Savou 21 Ιουλίου 2011 #1 Share 21 Ιουλίου 2011 Καλησπερα μου περνανε σκεψεις για ενα μικρο reef σε ενα μικρο ενυδρειακι 15 λιτρα! Το συγκεκριμενο ειναι εφικτο να γινει απο εναν χομπιστα που δεν εχει ακουμπησει ποτε θαλλασινο ενυδρειο. Αν οχι το συγκεκριμενο μπορω να κανω κατι με σχετικα μικρο κοστος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Ιουλίου 2011 #2 Share 21 Ιουλίου 2011 Οι παραμετροι(τιμες,θερμοκρασια,εξατμιση-αλατοτητα) σε τοσο μικρα ενυδρεια ειναι πολυ ευμεταβλητες,με οτι συνεπαγεται αυτο.Οποτε ο βαθμος δυσκολιας για καποιον απειρο μεγαλωνει αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Ιουλίου 2011 #3 Share 21 Ιουλίου 2011 Ριξε μια ματια στη δουλεια των φιλων μας εδω,και οτι κι αν αποφασισεις,καλη επιτυχια,κι εδω ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 21 Ιουλίου 2011 Author #4 Share 21 Ιουλίου 2011 Οι παραμετροι(τιμες,θερμοκρασια,εξατμιση-αλατοτητα) σε τοσο μικρα ενυδρεια ειναι πολυ ευμεταβλητες,με οτι συνεπαγεται αυτο.Οποτε ο βαθμος δυσκολιας για καποιον απειρο μεγαλωνει αρκετα. Δηλαδη εναν πιο απειρο οπως εμενα θα τον συμβουλευατε η κατι σε πιο πολλα λιτρο η αυτο με πολυ μεγαλο ρισκο να χαθουνε ολα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 21 Ιουλίου 2011 Author #5 Share 21 Ιουλίου 2011 Ριξε μια ματια στη δουλεια των φιλων μας εδω,και οτι κι αν αποφασισεις,καλη επιτυχια,κι εδω ειμαστε Ναι τα εχω διαβασει. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Ιουλίου 2011 #6 Share 21 Ιουλίου 2011 Δηλαδη εναν πιο απειρο οπως εμενα θα τον συμβουλευατε η κατι σε πιο πολλα λιτρο η αυτο με πολυ μεγαλο ρισκο να χαθουνε ολα?? Νομιζω το λινκ που σου εβαλα πιο πανω θα σε κατατοπισει. Εγω παντως θα επιχειρουσα σιγουρα κατι παραπανω απο 15 λιτρα μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 21 Ιουλίου 2011 Author #7 Share 21 Ιουλίου 2011 Νομιζω το λινκ που σου εβαλα πιο πανω θα σε κατατοπισει. Εγω παντως θα επιχειρουσα σιγουρα κατι παραπανω απο 15 λιτρα μονο. Ευχαριστω θα το ψαξω λιγο ακομα και θα γραψω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Ιουλίου 2011 #8 Share 21 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω θα το ψαξω λιγο ακομα και θα γραψω!! Εγινεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος