apsilos 20 Ιουλίου 2011 #1 Share 20 Ιουλίου 2011 (edited) Καλησπέρα σε ολους Εχω εδώ και 1 χρόνο με 4 Κοι και 3 χρυσόψαρα Η Λιμνούλα μου ειναι 900 L με φιλτρο δικής μου πατέντας. Αυτό που θέλω να αναφέρω και να μου πειτε αν έχετε παρόμια εμπειρία ειναι πως εδω και 2 βδομάδες εχω πάνω απο 50 μικρά ψαράκια Κοι (μοιάζουν στην μαμά τους και γι αυτό ξέρω πως ειναι Κοι ) Η λίμνη μ όμως είναι πολύ μικρη για τόσο πλυθησμό Οπώτε ειμαι και για 2ρη λιμνη. Εχετε κανένας σας γέννες απο κοι? και αν ναί πρέπει να φοβαμαι μήπως μου τα φάνε τα μεγάλα? Ως στιγμής τρέφονται απο την αλγη στα τοιχώματα θα πρέπει να ρίχνω επιπλεον τροφή? και αν ναι πιά? ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 20 Ιουλίου 2011 - apsilos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 21 Αυγούστου 2011 #2 Share 21 Αυγούστου 2011 (edited) Καλησπέρα, συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά οι περισσότεροι λείπουν για διακοπές.. Αν τα ψάρια είναι ενός χρόνου αποκλείεται να γεννήσαν τα κοι. Τα κοι ωριμάζουν σεξουαλικά στα 3-4 χρόνια. Προσοχή όμως γιατί αργότερα μπορεί να υπάρξουν υβρίδια τα οποία δεν θέλουμε.. Προτείνω τον διαχωρισμό κοι - χρυσόψαρων. Έγινε επεξεργασία 23 Αυγούστου 2011 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 27 Αυγούστου 2011 #3 Share 27 Αυγούστου 2011 Τα ΚΟΙ δύσκολα αποβιώνουν. Το παράξενο είναι ότι δεν φαγώθηκαν από τα υπόλοιπα ψάρια. Αν είναι δυνατόν ανέβασε μας φωτογραφίες από την λίμνη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος