Jump to content

γαριδαδικο 18 λιτρα γινετε?

Recommended Posts

καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση και αν γινετε να με βοιθησετε γιατι ειστε οι καταλιλοι

εχω ενα ενυδρειο 18 λιτρα που το εχω και καθετε μπορω να το κανω γαριδαδικο?

θελω να βαλω καμια δεκαρια γαριδες ρεντ τσερι

γινετε?

δεν μπορω να παρω μεγαλυτερο ενυδρειο αυτη τη στιγμη γιατι πριν λιγες μερες πειρα ενα ενυδρειο μεγαλο (500 λιτρα για τις κιχλιδες malawi που εχω)

Ναι βεβαια μπορεις εγω θα σου προτεινα να βαλεις red cherry αναπαραγωντε πολυ ευκολα και για τα λιτρα ειναι ιδανικες

υπαρχουν και οι red fire που ειναι σε μεγεθος ιδιες με τις red cherry αλλα το εχουν πολυ κοκκινο χρωμα ! βεβαια ειναι λιγο ποιο ακριβες.

Τωρα για την διακοσμηση, προσωπικη γνωμη,βαλε σκουροχρωμο χαλικι και γεμισε το με φυτα στο κεντρο βαλε μια μικρη ριζα και δεσε πανω της moss οι γαριδες τρελενοντε για moss ακομη βαλε πετρες τυπου βραχακια σε διαφορες θεσεις του ενυδρειου.και γενικα πολλα φυτα !

Έγινε επεξεργασία - hms

εχω ψυλη αμμο σε καφεκοκκινο χρωμα κανει?

μπορω να βαλω και απο τα 2 ειδει που ειπες μαζι?

απο φυτα εχω μονο ανουμπια που εχω βαλει στις κιχλιδες

εχω ψυλη αμμο σε καφεκοκκινο χρωμα κανει?

μπορω να βαλω και απο τα 2 ειδει που ειπες μαζι?

απο φυτα εχω μονο ανουμπια που εχω βαλει στις κιχλιδες

τα παντα κανουν (μη σου πω για τις γαριδες θα ειναι καλυτερα με την αμμο) εγω στο λεω απο αποψη αισθητικης,πατα στο google στις εικονες για γαριδοενυδρεια, νομιζω πως δεν πρεπει να βαλεις και τα δυο ειδη για να μην υβριδισουν,βαλε και αλλα φυτα.

Για να βάλεις γαρίδες πρέπει να είναι πολύ καλά στρωμένο το ενυδρείο.Πρέπει να τρέχει 1-2 μήνες.Οι γαρίδες ειναι πολύ ευαίσθητες σε δηλητηριάσεις ακατάληλες συνθήκες

τι παραμετρους πρεπει να εχει το νερο?

τι θερμοκρασια?

δεν ξερω ακομα τι ειδος να βαλω

Το καλοκαίρι δεν ειναι καλή εποχή για νεα ενυδρεία εχει πολύ ζέστη και οι γαρίδες δεν την αντέχουν.Προτείνω να το στήσεις τώρα και κατα τον σεπτέμβρη να τις βάλεις.Οι red cherry θέλουν θερμοκρασία μέχρι 28 μετά μακροχρόνια αρχίζουν προβλήματα.Οι γαρίδες θέλουν ουδέτερο νερό προς σκληρό αρα με νερό βρυσης θα είσαι μιά χαρά.Γενικά δεν ζητάν μεγάλη προσοχή στις συνθήκες αλλα είναι πολύ ευάλωτες στις ξαφνικές αλλαγές.

Για τα λίτρα σου οι red cherry είναι οτι πρεπει και μπορείς να τις βρέις πιο φθηνά απο τις αγγελίες του φόρουμ

Ελπίζω να βοήθησα

Παύλος

το ενυδρειο τρεχει εδω και 2 μηνες περιπου ειχα μεσα μια πσευδοτροφεους που ηταν λιγο αγρια για να ηρεμησει

και σημερα την εβαλα στο μεγαλο ενυδρειο μετα απο 2 μηνες στην απομονοση σταματησε να κηνιγαει τα αλλα ψαρια

οσο για γαριδες εχω εναν φιλο στα γιαννενα τον tdinosauros που ειπε οτι θα μου βρει γαριδες και μερικα φυτα και οταν παω θα τα παρω :):lmao::)

το ενυδρειο τρεχει εδω και 2 μηνες περιπου ειχα μεσα μια πσευδοτροφεους που ηταν λιγο αγρια για να ηρεμησει

και σημερα την εβαλα στο μεγαλο ενυδρειο μετα απο 2 μηνες στην απομονοση σταματησε να κηνιγαει τα αλλα ψαρια

οσο για γαριδες εχω εναν φιλο στα γιαννενα τον tdinosauros που ειπε οτι θα μου βρει γαριδες και μερικα φυτα και οταν παω θα τα παρω :):lmao::)

:blush:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...