Jump to content

ποσες μερες κρατανε τα αυγα οι Red Crystal?

Recommended Posts

καλημερα σε ολους. θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει ποσες μερες κρατουν οι red crystal τα αυγα στην πλατη τους(σελα μου ειπαν οτι το λενε!) μεχρι να τα κατεβασουν απο κατω?και μετα ?

Tα ωαρια (σελα) κανουν περιπου 7-10 μερες να ωριμασουν, να γονιμοποιηθουν και να κατεβουν αναμεσα στα ποδια. Επειτα θα χρειαστει περιπου 3-4 εβδομαδες ωσπου να γεννηθουν τα μικρα.

αρα οι δικες μου που τα εχουν στη σελα 15 περιπου μερες ειναι κακο να φανταστω? ευχαριστω πολυ για την απαντηση και για το ενδιαφερον σας

Ισως κανεις λαθος γιατι στις red /black bee, η σελα δεν ειναι ορατη συνηθως. Εγω πολλυυ δυσκολα και παλι με μεγαλη αμφιβολια, βλεπω τη σελα μονο μεσα απο τον macro φακο της φωτογραφικης που κανει μεγαλη μεγενθυνση, και παλι ελαχιστα , σε ενα σημειο απο το διαφανο χωρισμα αναμεσα στον κεφαλοθωρακα και το σωμα.

Ισως κανεις λαθος γιατι στις red /black bee, η σελα δεν ειναι ορατη συνηθως. Εγω πολλυυ δυσκολα και παλι με μεγαλη αμφιβολια, βλεπω τη σελα μονο μεσα απο τον macro φακο της φωτογραφικης που κανει μεγαλη μεγενθυνση, και παλι ελαχιστα , σε ενα σημειο απο το διαφανο χωρισμα αναμεσα στον κεφαλοθωρακα και το σωμα.

ειδα σε εκεινο το σημειο πολλα μικρα κιτρινοπα μπαλακια και νομιζα οτι ηταν αυγα.

Tα αυγα των red crystal ειναι καφε σκουρα. Κατι αλλο θα ειδες...εκτος κι αν...αντι για red crystal εννοεις red cherry γαριδες, γιατι αυτες εχουν κιτρινα αυγα.

Tα αυγα των red crystal ειναι καφε σκουρα. Κατι αλλο θα ειδες...εκτος κι αν...αντι για red crystal εννοεις red cherry γαριδες, γιατι αυτες εχουν κιτρινα αυγα.

μου τις φερανε δωρο κατι φιλοι απο μεγαλο μαγαζι της κηφησιας και τους ειπαν οτι ειναι red crystal. 6.50e η μια! θα το ψαξω μηπως μπορεσω να ανεβασω φωτο.εχουν κοκινες και διαφανες ασπρες ριγες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...