KokkinosK 22 Ιουλίου 2011 #1 Share 22 Ιουλίου 2011 Ξέρει κανείς ποιές είναι οι ιδανικές συνθήκες για τις γαρίδες cantonensis Cardina και εάν υβριδιζουν με άλλα είδη και κυρίως red cherries? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 22 Ιουλίου 2011 #2 Share 22 Ιουλίου 2011 Ξέρει κανείς ποιές είναι οι ιδανικές συνθήκες για τις γαρίδες cantonensis Cardina και εάν υβριδιζουν με άλλα είδη και κυρίως red cherries? Ευχαριστώ δες εδώ αν υβρίζουν http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=42008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 22 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 22 Ιουλίου 2011 Τον έχω υπ όψιν μου τον πίνακα αλλά το πρόβλημα μου είναι πως σαν Cantonensis Cardina φέρονται πολλά είδη γαρίδας. Από Red crystal μέχρι Tiger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 22 Ιουλίου 2011 #4 Share 22 Ιουλίου 2011 Το γενος caridina δεν υβριδιζει με το neocaridina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος