Jump to content

Recommended Posts

Γεια σας,

Ετοιμάζω ένα 72λ (συντόμως... :)) στο οποίο θα βάλω αρχικά κανά μικρό κοπαδάκι tetra (κάτι σε μικρό μέγεθος και μάλλον τα ember tetra) και 3 apistogramma borelli (1αρσ.-2θηλ.)

Σκέφτομαι να βάλω καμία amano shrimp στο ενυδρείο.

Μπαινουν με τα ψαράκια που έχω;;;

Πόσες μπαίνουν αν μπαίνουν και ποιός είναι ο μικρότερος αριθμός;;;(αν χρειάζονται ομάδα εννοω)

Σας ευχαριστώ

:bowdown:

Γεια σας,

Ετοιμάζω ένα 72λ (συντόμως... :)) στο οποίο θα βάλω αρχικά κανά μικρό κοπαδάκι tetra (κάτι σε μικρό μέγεθος και μάλλον τα ember tetra) και 3 apistogramma borelli (1αρσ.-2θηλ.)

Σκέφτομαι να βάλω καμία amano shrimp στο ενυδρείο.

Μπαινουν με τα ψαράκια που έχω;;;

Πόσες μπαίνουν αν μπαίνουν και ποιός είναι ο μικρότερος αριθμός;;;(αν χρειάζονται ομάδα εννοω)

Σας ευχαριστώ

Ember θα βαλεις κυριε ζηλιαρη? :thumbup:

Πλακα σου κανω.Αν και τα απιστο ειναι νανοκιχλιδες και τρωνε τις γαριδες τις αμανο πιστευω οτι δεν θα τις φανε γιατι ειναι πολυ μεγαλητερες απο τις red cherry οπωτε νομιζω οτι δεν θα εχεις προβλημα.Φανταζομαι οτι 5-6 μπορεις να βαλεις και ελπιζω να ξερεις οτι δεν αναπαραγωντε στο γλυκο νερακι

Ember θα βαλεις κυριε ζηλιαρη? :wootwoot:

Πλακα σου κανω.Αν και τα απιστο ειναι νανοκιχλιδες και τρωνε τις γαριδες τις αμανο πιστευω οτι δεν θα τις φανε γιατι ειναι πολυ μεγαλητερες απο τις red cherry οπωτε νομιζω οτι δεν θα εχεις προβλημα.Φανταζομαι οτι 5-6 μπορεις να βαλεις και ελπιζω να ξερεις οτι δεν αναπαραγωντε στο γλυκο νερακι

:):thumbup::thumbup:

Ζηλιάρης εγώ;;;

Ναι ξερω οτι οι amano δεν αναπαράγονται στο γλυκο νερο.

ευχαριστω πολύ

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα απιστόγραμμα, καλού κακού φρόντισε να προμηθευτείς αμάνο σε σχετικά μεγάλο μέγεθος όμως.

Ευχαριστώ,

Αν βάλω amano θα φροντίσω να είναι μεγαλούτσικες. :bowdown:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...