Jump to content

Salifert Iodine ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΧΡΩmatiko ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Recommended Posts

Αν μπορει καποιοσ ρε παιδια και το εχει να μου το στειλει με ενα ε μαιλ στο tofis275@hotmail.com ευχαριστω

αιολεεεεεεεε :bowdown:

Xα χα χα klazoyli.......καλό !!!

Φίλε μου το να σου το στείλω είναι το μόνο εύκολο.... η δυσκολία είναι στη σωστή αναπαραγωγή των χρωμάτων κατά την εκτύπωση που θα κάνεις.

Αυτή η χρωματομετρική μέθοδος βασίζεται σε συγκεκριμένες αποχρώσεις που έχει η κάρτα των τεστ. Διάφορες χρωματικές αποκλείσεις (κατά την εκτύπωση) θα σου εμφανίζουν και αποκλείσεις στις τιμές και ειδικά στο ιώδιο που και από την εκτυπωμένη κάρτα της εταιρίας και πάλι δύσκολα παίρνει κάποιος τα σωστά αποτελέσματα.

Αν παρόλα αυτό το θέλεις να σου το στείλω.

Xα χα χα klazoyli.......καλό !!!

Φίλε μου το να σου το στείλω είναι το μόνο εύκολο.... η δυσκολία είναι στη σωστή αναπαραγωγή των χρωμάτων κατά την εκτύπωση που θα κάνεις.

Αυτή η χρωματομετρική μέθοδος βασίζεται σε συγκεκριμένες αποχρώσεις που έχει η κάρτα των τεστ. Διάφορες χρωματικές αποκλείσεις (κατά την εκτύπωση) θα σου εμφανίζουν και αποκλείσεις στις τιμές και ειδικά στο ιώδιο που και από την εκτυπωμένη κάρτα της εταιρίας και πάλι δύσκολα παίρνει κάποιος τα σωστά αποτελέσματα.

Αν παρόλα αυτό το θέλεις να σου το στείλω.

στειλτο ρε φιλαρακι σκαναρισε το με 300dpi αν μπορεις να δω που βρισκομαι σε ευχαριστω

Όπως καταλαβαίνεις οι χρωματικές διαβαθμίσεις φαίνονται διαφορετικά σε κάθε οθόνη υπολογιστή και διαφορετικά επίσης θα εκτυπωθεί από κάθε εκτυπωτή.

Θα σου πρότεινα να πας σε κάποιο κατάστημα ώστε να συγκρίνεις την εκτύπωση που θα κάνεις με την κάρτα της συσκευασίας ώστε να γνωρίζεις στο περίπου τις αποκλίσεις.

Καλή επιτυχία

Έγινε επεξεργασία - Aiolos

Οδηγίες για όλα τα τεστ της Salifert μπορείς να δεις εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=40045&hl=

• 4 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...