MegasmorF 8 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 8 Νοεμβρίου 2006 Γεια σας εχω την εντύπωση οτι το ενα μου ψάρι εχει κάποιες κόκκινες στάμπες επάνω του τι να είναι; και δεύτερον μετά απο 1 χρόνο χθες έβαλα λάμπα οταν την ανάβω τα ψαράκια μου τα κάνουν πάνω τους παρακαλώ βοήθεια και στα δυο θέματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkary 8 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 8 Νοεμβρίου 2006 Για δες εδώ μήπως βρείς κάτι http://www.aquazone.gr/index.php?pid=12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 8 Νοεμβρίου 2006 #3 Share 8 Νοεμβρίου 2006 Πως θα μπορέσει να σε βοηθήσει κάποιος εάν δεν μας πεις: - τι ψάρια έχεις - τι ενυδρεία έχεις - τι συνθήκες έχουν (αναλυτικά) Γράψε πρώτα κάποια πράγματα γι αυτά και μετά θα έρθει και η βοήθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegasmorF 8 Νοεμβρίου 2006 Author #4 Share 8 Νοεμβρίου 2006 exo ena enidrio 80 litron se ayto to enidrio pou einai glikou nerou exw 2 xrisopsara!!! auta elpizo na sas kanoun an thelete kati allo pite mou na sas pw!!! a kai kati akoma ta psaria mou kanoun poli parea twra teleytea ta dio tous kai pezoune poli oloi mera!!! iparxei periptosi na mou tin gastrosi tin thilikia o arsenikos mou!!!! h na einai kai aytos tzoufios " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος