\/ag 17 Απριλίου 2012 Author #76 Share 17 Απριλίου 2012 Κώστα σε ευχαριστώ ρε φίλε..τα προσέχω τα καμάρια μου και θυμάσαι απτην αρχή οτι μόνο mbuna γούσταρα!(Έχω και τα tropheus φυσικά στην άκρη του μυαλού μου) Το flavus από την πρώτη μέρα μπουκώματος έτρωγε φαγητό αλλά συνέχιζε να δείχνει μπουκωμένο και να ''ανακατεύει'' κάτι στο στόμα του..από την 3η μέρα το έκοψε αυτό το 'ανακάτεμα' στο στόμα!Προφανώς τα έφτυσε..πιο πολύ κλείνω προς την απειρία της παρά στο κυνηγητό απτον αρσενικό που δεν ήταν και πολύ.. Για να δούμε αν θα έρθει και επόμενο...... υ.γ Δεν κατάφερα να βγάλω και το flavus 'αγριεμένο' να δεις χρώμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Απριλίου 2012 #77 Share 17 Απριλίου 2012 Κώστα σε ευχαριστώ ρε φίλε..τα προσέχω τα καμάρια μου και θυμάσαι απτην αρχή οτι μόνο mbuna γούσταρα!(Έχω και τα tropheus φυσικά στην άκρη του μυαλού μου) Το flavus από την πρώτη μέρα μπουκώματος έτρωγε φαγητό αλλά συνέχιζε να δείχνει μπουκωμένο και να ''ανακατεύει'' κάτι στο στόμα του..από την 3η μέρα το έκοψε αυτό το 'ανακάτεμα' στο στόμα!Προφανώς τα έφτυσε..πιο πολύ κλείνω προς την απειρία της παρά στο κυνηγητό απτον αρσενικό που δεν ήταν και πολύ.. Για να δούμε αν θα έρθει και επόμενο...... υ.γ Δεν κατάφερα να βγάλω και το flavus 'αγριεμένο' να δεις χρώμα... Πραγματικα ειναι πολυ εντυπωσιακο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 17 Απριλίου 2012 #78 Share 17 Απριλίου 2012 πολυ ομορφο μπραβο!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 17 Απριλίου 2012 #79 Share 17 Απριλίου 2012 Να στε καλά παιδιά.. RIK πως να το αποχωριστώ;; Μην εισαι χαζος, με 200 και 300 ευρω δεν σωνόμαστε και ειναι κριμα, ενα χομπυ μας εμεινε πρεπει και για αυτο να αισθανομαστε τυψεις; Καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Απριλίου 2012 #80 Share 17 Απριλίου 2012 μπράβο πολυ ωραίο φτου φτου!!! της πέτρες της αγοραστές η τις μαζεψες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 17 Απριλίου 2012 Author #81 Share 17 Απριλίου 2012 Να σαι καλά φίλε μου!Τις αγόρασα από μάντρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #82 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μετά από αρκετό καιρό πάλι κάνω ένα update με photos απτα ψάρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #83 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 συνέχεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #84 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Και τέλος,σχεδόν ο βασικός λόγος ύπαρξης του ενυδρείου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 23 Σεπτεμβρίου 2012 #85 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ όμορφα ψάρια και σε εξαιρετική κατάστααση. Να τα χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 23 Σεπτεμβρίου 2012 #86 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 πως το λενε το ψαρι που λες πως ειναι ο σχεδον βασικος λογος υπαρξης του ενυδρειου σου γιατι μου αρεσουνε πολυ????????????????? και θα τα ηθελα και εγω οσο για τα ψαρια ουρανιο τοξο οπως τα λες xystichromis αν σε ενδιαφερουν τα εχω δει στο πετ σιτυ και σε προσιτη τιμη 5 ευρω και το ενυδρειο σου και τα ψαρια θεος θα τα ηθελα ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 23 Σεπτεμβρίου 2012 #87 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Βαγγέλη μπράβο, όμορφο ενυδρείο και υπέροχα ψάρια !!!!!!! Να τα χαίρεσαι !!!!!!!! ΥΓ. όσο για τον λόγο ύπαρξης του ενυδρείου σου είναι σίγουρα σοβαρός λόγος !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 23 Σεπτεμβρίου 2012 #88 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 βαγγελη πολυ ομορφα τα ψαρακια σου και το ενυδρειο σου! οταν πεφτει πολυ μερακι στο χομπι μονο τετια αποτελεσματα πρεπει να περιμενουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 23 Σεπτεμβρίου 2012 #89 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 τα ψαρια σου φιλε μου ειναι εκπληκτικά!βαlε και μια γενικη να γουσταρουμε!!! υ.γ.αχ αυτα τα flavus!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 23 Σεπτεμβρίου 2012 #90 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραίος Βαγγέλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 23 Σεπτεμβρίου 2012 #91 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μπράβο αγορίνα, πανέμορφα ζωντανά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #92 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ ρε παίδες...να στε καλά!!!Στα μελλοντικά σχέδια είναι ή να βγει η πλάτη για να τους δώσω περισσότερο χώρο ή ακόμα και η αγορά ενός λίγο μεγαλύτερου ενυδρείου... πως το λενε το ψαρι... Pseudotropheus Flavus Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Σεπτεμβρίου 2012 #93 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 υπέροχο θέαμα να σαι καλά να τα χαίρεσαι χίλια μπράβο σου.......το τελευταίο ψαράκι αυτός δηλαδή που ειναι ο λόγος της υπάρξεις του ενυδρειου και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο πως λέγεται ο κύριος να μάθω για το προφίλ του!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Σεπτεμβρίου 2012 #94 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 το βρήκα οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Σεπτεμβρίου 2012 #95 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Βαγγελη χιλια μπραβο και απο εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 23 Σεπτεμβρίου 2012 #96 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ ρε παίδες...να στε καλά!!!Στα μελλοντικά σχέδια είναι ή να βγει η πλάτη για να τους δώσω περισσότερο χώρο ή ακόμα και η αγορά ενός λίγο μεγαλύτερου ενυδρείου... Pseudotropheus Flavus Χαλια, χαλια, χαλια............. Αν βγαλεις την πλατη μετα παλι θα πρεπει να βαλεις οπως και να εχει καποιες πετρες για να δημιουργησεις στοες, οποτε παλι θα φας χωρο και ισως και περισσοτερο. Οποτε ή πας για ποιο μεγαλο ή το ξεμονταρεις και βαζεις ποιο φαρδυ πατο και πλαινα και απο 50 το κανεις περιπου στο μετρο παρεχοντας μεγαλυτερο βαθος και χωρο στο ενυδρειο σου. Κατα τα αλλα σε κοβω χανουμακι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenakisteo 23 Σεπτεμβρίου 2012 #97 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλε οτι και να πω ειναι λιγο, εξαιρετικος!!!!!! :thaman: Ενα θα σου πω μου ανεβασες την διαθεση να ασχοληθω ακομα πιο πολυ με το ενυδριο μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 23 Σεπτεμβρίου 2012 #98 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Τα ψάρια σου φαίνονται σε τέλεια κατάσταση μπράβο να τα χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #99 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ότι καλύτερο και για τα δικά σας ενυδρεία παιδιά... Rik δεν νομίζω να σηκώνει τόση modifα..είναι εργοστασιακό ενυδρείο!! Η πλάτη δεν έχει και τόσες στοές..πιο πολύς είναι ο χώρος που πιάνει παρά οτιδήποτε άλλο!Ειδικά σε μερικά σημεία είχα βάλει ο έξυπνος(πρώτη diy πλάτη,τι να κάνουμε) 3 'στρώσεις' φελιζόλ 5εκ.. δημιουργώντας σημεία με 10 κ 15εκ πλάτος...οπότε εκεί που το ενυδρείο έχει 50 εκ πλάτος στα σημεία αυτά μένει μόνο 40 κ 35εκ!! Απλά σκέφτομαι μην την βγάλω και μετά ''κλαίω'' με την εικόνα του ενυδρείου μου... .... Ενα θα σου πω μου ανεβασες την διαθεση να ασχοληθω ακομα πιο πολυ με το ενυδριο μου!!!! Χαίρομαι πολύ αν συνέβει αυτό φίλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 24 Σεπτεμβρίου 2012 #100 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ειναι εργοστασιακο το ενυδρειο τοτε ακυρο, ειναι κριμα, απο την αλλη αν δοκιμασεις να ξεκολλησεις την πλατη το πιθανοτερο ειναι να σου διαλυθει κατα την προσπαθεια να το ξεκολλησεις και παλι ειναι κριμα. Προσωπικα πιστευω πως το ολο συνολο ειναι πανεμορφο για να το ξεστησεις.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος