Jump to content

Καλος σας βρηκα

sokel

Recommended Posts

εντελος τυχαια ασχοληθηκα ενωοντας οτι καποιο Pet shop εδωσε χρυσοψαρα σε παιδικη εκδηλωση σχολειου

και ετσι μπηκαμε στο χορο το αποτελεσμα 7 χρυσοψαρα κοινα και κομητες με ενυδρειακη εμπειρεια στο μηδεν το εχω ριξει στο διαβασμα και επειδη δεν με εφταναν τα χρηματα κατεληξα σε ενα 80λιτρων ενυδρειο με 2 φιλτρα βιολογικο και γενικης χρησεις λογο οτι ειναι πολλα αλλα δεν θελω και να τα στειλω λογο οτι σχεδον καθε ψαρι θελει 10+γαλονια νερο παει να πει 45λιτρα αλλαζω ανα 7 μερες 30% με μετρηματα και τα καταληλα χημικα και ευτηχως μονο τα νιτρικα μου βαρανε κατι 250αρια απο αμμονιες ειμαι στο 0 εδω και κανενα τρημηνο αρχισα να το φυτευω με φυτα αλλα τα μεν χοντροφυλλα δεν τα πειραζουν τα αλλα τα τσιμπολογανε και εχω ενα θεμα τροφες τρωνε διαφορες και πρωτεινες και λαχανικα και αμυλα μεσα σε αυτους τους 4+μηνες που τα εχω εχουν γινει σχεδον τα διπλα και τωρα ψαχνω να βρω ανθροπους που να τους αρεσουν τα χρυσοψαρα να εχουν καταληλα ενυδρεια για να δωσο τουλαχιστων τα 4 ή να βρεθει καποιος να μου κανει δωρο κανενα 200 αδειο γιατι απο λεφτα τα μαυρα χαλια μου εχω και βασικα μπηκα στο σιτε για να συγκεντρωσο και αλλες πληροφοριες γιατι τα pet-shop ειναι ασχετα με το θεμα ουτε τι κανει το νερο με το οζον δεν ξερουν(ειναι δηλητηριο για τους βακτηριακους και οχι μονο οργανισμους)

βαζω και κανενα δυο φωτο και οποιος θελει χρυσοψαρα ΟΧΙ Για τροφη και ΟΧΙ για γυαλα ας στειλει pm ή οποιος εχει παλιο μεγαλο ενυδρειο 1 μετρο-1,20 και δεν το θελει ας στειλει pm ειμαι απο Αθηνα δεν σας ξερω αλλα χρειαζομαι την βοηθεια σας για το κοπαδι μου

ευχαριστω για τον χρονο σας

post-44538-1311661845.jpg

post-44538-1311661865.jpg

post-44538-1311661878.jpg

post-44538-1311661894.jpg

post-44538-1311661905.jpg

Καλώς ήρθες φίλε στην παρέα του ΑΖ!!!

Χαίρομαι που είσαι ενήμερος για τις ανάγκες των ψαριών σου! Αλλά όπως είπες και εσύ οι καιροί είναι δύσκολοι και οι δυνατότητες των περισσότερων περιορισμένες! Ευχομαι το καλύτερο για τα ψαράκια σου!

Στην κατηγορία Ψάρια Κρύου Νερού θα βρεις θέματα που σε ενδιαφέρουν και απαντήσεις στις απορίες σου.

Αν και τα περισσότερα μάλλον τα γνωρίζεις δίαβασε και το προφίλ του χρυσόψαρου.

Καλή συνέχεια! :bowdown:

Καλώς όρισες!

:bowdown:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...