Jump to content

θελω τις γνωμες σας

mamaou

Recommended Posts

καλο.!!θα πρεπει να αρχισω να απανταω και εγω μεσω ...βιντεο... :)

λοιπον,βλεπω ενα πολυ ομορφο,καθαρο και διαυγες ενυδρειο,που χριζει ομως μερικης βελτιωσης οπτικα.

οι καμπομπες πχ θα εδεναν καλυτερα ολες μαζι σε συστοιχια και οχι σκορπια εδω και εκει.το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα στιμ φυτα.μπορεις επισης να κρυψεις τον εξοπλισμο σου στην αριστερη πισω γωνια,φυτευωντας καποιο ματσο απο τετοια φυτα...... :bowdown:

Έγινε επεξεργασία - klaz

το εκανα τωρα εβγαλα αυτα που ειχα μπροστα τα εβαλα στο φιλτρο απλα στην επομενη αλλαγη νερου θα βαλω σκουπα και ταυτοχρονα θα ξεριζωσω γιατι εχω φυτοχωμα κατω και θα γινει χαμος απο θολουρα οπως εγινε σε μικρο βαθμο τωρα.σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια παντως!

θα χαρω πολυ να δω τη συνεχεια του κηπου σου...χαλαρα με το φυτοχωμα γιατι θα σου φερει αλγες.... :bowdown:

θα γινει ζουγκλα ποσα να βαλω?ψαχνω να βρω ενα 120-150 λιτρα να το κανω φουλ.ειμαι 3 μηνες στο χομπι και επαρχεια οποτε δυσκολα βρεισκω πραγματα που θελω και ακριβα.οπως σκαλα διαχυσης δεν εβρισκα και εκανα αυτο με την αντλια.μετα απο πολλες ωρες διαβασμα εδω μεσα εχω μαθει αρκετα.

Συμφωνω με τον klaz πιο πανω και θα προσθεσω οτι πρεπει να κανεις κατι με την ψαροσυνθεση σου γιατι τα ψαρια που εχεις δεν ταιριαζουν μεταξυ τους :bowdown:

πρεπει να κανεις κατι με την ψαροσυνθεση σου γιατι τα ψαρια που εχεις δεν ταιριαζουν μεταξυ τους :bowdown:

σωστη η παρατηρηση ρεγκεμαν :) .τα γκαπακια δεν ταιριαζουν σε συνθηκες νερου με τα υπολοιπα.

Συμφωνώ με τα παραπάνω σχόλια !

* ο ήχος απο το teleshopping ειναι ενοχλητικός :bowdown:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...