antonis t83 28 Ιουλίου 2011 #1 Share 28 Ιουλίου 2011 (edited) ειπα να ξεκινησω να ριχνω καποπια ιχνοστοιεια-βιταμινες στο reefακι μου 130 λιτρων http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=51243 απο κοραλια δεν εχω κατι δυσκολο σαρκοφυτο, sinularia, ephilia, caulastrea, galaxea, clavularia, zoanthus, ξενια, μανηταρια, goniopora, ricordea, trachyfilia, polyps (και 2 μικρες ανεμονες που τις δινω κατεψυγμενο ψαρι 1 φορα την εβδομαδα) αγορασα tropic marin zooton, phyton και reef snow. καθε ποτε να ριχνω? πρεπει να κλεινω το σκιμερ? ανεβαζουν no3? πρεπει να ξερω κατι αλλο??? ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 28 Ιουλίου 2011 - antonis t83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Αυγούστου 2011 #2 Share 2 Αυγούστου 2011 Αντώνη σε μεγάλη ποσότητα τα πάντα ανεβάζουν νο3.Για τα κοράλλια που έχεις δεν χρειάζεται παραπάνω από 1 φορά την βδομάδα και αν.Το skimmer εγώ πότε δεν το έκλεινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 8 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 8 Αυγούστου 2011 ευχαριστω Ορεστη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος