Jump to content

Καλλιέργεια αρτέμιας

Recommended Posts

Πήρα πριν από λίγες μέρες αυγά αρτεμιας και αλάτι ειδικά για την καλλιέργεια της από pet shop για το ταισμα του ιππόκαμπου που έχω, ακολούθησα τις οδηγίες που μου έδωσε το παιδί από το καταστημα, όπως σε ένα μπουκάλι 1,5 λίτρου να βάλω το αλάτι σε 1027 αλατοτητα, αεραντλια με όχι πολλές φυσαλίδες αλλά σε μέτρια ροή αέρα και φώς και σε 48 ώρες θα εσκαγαν, το θέμα είναι ότι είναι η δεύτερη προσπάθεια που κάνω και δεν μπορώ να βγάλω τίποτα, τι μπορεί να φταίει; Δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ. :bowdown:

ειναι παρα πολυ πιθανο αφου εκανες τα προβλεπομενα να φταινε τα ιδια τα αυγα.εχει συμβει πολλες φορες κατι τετοιο.τι μαρκα ηταν τα αυγα..?

Δεν έγραφαν επανω καμμία μάρκα, ένα άσπρο κουτάκι ήταν με ένα μπλε καπακι, μούφα αυγά μου πούλησε; Ποια αυγά να πάρω και από που να τα παραγγειλω;

απο τα πιο ευκολα,ευχρηστα και με τεραστιο ποσοστο επιτυχιας ειναι αυτα που βρισκεις σε φακελακια της εταιρειας sera.αν τα βρεις μαξιμουμ σε τιμη 1,20 ευρω το φακελλακι παρε,και προσοχη στην ημερομηνια ληξης τους.... :bowdown:

Tης sera ειναι πολυ καλες αρτεμιες ειναι ετοιμα αυγα και αλατι μεσα στο φακελακι και ειναι και σε πολυ καλες τιμες.Απλως το ανοιγεις το βαζεις στο μπουκαλι με την αεραντλια και σε 24-48 ωρες ειναι πανετοιμο. :bowdown::)

Σε pet shop αν παω θα τα βρω ή μόνο από το ίντερνετ θα πρέπει να τα παραγγειλω; Αυτός ο τύπος που μου τα πούλησε πάντως σίγουρα δεν θα έχει.

χωρις να εχω σκοπο την οποια διαφημηση,νομιζω πως ειδα στο πετσοπ αζορες χαμηλα στην μποτσαρη.λογικα πρεπει να εχουν τα περισσοτερα πετ.δεν ειναι κατι σπανιο αυτο που ψαχνεις.....

Οχι τα πουλανε και σε πετ σοπ.

Επισης δες και αυτο το θεμα το οποιο δειχνει και πως μπορεις να τις διατηρησεις.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...st&id=30728

Θα περάσω από τον AZORES να δω, σας ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια :):bowdown:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...