Jump to content

μαλλον εχω αυγα

thanashs

Recommended Posts

παιδια μαλλον ενα απο τ μουλτι μ εκεινο που εχει απομακρυνθει απο τα υπολοιπα και ειναι αναμεσα στις πετρες μαλλον εκανε αυγα πανω σε μια πετρα.......ειναι ενα διαφανες σαν σακουλακι και εχει μεσα 15-20 μικρα στρογγυλα καφε πραγματακια..........φοτο δεν μπορω ν βαλλω γτ δεν φενονται απο το κινητο

Έχεις μέσα στο ενυδρείο κανένα σαλιγκάρι;;

Ολες η κιχλιδες της Αφρικης ειναι στοματοεποαζουσες,οποτε αυτα που βλεπεις δεν ειναι αυγα των ψαριων.Τωρα αυτα τα ψαρακια δεν τα ειχα ποτε,και δεν ξερω αν ειναι η εξερεση. :bowdown:

Ολες η κιχλιδες της Αφρικης ειναι στοματοεποαζουσες,οποτε αυτα που βλεπεις δεν ειναι αυγα των ψαριων.Τωρα αυτα τα ψαρακια δεν τα ειχα ποτε,και δεν ξερω αν ειναι η εξερεση. :bowdown:

:)

Eγώ σε ρώτησα αν έχεις σαλιγκάρια μέσα γιατί κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεις μου έκανε ένα red union snail που είχα...

παιδια εγω ηξερα οτι κανουν αυγα μεσα στα κελύφοι των σαλιγκαριων......

μηπως ειναι απο σαλιγκαρια λαθρεπιβατες

????

Βασίλη λίγο προσοχή στις πληροφορίες που δίνουμε στους συνχομπίστες.

ΔΕΝ είναι όλες οι κιχλίδες της Αφρικής στοματοεπωάζουσες

Εχουμε και στοματοεπωάζουσες (mouthbrooders) και ψάρια που γενούν αυγά στα βράχια και στα κοχύλια και στην άμμο μεσα σε σπηλιές(substrate brooders)

Τα multies του φίλου Θανάση είναι κοχυλόψαρα και γεννούν αυγά μεσα στα κελύφη των σαλιγκαριών.

Αγαπητέ Θανάση αυτό που περιγράφεις θυμίζει αυγά σαλιγκαριού λαθρεπιβάτη.

Οπως έχω αναφέρει ξανά εχε υπομονή και θα δείς ουρίτσες!

:thumbup:

Βασίλη λίγο προσοχή στις πληροφορίες που δίνουμε στους συνχομπίστες.

:bowdown:

ΔΕΝ είναι όλες οι κιχλίδες της Αφρικής στοματοεπωάζουσες

Εχουμε και στοματοεπωάζουσες (mouthbrooders) και ψάρια που γενούν αυγά στα βράχια και στα κοχύλια και στην άμμο μεσα σε σπηλιές(substrate brooders)

Τα multies του φίλου Θανάση είναι κοχυλόψαρα και γεννούν αυγά μεσα στα κελύφη των σαλιγκαριών.

Αγαπητέ Θανάση αυτό που περιγράφεις θυμίζει αυγά σαλιγκαριού λαθρεπιβάτη.

Οπως έχω αναφέρει ξανά εχε υπομονή και θα δείς ουρίτσες!

Συγνωμη ,εχω να μαθω πολλα ακομα :thumbup:

Συγνωμη ,εχω να μαθω πολλα ακομα :)

Βασίλη διάθεση να υπάρχει και οι γνώσεις θα έρθουν. Υπάρχει πολύ υλικό στην αρθρογραφία ( ε ρε ξενύχτια που έχουμε ρίξει..) και επίσης για όποια απορία υπάρξει, ξέρεις ότι είμαστε εδώ όλοι με διάθεση να βοηθήσουμε. Μη νομίζεις κι εμείς ότι το παίζουμε παντογνώστες. Ακόμα διαβάζουμε, τα συζητάμε και μαθαίνουμε.

Για το ερώτημα του φίλου τώρα, θα συμφωνήσω με τον Κώστα που μίλησε για αυγά σαλιγκαριού λαθρεπιβάτη.

Βασίλη διάθεση να υπάρχει και οι γνώσεις θα έρθουν. Υπάρχει πολύ υλικό στην αρθρογραφία ( ε ρε ξενύχτια που έχουμε ρίξει..) και επίσης για όποια απορία υπάρξει, ξέρεις ότι είμαστε εδώ όλοι με διάθεση να βοηθήσουμε. Μη νομίζεις κι εμείς ότι το παίζουμε παντογνώστες. Ακόμα διαβάζουμε, τα συζητάμε και μαθαίνουμε.

Για το ερώτημα του φίλου τώρα, θα συμφωνήσω με τον Κώστα που μίλησε για αυγά σαλιγκαριού λαθρεπιβάτη.

:):thumbup:

Απλα μπηκα στον πειρασμο να απαντησω στον Θαναση ,γιατι δεν ειχε παρει απαντηση απο εχθες ,και ξερεις ποσο ανυπομονος ειναι ο νεος μας Αφρικανος :thumbup:

παιδες σας ευχαριστω παααααααρα πολυ για τις πληροφοριες και για το ενδιαφερον.........

φιλε Βασιλη να σαι καλα για το ενδιαφερον σου.......Κωστη εχω λιωσει στο διαβασμα...τοσο πολυ ουτε για τις παννεληνιες :thumbup::thumbup::wootwoot: και φιλε PRINCE υπομονη υπαρχει οχι τεραστια αλλα υπαρχει........περιμενω ν δω ουριτσες πως κ πως :bowdown::)

Σας ευχαριστω πραγματικα για ολα και ελπιζω να γινω ενας καλος και αξιος αφρικανος σαν εσας :D

:):thumbup:

Απλα μπηκα στον πειρασμο να απαντησω στον Θαναση ,γιατι δεν ειχε παρει απαντηση απο εχθες ,και ξερεις ποσο ανυπομονος ειναι ο νεος μας Αφρικανος :thumbup:

Παιδια ουτε πολεμικοι ρεπορτερς να ειμαστε..........Δε γινεται

να υπαρχει παντα αμεση ανταποκριση. Εχουμε και δουλειες

να κανουμε :wootwoot:

Παρ΄ολα αυτα δε νομιζω να υπαρχει παραπονο ετσι; :bowdown:

παραπονο κανενα φιλε στρατο......εχω ανοιξει ενα θεμα για σκαλαρια και χρειαζομαι αμεσα βοηθεια ομως και δεν βλεπω καμια ανταποκριση.....συγνωμη εαν γινομαι πιεστικος αλλα εαν διαβασεις τι λεω θα καταλαβεις το λογο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...