kalmichalis 19 Ιουλίου 2011 #1 Share 19 Ιουλίου 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑN ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑΠΙΤΑΣ ΓΙΑ Τ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ CO2, ΕΙΝΑΙ 90ΛΤ ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΛΑΜΠΕΣ: 18w ΜΙΑ AQUERELLE ΚΑΙ ΜΙΑ PHILIPS 860. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Ιουλίου 2011 #2 Share 19 Ιουλίου 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑN ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑΠΙΤΑΣ ΓΙΑ Τ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ CO2, ΕΙΝΑΙ 90ΛΤ ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΛΑΜΠΕΣ: 18w ΜΙΑ AQUERELLE ΚΑΙ ΜΙΑ PHILIPS 860. Καταρχην γραφε με μικρα γραμματα γιατι ειναι κανονας του forum Πες μας λιγα στοιχεια ακομα για το ενυδρειο σου οπως: 1)εχεις χαλικι η αμμο και τι κοκομετρια 2)εχεις υποστρωμα απο κατω? Παντως ο φωτισμος σου ειναι πολυ λιγος για γρασιδι.Τι γρασιδι θελει πολυ φως,υποστρωμα για φυτα και co2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 19 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 19 Ιουλίου 2011 1)δεν εχω χαλικι.εχω αμμο ασπρη πολυ ψιλη... 2)δεν εχω υποστρωμα . βαζω ταμπλετες.. ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση!! υ.γ.ειμαι "καργα" αγχαριος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Ιουλίου 2011 #4 Share 19 Ιουλίου 2011 1)δεν εχω χαλικι.εχω αμμο ασπρη πολυ ψιλη... 2)δεν εχω υποστρωμα . βαζω ταμπλετες.. ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση!! υ.γ.ειμαι "καργα" αγχαριος.. Δυσκολο σε βλεπω για γρασιδι,ισως ο εχινοδορος τεννελους να κανει κατι αλλα δεν ειμαι και σιγουρος να σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Ιουλίου 2011 #5 Share 19 Ιουλίου 2011 Δυσκολο σε βλεπω για γρασιδι,ισως ο εχινοδορος τεννελους να κανει κατι αλλα δεν ειμαι και σιγουρος να σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 19 Ιουλίου 2011 Author #6 Share 19 Ιουλίου 2011 ευχαριστω για το ενδοιφερον. μολις διαβασα τον ορο bga οσο εψαχνα για αλγης. προσφατα ειναι εμφανιστει στην αμμο μου πρασινιλα και αυξανοταν πολυ εντονα. εκλεισα τα φωτα για 2 μερες και αρχισε να μειωνεται και μειωσα τη φωτοπεριοδο. οταν ανοιξα τα φωτα ειχε μειωθει αισθητα και καποια σαν να ειχε καει... ειναι bga αυτο ή αλγη? επραξα σωστα? αν ειναι πως να τ καταπολεμισω σωστα για να εξαφανιστει τελειως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Ιουλίου 2011 #7 Share 19 Ιουλίου 2011 ευχαριστω για το ενδοιφερον. μολις διαβασα τον ορο bga οσο εψαχνα για αλγης. προσφατα ειναι εμφανιστει στην αμμο μου πρασινιλα και αυξανοταν πολυ εντονα. εκλεισα τα φωτα για 2 μερες και αρχισε να μειωνεται και μειωσα τη φωτοπεριοδο. οταν ανοιξα τα φωτα ειχε μειωθει αισθητα και καποια σαν να ειχε καει... ειναι bga αυτο ή αλγη? επραξα σωστα? αν ειναι πως να τ καταπολεμισω σωστα για να εξαφανιστει τελειως? Μαλλον ειναι bga αυτο που λες,καλα εκανες αλλα κανονικα θελει 4 μερες συσκοτιση αλλα πρεπει να καλυψεις το ενυδρειο με κουβερτα για να μη περναει καθολου φως και δεν το ανοιγεις για κανενα λογο πριν τις 4 μερες,ουτε για ταισμα.Μετα απο αυτο θελει σκουπα βυθου,αλλαγη νερου 50% και αλλαγη το ενυδρειακο βαμβακι του φιλτρου σου.Αν δεν εκανες μαζεψες τη σκοτωμενη bga πιθανον να σου ξαναβγει.Για να μην εχεις προβληματα με bga πρεπει να εχεις αρκετη κυκλοφορια νερου.Αν υπαρχει και αλλη λυση θα μας την πουν και τα αλλα παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 19 Ιουλίου 2011 Author #8 Share 19 Ιουλίου 2011 εκανα σκουπα βυθου, αυτο το εκανα τ προηγουμενη εβδομαδα. πιστευεις οτι πρεπει να επαναλαβω τη διαδικασια? δεν εχει φυγει τελειως, κατα το ημισι μονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Ιουλίου 2011 #9 Share 20 Ιουλίου 2011 Καλημερα.Αν εχεις ακομα να το επαναλαβεις.Ταισε τα ψαρια και σκεπασε το ενυδρειο για 4 μερες και μη το ανοιξεις για κανενα λογο.Οταν περασουν οι 4 μερες κανε οτι σου ειπα πιο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος