zotosdim 21 Ιουλίου 2011 #1 Share 21 Ιουλίου 2011 Παιδια καλησπερα... Πολυ νεος στο χωρο. 2 χρονια σε γλυκο ημουν και γυρισα στο αλμυρο. Εχω λοιπον μεσα 4 clown, 1 blue tang, 1 yellow tang, το αλλο που ειναι μισο κιτρινο, μισο μωβ (δε θυμαμαι το ονομα του) και το Foxface.. Παρατηρω οτι οσο ειναι αναμμενο το moonlight σηκωνει αγκαθια, παγωνει και καθεται ακινητο. Μολις τα σβησω επανερχεται αμεσως. Δεν εχει κατι αλλο που να το στρεσαρει η να το ανγχωνει αν και παρατηρω οτι το yellow tang του κολλαει λιγο... Ειναι φυσιολογικη αυτη η αντιδραση? Το βραδυ να τα αφηνω στο απολυτο σκοταδι ή να συνεχισω με το moonligt? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 21 Ιουλίου 2011 #2 Share 21 Ιουλίου 2011 Πες μας και λίγα για το ενυδρείο σου. λίτρα, διαρρύθμιση κλπ... καμια φωτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zotosdim 21 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 21 Ιουλίου 2011 Πες μας και λίγα για το ενυδρείο σου. λίτρα, διαρρύθμιση κλπ... καμια φωτό? Οπως φαινεται και στο ονομα μου εχω ενα Jewel Rio 125. Εχει μεσα 15 κιλα βραχο. Απο φιλτρα εχω ενα εξωτερικο Fluval 305 και skimmer εχω ενα της Tunze. Σας βαζω ενα Video απο youtube να το δειτε. Φαινεται μεσα και ο Foxface που ειναι καμουφλαρισμενος... http://www.youtube.com/watch?v=rx9XJNo9lHc Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 21 Ιουλίου 2011 #4 Share 21 Ιουλίου 2011 Οι διαστάσεις και τα λίτρα σου είναι μάλλον λίγα για τέτοια ψαράκια. Ειδικά τα Yellow tangs μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα επιθετικά σε ψάρια που τους μοιάζουν. Πόσο μάλλον σε περιορισμένο χώρο. Μάλλον τρώει ξύλο ο foxface γι αυτό είναι φοβισμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zotosdim 21 Ιουλίου 2011 Author #5 Share 21 Ιουλίου 2011 Οι διαστάσεις και τα λίτρα σου είναι μάλλον λίγα για τέτοια ψαράκια. Ειδικά τα Yellow tangs μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα επιθετικά σε ψάρια που τους μοιάζουν. Πόσο μάλλον σε περιορισμένο χώρο. Μάλλον τρώει ξύλο ο foxface γι αυτό είναι φοβισμένος. Χμμμ.. Μαλλον ηρθε η ωρα για ενα μεγαλυτερο ενυδρειο μου φαινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Ιουλίου 2011 #6 Share 21 Ιουλίου 2011 Οι διαστάσεις και τα λίτρα σου είναι μάλλον λίγα για τέτοια ψαράκια. Ειδικά τα Yellow tangs μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα επιθετικά σε ψάρια που τους μοιάζουν. Πόσο μάλλον σε περιορισμένο χώρο. Μάλλον τρώει ξύλο ο foxface γι αυτό είναι φοβισμένος. Χμμμ.. Μαλλον ηρθε η ωρα για ενα μεγαλυτερο ενυδρειο μου φαινεται... Επισης το foxface ειναι απο τα πιο δειλα ψαρια που εχω δει εγω προσωπικα,και αρκετα υπερτιμημενο αν μπορω να πω ετσι για τις υπηρεσιες που υποτιθεται προσφερει. Υπαρχουν πολυ καλυτερα αλγοφαγα απο αυτο,και πολυ ομορφοτερα κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 21 Ιουλίου 2011 #7 Share 21 Ιουλίου 2011 οταν κοιμαται περνει τετοια χρωματα δεν νομιζω να τρεχει κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
zotosdim 25 Ιουλίου 2011 Author #8 Share 25 Ιουλίου 2011 Παρ ολο που πηρα ακριβως διπλασιο ενυδρειο (240 λιτρα που ειναι σε φαση στρωσιματος) δε προλαβε το fox. Απεβιωσε.. Πρεπει να εφαγε πολυ ξυλο απο τον yellow.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος