Frangisk 4 Αυγούστου 2011 Author #26 Share 4 Αυγούστου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ Μιχάλη, θα το διαβάσω οπωσδήποτε Μιχάλης (κι εγώ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Οκτωβρίου 2011 #27 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Απο την τεέυταια μου επισκεψη εχεις προχωρησει καθολου Μιχάλη?? Περιμενω παντως την προταση για το σκαψιμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 4 Οκτωβρίου 2011 Author #28 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Όχι φίλε μου... δυστυχώς πήρε παράταση για την Άνοιξη. Πάντως θα ακούσω τη συμβουλή σου να την κάνω αριστερά στη γωνία (εκεί που ήταν η κούνια) και για λόγους μικρότερης έκθεσης στον ήλιο και γιατί θα με βολέψει καλύτερα χωροταξικά. Υ.Γ. χαίρομε πολύ που σε βλέπω ξανά κοντά μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 4 Οκτωβρίου 2011 #29 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Όχι φίλε μου... δυστυχώς πήρε παράταση για την Άνοιξη. Πάντως θα ακούσω τη συμβουλή σου να την κάνω αριστερά στη γωνία (εκεί που ήταν η κούνια) και για λόγους μικρότερης έκθεσης στον ήλιο και γιατί θα με βολέψει καλύτερα χωροταξικά. Υ.Γ. χαίρομε πολύ που σε βλέπω ξανά κοντά μας Ξερεις οτι παντα θα ειμαι εδω να βοηθησω και εσενα αλλα και οποιον το ζητησει! Την ανοιξη λοιπον ξεκιναμε το σκαψιμο. Μεχρι τοτε... να κανουμε μμια καλη ερευνα!!! Υ.Γ. Πότε δεν έφυγα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος