xristoss 20 Ιουλίου 2011 #1 Share 20 Ιουλίου 2011 παιδιά θέλω να ξεκινήσω ένα καινούργιο 60 λτ πόσα κιλά υπόστρωμα θα χρειαστώ , μπορείτε να μου προτείνετε κανένα καλό και οικονομικό , το ενυδρείο αυτό θα έχει μέσα red cherries και guppies τι χαλίκι να βάλω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Ιουλίου 2011 #2 Share 20 Ιουλίου 2011 Τι διαστασεις εχει το ενυδρείο;;; Εγώ που ξεκινάω ένα 72λ πήρα αυτό Από χαλίκι καλύτερο για τα φυτά είναι ένα σε κοκκομετρία 1-2mm και καλά θα είναι να είναι ένα ουδέτερο (μη ασβεστολιθικό) όπως το χαλαζιακό χαλίκι. ελπίζω να βοήθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 20 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 20 Ιουλίου 2011 μάλλον αυτό 8α πάρω και εγώ ετχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 21 Αυγούστου 2011 #4 Share 21 Αυγούστου 2011 Γενικά με τον όρο υπόστρωμα εννοούμε το υλικό-λίπασμα που βάζουμε κάτω από το χαλικάκι μας για την λίπανση των φυτών μας. Δηλαδή άλλο το υπόστρωμα και άλλο ο βυθός του ενυδρείου (άμμος ή χαλίκι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος