kixlidatos 28 Ιουλίου 2011 #1 Share 28 Ιουλίου 2011 (edited) Αδελφια Αφρικανοι,ακουστε τι μου συνεβει χθες. Πηγα σπιτι κατα της 21,00 το βραδυ,ειχε πεσει η σταθμη του νερου,γιατι εχω τα καπακια ανοιχτα,συμπληρωσα νερο φρεσκο,εκατσα στον καναπε να τα χαζεψω πριν τα ταισω.Καθε βραδυ που γυρνω σπιτι μολις με βλεπουν θελουν μαμ και μαζευονται ολα επανω,και μου αρεσει πολυ αυτη η φαση να την βλεπω ,και καθυστερω λιγο να τα ταισω,για να τα χαζεψω. Με την ελαχιστη συμπληρωσει που εκανα αρχισαν οι χοροι απο ολους σχεδον. Σε καποια φαση βλεπω τον Mdoka (αρχηγος) και το Borley να εχουν φερμαρει ο ενας απεναντι του αλλον.Και αρχιζει ο γνωστος καβγας στωμα στωμα.Μετα απο 6-7 επιθεσεις,εχασα τον Borley απο τα ματια μου.Ωχ λεω παει το ψαρι και επεσε στην πισω πλευρα του ενυδρειου,παω κοιταω πισω (εχω 10 ποντους κενο)αν σπαρταραει κατι δεν βλεπω τιποτα,ψαχνω απο πανω παλι τιποτα.Οσοι εχουν anubias ενυδρειο θα με καταλαβουν,αρχιζω βγαζω ενα ενα τα καπακια του φωτιστικου (5 τεμμαχια),το ψαρι ηταν χαμενο,δεν το εβλεπα πουθενα.Οταν εφθασα στο τελευταιο,τον βλεπω ξαπλα πανω στην κοντρα,τον εσπρωξα μεσα.Καταλαβαινετε την αγωνια και λαχταρα που τραβηξα.Ο χρονος μου φανηκε για ωρες μεχρι να τον βρω. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ,το Borley γενικα ειναι ηρεμο ψαρι και παντα απεφευγε τον αρχηγο,τωρα τι του επιασε να τον κοντραρει ,ποιος ξερει. Το προβλημα τωρα ειναι οτι εκλησα τα καπακια,και ενας Θεος ξερει τι θερμοκρασια θα βρω το βραδυ. Σας δειχνω τους δυο αλητες που με κοψοχολιασαν.Η φωτο ειναι παλιες,τωρα ειναι γυρο στους 20 ποντους θηρια Ο επανω ειναι Ο Borley και ο κατω ειναι το αφεντικο του ενυδρειου Έγινε επεξεργασία 10 Αυγούστου 2011 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 28 Ιουλίου 2011 #2 Share 28 Ιουλίου 2011 Καλημέρα Βασίλη. Επειδή έχω μαζέψει κι εγώ ψάρια από το πάτωμα σε καταλαβαίνω απόλυτα Να έχεις στο μυαλό σου ότι στο ενυδρείο συμβαίνει μια διαρκής μάχη για μια θέση στην ιεραρχία. Οτιδήποτε αλλάξει, ακόμα και μια πέτρα, μπορεί να ξεκινήσει μια τέτοια διαδικασία. Πέρα από αυτό, επειδή όσα και να γνωρίζουμε ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει στο μυαλό του ζωντανού, μπορεί απλά να είχε νεύρα ή μια κουραστική μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 28 Ιουλίου 2011 Καλημερα Κωστη Τρελαθηκα,στην αρχη νομισα οτι πηγε κατω απο την βαση,αλλα δεν ακουα σπαρταρισματα,και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι,εκει που ηταν ηταν ακινιτο,ενα κουνημα να εκανε θα επεφτε παλι μεσα,αλλα μαλοον τρομαξε το ζωο.Πρεπει να βαλω ανεμιστηρακια τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Ιουλίου 2011 #4 Share 28 Ιουλίου 2011 Καλημέρα μην είσαι τόσο σίγουρος για το borley όσον αφορά τη συμπεριφορά του όταν το αποφασίσει δεν υπάρχει έλεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Ιουλίου 2011 Author #5 Share 28 Ιουλίου 2011 Καλημέρα μην είσαι τόσο σίγουρος για το borley όσον αφορά τη συμπεριφορά του όταν το αποφασίσει δεν υπάρχει έλεος. Η αληθεια ειναι χθες το καταλαβα πολυ καλα κ. Σωκρατη,σαν σκυλια τσακωνοντουσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Αυγούστου 2011 #6 Share 10 Αυγούστου 2011 Αρκει θα σου πω μια κακια στιγμη,και η αρχηγια αλλαζει χερια στο αψε σβησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Αυγούστου 2011 Author #7 Share 10 Αυγούστου 2011 Αρκει θα σου πω μια κακια στιγμη,και η αρχηγια αλλαζει χερια στο αψε σβησε Παντος ειναι πολυ αλητης ο ασπρομουρης,στα καλα καθουμενα ριχνει και μια σφαλιαρα.Παντος ετσι οπως τα βλεπω εγω τα πραγματα ,σεκανα εξαμηνο ο βενουστους θα ειναι αρχηγος.Για να δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Αυγούστου 2011 #8 Share 10 Αυγούστου 2011 Δεν μπορεις να προιδεασεις τιποτα. Περιμενεις να δεις......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος