Jump to content

Ενα ομορφο ενυδρειο απο τον Master του ειδους

Recommended Posts

Rik τα πρωτα ειναι υγρα λυπασματα και το δευτερο ειναι υποστρωμα,σκονες δεν βλεπω,εκτως αν δεν τις εχει στη σελιδα και τις εχει στο μαγαζι γιατι εχει προιοντα ADA γενικα

Εχεις μια αδυναμια με τις σκονες !!! :bowdown:

• Απαντήσεις 76
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Περα απο την πλακα παντως λογικα και να μην τις εχουν αμεσα θα μπορουν ναστις παραγγειλουν.

Εχεις μια αδυναμια με τις σκονες !!! :bowdown:

:):thumbup::thumbup:

Μπηκα στην πριζα να τις δοκιμασω αν τις βρω,αλλα δεν καταλαβαινω αν μπαινουν με υποστρωμα η μονο με χαλικι

Ας πουμε θα ηθελα να δοκιμασω αυτα τα 2

http://www.adgshop.com/Tourmaline_BC_p/104-113.htm

http://www.adgshop.com/Multi_Bottom_p/104-103.htm

Ανδρεα με πεθανες φιλε!50 δολαρια το ενα εχουν...πωπω :bowdown:

πολλες φορες οτι δινεις παιρνεις,αλλα και καποιες αλλες πολλα προιοντα ειναι υπερτιμημενα.

διαλεγεις και παιρνεις... :bowdown:

Ας πουμε θα ηθελα να δοκιμασω αυτα τα 2

http://www.adgshop.com/Tourmaline_BC_p/104-113.htm

http://www.adgshop.com/Multi_Bottom_p/104-103.htm

Αυτος κανει χρηση του Power sand special

μια που ειναι πορωδες υλικο.

πολλες φορες οτι δινεις παιρνεις,αλλα και καποιες αλλες πολλα προιοντα ειναι υπερτιμημενα.

διαλεγεις και παιρνεις... :bowdown:

Ενταξει εγω πιο πολυ εβαλα το βιντεακι για να γινει κουβεντα και να μαθουμε πραγματα.Παντως κατι ασχετο με τις σκονες,αυτη η μεθοδο του να φυτευεις το ενυδρειο με λιγο νερακι μεσα ειναι πολυ καλη,αλλα αυτο για να γινει πρεπει να εχεις αν οχι ολα τα φυτα τουλαχιστον τα περισσοτερα

Ανδρεα με πεθανες φιλε!50 δολαρια το ενα εχουν...πωπω :bowdown:

Το θυμασε το τργουδι που ελεγε, Σουζι τσουζι μα μην σταματας!

:bowdown::)

αχαχααχαχαχααχαχ :)

Καλα και εσυ ρε φιλε μου εβαλες το υποστρωμα που εχει 55 dollars κανενα πιο ακριβο δεν ειχες? :bowdown:

@ rastafarian

Πως καταλαβες οτι ειναι αυτα?Ξερεις Ρωσικα? :wootwoot:

Είμαι Ninja στα ρώσικα θα κολλήσω. :thumbup:

Έχω και το πάχος του τραγουδιστή. :)

Παρατήρησα τα ταμπελάκια και το χρώμα στις σκόνες

έψαξα και λίγο το shop της ADA και τα βρήκα. :bowdown:

Αυτά είναι προϊόντα του καπιταλισμού τη δουλεία

έχεις εσύ με αυτά, σοβαρός άνθρωπος με τζίβες. :D

Εγώ λέω να το ψάξεις περισσότερο γιατί στο τέλος μπορεί

να πάρεις 2,5 κιλά πλαστικά κουτάκια και 100 γρ. χώμα. :thumbup:

παιδια καλη ειναι η πλακα,αλλα ισως θα επρεπε να γινεται μεσα στο καφε και οχι σε ποστ που ενδιαφερει πολυ κοσμο..... :bowdown:

Είμαι Ninja στα ρώσικα θα κολλήσω. :thumbup:

Έχω και το πάχος του τραγουδιστή. :)

Παρατήρησα τα ταμπελάκια και το χρώμα στις σκόνες

έψαξα και λίγο το shop της ADA και τα βρήκα. :bowdown:

Αυτά είναι προϊόντα του καπιταλισμού τη δουλεία

έχεις εσύ με αυτά, σοβαρός άνθρωπος με τζίβες. :wootwoot:

Εγώ λέω να το ψάξεις περισσότερο γιατί στο τέλος μπορεί

να πάρεις 2,5 κιλά πλαστικά κουτάκια και 100 γρ. χώμα. :thumbup:

Τι εγινε ρε παιδια ολοι ninjes γινατε? :D

Φιλε divak ειναι οντως προιοντα του καπιταλισμου

Τζιβες δεν εχω πλεον,μετα απο 3,5 χρονια τις εκοψα πριν κανα 5 μηνο,rastafari στην καρδια μονο τωρα

Δεν ειπα οτι θα τα παρω στανταρ,απλα ψαχνομαι γιατι σε πολλα βιντεακια που ειδα, οχι μονο του Amano,πολλοι εβαζαν σκονες και μου εκανε εντιπωση.Το βιντεακι το εβαλα για να γινει κουβεντα πιο πολυ :D

παιδια καλη ειναι η πλακα,αλλα ισως θα επρεπε να γινεται μεσα στο καφε και οχι σε ποστ που ενδιαφερει πολυ κοσμο..... :)

Συγνωμη klaz εχεις δικιο,ξεφυγαμε λιγο,αν θελετε μπορει να καθαρισετε το θεμα απο τα ασχετα :bowdown:

Και για να επιστρέψουμε στις φυτεμένες δημιουργίες δες το

άρθρο DIY λίπανση.

Βέβαια αυτά έχουν άλλη αξία αν είσαι ο master που

πληρώνεται να τα φτιάχνει ή αν πας στην άλλη άκρη

του κόσμου για κάποιο διαγωνισμό.

άρθρο DIY λίπανση.

Καλημερα.Καλο το αρθρο αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο να ασχολιθω με τετοια,ποτε δεν ειμουν καλος στη χημεια :bowdown:

σιγουρα πολυ ωραιο ενυδρειο ... δεν μου αρεσει ομως το λανσαρισμα προιοντων ,που προσωπικα πιστευω δεν κανουν μεγαλη διαφορα, σε πολυ υψηλες τιμες ...αν και το ενυδρειο που βγαινει στο τελος ειναι υπεροχο δεν νομιζω οτι καποιος με καλο γουστο και πειρα δεν θα μπορουσε να κανει κατι κοντα σε αυτο ...(εχοντας το καταλληλο μπατζετ και προιοντα οπως τις ριζες με τα ομορφα σχηματα που ειδα, ή φυτα που ειναι καλλιεργημενα σε φυτωρια με εξαιρετικες συνθηκες ετοιμα να μπουν στο νεο ενυδρειο)

άρθρο DIY λίπανση.

Επειδη ασχοληθηκα και εγω λιγο με τα DIY λιπασματα, απο την μια ειναι μια διαδηκασια που θελει καλο ψαξιμο στο πως και ποσο να βαζουμε και το συστηνω μονο σε αυτους που κανουν καθε εβδομαδα τακτικες αλλαγες, ετσι ωστε και υπερδοσολογια να υπαρχει με αυτον τον τροπο κανουμε Reset κατα καποιο τροπο στις τιμες του ενυδρειου μας εβδομαδιαια, και απο την αλλη η καθαροτητα καποιον ιχνοστοιχειων πρεπει να ειναι της ταξεως του 99% πραγμα το οποιο εχουν και αυτα καποιο αυξημενο κοστος και τα βρισκεις μονο σε εξηδυκευμενα καταστηματα χημικων.

Κατα τα αλλα λογο του οτι εχω DIY υποστρωμα το οποιο ηδη απο μονο του μου προσφερει πολυ καλες υποδομες για τα φυτα μου, κανω χρηση γενικου λιπασματος μια φορα ανα 10 ημερες, οργανικο ανθρακα μια φορα ανα 3 ημερες και αλλαγη νερου μια φορα ανα τριμηνο ή αναλογα αν θεωρισω πως κατι δεν παει καλα τοτε μονο επεμβαινω αλλα καθαριζω ή αλλαζω καθε εβδομαδα το Filter wool και το σφουγγαρι.

Τους πρωτους δυο μηνες ημουν ποιο τακτικος στην λιπανση και στις αλλαγες νερου και περασαν καποιες αλγες αλλα μετα εφυγαν, φενεται πως σιγα σιγα ισοροποισε το ενυδρειο και σταδιακα μειωσα και την λιπανση γιατι δεν προλαβαινα το κουρεμα. :bowdown:

Εδω μπορειτε να ριξεται μια ματια απο το DIY υποστρωμα:

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=55941&hl=

Έγινε επεξεργασία - Rik

Επειδη ασχοληθηκα και εγω λιγο με τα DIY λιπασματα, απο την μια ειναι μια διαδηκασια που θελει καλο ψαξιμο στο πως και ποσο να βαζουμε και το συστηνω μονο σε αυτους που κανουν καθε εβδομαδα τακτικες αλλαγες, ετσι ωστε και υπερδοσολογια να υπαρχει με αυτον τον τροπο κανουμε Reset κατα καποιο τροπο στις τιμες του ενυδρειου μας εβδομαδιαια, και απο την αλλη η καθαροτητα καποιον ιχνοστοιχειων πρεπει να ειναι της ταξεως του 99% πραγμα το οποιο εχουν και αυτα καποιο αυξημενο κοστος και τα βρισκεις μονο σε εξηδυκευμενα καταστηματα χημικων.

Κατα τα αλλα λογο του οτι εχω DIY υποστρωμα το οποιο ηδη απο μονο του μου προσφερει πολυ καλες υποδομες για τα φυτα μου, κανω χρηση γενικου λιπασματος μια φορα ανα 10 ημερες, οργανικο ανθρακα μια φορα ανα 3 ημερες και αλλαγη νερου μια φορα ανα τριμηνο ή αναλογα αν θεωρισω πως κατι δεν παει καλα τοτε μονο επεμβαινω αλλα καθαριζω ή αλλαζω καθε εβδομαδα το Filter wool και το σφουγγαρι.

Τους πρωτους δυο μηνες ημουν ποιο τακτικος στην λιπανση και στις αλλαγες νερου και περασαν καποιες αλγες αλλα μετα εφυγαν, φενεται πως σιγα σιγα ισοροποισε το ενυδρειο και σταδιακα μειωσα και την λιπανση γιατι δεν προλαβαινα το κουρεμα. :bowdown:

Εδω μπορειτε να ριξεται μια ματια απο το DIY υποστρωμα:

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=55941&hl=

Το διαβασα φιλε Rik,να σε ρωτησω,το χωμα το αγορασες η το εχεις μαζεψει?

Το διαβασα φιλε Rik,να σε ρωτησω,το χωμα το αγορασες η το εχεις μαζεψει?

50% φυτόχωμα εμπορίου (potting soil) αποστειρωμένο.

Αυτο το αγορασα, οτι ποιο φτηνο και απλο φυτοχωμα, χωρις προσθηκες λιπασματων και το πολυ 20% τυρφη.

25% Φυλλοχωμα Πηλίου.

Αυτο το μαζεψα εγω και μετα το κοσκινισα για να αφεραισω τυχων πετρες και ξυλακια.

25% Ενυδρειακη Άμμο ουδέτερη, τύπου ζάχαρη.

:bowdown:

50% φυτόχωμα εμπορίου (potting soil) αποστειρωμένο.

Αυτο το αγορασα, οτι ποιο φτηνο και απλο φυτοχωμα, χωρις προσθηκες λιπασματων και το πολυ 20% τυρφη.

25% Φυλλοχωμα Πηλίου.

Αυτο το μαζεψα εγω και μετα το κοσκινισα για να αφεραισω τυχων πετρες και ξυλακια.

25% Ενυδρειακη Άμμο ουδέτερη, τύπου ζάχαρη.

:bowdown:

Από τα πιο ενδιαφέροντα project που παρακολουθήσαμε από την αρχή με προσοχή.

Rik μας έχεις όμως ξεχάσει τελευταία περιμένουμε καμιά φωτογραφία. :)

Γιατί προτίμησες ζάχαρη άμμο (κοκκομετρία ??) Μήπως ήταν καλύτερη η πούδρα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...