Jump to content

Ασιάτες ή Γερμανοι

σιαμεζος

Recommended Posts

Καλησπέρα, κοιτάω να πάρω ένα κοπαδάκι δίσκους αλλα ειμαι σε διλήμμα μεταξύ Ασιατές και Γερμανούς. Μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές πχ. Ασιατες πιο χρωματιστοί και Γερμανοί πιο υγιείς έτσι πάει?

Μπορείς να πάρεις αυτούς που αρέσουν σε εσένα πιο πολύ :bowdown:

αλλά καλό είναι να μην τους μπερδέψεις :thumbup: ,

να πάρεις ή μόνο ασιάτες ή μόνο ευρωπαίους (για να έχεις λιγότερα προβλήματα :) )

Έγινε επεξεργασία - south

Τα κριτιρια που ανφερεις δεν τα γνωριζω και προσωπικα τα ακουω πρωτη φορα.

Δηλαδη οι ασιατες προσβαλονται απο αρρωστιες που δεν που δεν προσβαλονται οι γερμανοι ή το αντιστροφο;;

Εγω παντως ψηφιζω Ασιατες οπως και να εχει....

απο πρωσοπικη εμπειρια θα ητανε καλυτερο να μην μπερδευτουν

Μιας και ειχα και Γερμανους και Ασιατες , ψηφιζω Ασια ......

Μεγαλυτερες χρωματικες ποικιλιες και ποιο σωστα σχηματισμενα ψαρια αν μιλαμε για Ασια ( Tony Tan )

οι γνωμες διαφερουν...

θα αγορασεις αυτο που σου κανει κλικ.υπαρχουν οι διαφορες τους ειτε θετικες ειτε αρνητικες..

οντως οι ασιατες ''δειχνουν'' πιο στρωμενοι μορφολογικα,απο την αλλοι οι ουνοι ισως εχουν περισσοτερα αντισωματα και μεγαλυτερη ανοχη σε πιο ψηλο πεχα..ολα ομως μα ολα ειναι σχετικα...

παντως οντως και εγω προσωπικα δεν θα μπερδευα τις 2 σχολες μαζι στο ενυδρειο....

καλη τυχη. :bowdown:

Ψαρια καλης ποιοτητας,απ'οπου και αν ειναι.Ψαξε να βρεις και να εισαι διατεθειμενος τοτε να πληρωσεις αναλογα(δεν λεω βεβαια,οτι τα φθηνα δεν ειναι και καλα).Ασια ή Γερμανια δεν μου λεει τπτ.Βαλε το κοπαδακι ολο μαζι.Και φυσικα να διαλεξεις ψαρια που σου αρεσουν,μην πας απλα να παρεις ψαρια. :bowdown:

Τα Γερμανικά έχουν την τάση να κρατούν όσο γίνεται τα άγρια χρώματα και σχέδια. Οι Ασιάτες έχουν πιο εντυπωσιακά σε χρώμα/σχέδια. Επίσης έχω προσέξει ότι οι Ασιάτες είναι πιο στρογγυλά.

Της Ασίας είναι μεγαλωμένα σε πιο μαλακό νερό σε σχέση με τα Γερμανικά.

Στο ερώτημα σου για Ασιάτες ή Γερμανοί θα σου απαντήσω, απο όπου βρεις καλύτερης ποιότητας δίσκο. Πολλοί φέρνουν απο Γερμανία αλλά είναι δεύτερης, εως και τρίτης κατηγορίας. Άλλοι φέρνουν απο Ασία και έρχονται πρώτης ποιότητας. Οπότε περισσότερη σημασία να δώσεις στον Δίσκο και μετά απο που έρχεται.

Ευχαριστώ!!! Απαντάω σήμερα γιατί ο υπολογιστής χτες τα παίξε. Απο ότι βλέπω οι Ασιάτες σας έχουν κερδίσει!!! Εγώ έλεγα να κινηθώ σε Γερμανούς (αν βεβαια υπάρχουν στην αγορά) λόγω ότι απο ότι κοιτάω εκτρέφονται με πιο απλά χρώματα (καφέ, μπλε, πράσινο) που είναι κάτι που με ελκύει ή έχω λάθος?

Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε θέματα γούστου και προτιμήσεων.

Υπάρχουν (τουλάχιστον είχε αρκετούς πριν 10 ημέρες) Γερμανικοί σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά.

Αν θέλεις να σου στείλω με πμ το όνομα και την διεύθυνση για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.

Κων/νος

Επισής απίθανα ψάρια έχουν και οι εβραίοι... :bowdown:

Επισής απίθανα ψάρια έχουν και οι εβραίοι... :bowdown:

Αν μιλαμε για τπυ ντανζιγκερ απο οτι το εχω ψαξει ειναι λιγο δυσκολο να τους βρεις στην ελληνικη αγορα. Φαντασου οτι δεν απαντανε στα μειλ. Οτι ειναι ωραια ψαρια ειναι! !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...