καινουργιο ενυδρειο

efi20

Recommended Posts

καλησπερα παιδια!!!ειμαι νεα στο χομπι και εδω και μια βδομαδα εχω ενα ενυδρειο 60 λιτρων με λαμπα με 8 guppies.σημερα κιολας εβαλα 2 φυτα που επιπλεουν και 3 ανουβιες.εχω κατι διακοσμητικα με τρυπες,κυριως για τη κρυψωνα των ψαριων....εχω στρωσει χαλικι (λεπτοι κοκκοι μπλε και και γκρι).επισης εχω μια συσκευη που λειτουργει σαν αναποδος καταρρακτης και τα ψαρια παιζουν με τις μπουρμπουληθρες :) καλα μεχρι εδω...? καμια παρατηρηση? ειναι καπως νωρις που εβαλα τα ψαρια,συγνωμη μετα το εμαθα,αλλα δειχνουν μια χαρα. μηπως χρειαζεται τιποτα λιπασμα για τα φυτα??οποιαδηποτε συμβουλη για να χω χαρουμενα ψαρια θα ταν πολυτιμη!!!

διορθωση,για να μη κανω λαθος σχετικα με το ενυδρειο,εχει μηκος 50 εκ πλατος 30 εκ και υψος 25 εκ

Καλος ηρθες στην παρεα μας.το εχεις στρωσει το ενυδρείο?

Το χαλικη το χρωματιστο ειναι καλο να το αποφευγουμε γιατι με τον καιρο ξεβαφει.

Καλώς ήρθες !!

Η μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι : χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Μην βιάζεσαι και θα δεις πόσο ευχάριστο και χαλαρωτικό είναι το χόμπυ μας.

Και για ότι χρειαστείς, είμαστε όλοι εδώ.

Κων/νος :)

ναι ειναι στρωμενο,εχω διαβασει οτι το εντονο χρωμα στο υποστρωμμα στρεσσαρει τα ψαρια,εγω καλου κακου εβαλα χαλικι με σκουρο χρωμα :) αραδιαζω μερικες αποριες ακομα και αν μπορειτε μου απαντατε.τοη λαμπα τη σβηνω μετα απο 8 ωρες?το μηχανημα που βγαζει μπουρμπουληθρες να το κλεινω τα βραδια για να ηρεμουν τα guppy απ το παιχνιδι και το θορυβο?και λιπασμα?αυτα ειναι τα κυρια ερωτηματα (ναι ειμαι λιγο ανχωδης,τα θελω χαρουμενα :lmao: ) ευχαριστω!

Καλως ηρθες

Για οτι απορια εχεις καλητερα ν ανοιξεις ενα θεμα στην κατηγορια γενικα γλυκου νερου

ΥΓ καλο διαβασμα :)

.τοη λαμπα τη σβηνω μετα απο 8 ωρες?

ναι να την σβήνεις, δίοτι αναπτύσοντε άλγες,

το μηχανημα που βγαζει μπουρμπουληθρες να το κλεινω τα βραδια για να ηρεμουν τα guppy απ το παιχνιδι και το θορυβο?

να το βγάλεις , καλό να το βλέπεις αλλα κακό για τα φυτά διότι δημιουργήται οξυγόνο

και λιπασμα?

όχι λιπάσματα απο τώρα , οι άλγες παραμονεύουν, δές τη πορία των φυτών και εδώ είμαστε.....

και μη βιάζεσαι το χόμπι μας είναι υπέροχο αν βιάζεσαι δεν θα χαρείς τίποτα :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...