Mr.bill 21 Ιουλίου 2011 #1 Share 21 Ιουλίου 2011 Γεια χαρα παιδια ενας φιλλος εχει ενα νεογενιτο δυσκακι και φευγει για διακοπες οπωτε θελλει να το δωσει εχω ενα ενυδρειο 60 λτ τελειως αδειο (χωρις ψαρια)στρομενο κανονικα απλα εδωσα τα ψαρακια....σας ρωταω λοιπον αν μπορω να φυλοξενισω αυτο το δυσκακι και αν ναι για ποσο καιρο ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 21 Ιουλίου 2011 #2 Share 21 Ιουλίου 2011 Όταν εννοείς νεογέννητο τι εννοείς, 2-3 μηνών? Όσο να'ναι μπορείς να το κρατήσεις προσωρινά αλλά να ξέρεις ότι τα μικρά είναι τα πιο απαιτητηκά. Το πόσο καιρό δεν ξέρω αλλά σε τέτοιο μέγεθος ενυδρείο καλό είναι να κάνεις πολλές αλλαγές νερού (σχεδόν καθημερινά). Μόνο ένα Δίσκος έχει ο φίλος σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.bill 21 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 21 Ιουλίου 2011 Όταν εννοείς νεογέννητο τι εννοείς, 2-3 μηνών? Όσο να'ναι μπορείς να το κρατήσεις προσωρινά αλλά να ξέρεις ότι τα μικρά είναι τα πιο απαιτητηκά. Το πόσο καιρό δεν ξέρω αλλά σε τέτοιο μέγεθος ενυδρείο καλό είναι να κάνεις πολλές αλλαγές νερού (σχεδόν καθημερινά). Μόνο ένα Δίσκος έχει ο φίλος σου? Οταν λεω νεογενιτο ενοω πολυ μικρο στα εκατοστα υποθετο 2-3 τα υπολοιπα τα εδωσε και θελλει να κρατισει ενα ετσι ωστε να επιστρεψει ξανα σε αυτον και ειμαι ο μονος.... απλα ρωταω αν θα επιβιωσει μονο του δεδομενου οτι οι δυσκοι ειναι κοπαδοψαρα αν δεν κανω λαθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franx 24 Ιουλίου 2011 #4 Share 24 Ιουλίου 2011 (edited) Οταν λεω νεογενιτο ενοω πολυ μικρο στα εκατοστα υποθετο 2-3 τα υπολοιπα τα εδωσε και θελλει να κρατισει ενα ετσι ωστε να επιστρεψει ξανα σε αυτον και ειμαι ο μονος.... απλα ρωταω αν θα επιβιωσει μονο του δεδομενου οτι οι δυσκοι ειναι κοπαδοψαρα αν δεν κανω λαθος... Είπες ακριβώς την κατάλληλη λέξη θα επιβιώσει... ο ) δί σκος... όχι ότι θα περνάει καλά στο περιβάλλον που θα είναι ... Οι Δίσκοι ζούνε σε κοπάδια τον 300+ ψαριών στην φύση και στο ενυδρείο μας σε 8 + για να μοιράζετε η επιθετικότητα και να νιώθουν ασφάλεια Έγινε επεξεργασία 24 Ιουλίου 2011 - Franx Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 27 Ιουλίου 2011 #5 Share 27 Ιουλίου 2011 Αν του εξασφαλισεις ιδιο νερο με το ενυδρειο που ζουσε, για λιγες μερες δεν θα εχει προβλημα. Απλα θα πρεπει ο φιλος σου να ειναι σιγουρος οτι το ψαρι τρωει μονο του και οχι απο τους γονεις, οποτε θα πρεπει να εχεις την ιδια τροφη. Αλλωστε απο οτι καταλαβα μιλαμε για λιγες ημερες και ψαχνουμε για λυση αναγκης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος