Jump to content

τι πρεπει να μετραμε σε ενα νερο

mariafd

Recommended Posts

γεια σας και παλι μερικες ερωτησεις ακομα.

στο 50λιτρο ενυδρειο μου μετραω ph , νιτρικα , αμωνια και φυσικα την πικνοτητα .

δεν εχω κοραλια η ασπονδυλα εχω μονο ενα μανιταρακι και ενα σκουλικακι

δειτε φωτο post-42641-1311079926_thumb.jpg

χρειαζετε να κανω καποιες αλλες μετρησεις πχ καλιο η μαγνισιου η δεν ξερω τι αλλο?

Άποψή μου ότι σε τόσο λίγα λίτρα μπορείς να κάνεις πολύ εύκολα εβδομαδιαίες ή και συχνότερες αλλαγές με καλό αλάτι και να αποφύγεις τις αγχωτικές συχνές μετρήσεις παραμέτρων

Προφανώς την αλατότητα καλό θα είναι να την παρακολουθείς. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τη μεγάλη εξάτμιση.

Μπορεις να μετρησεις και φοσφωρικα

ok θα παρω τεστ

Άποψή μου ότι σε τόσο λίγα λίτρα μπορείς να κάνεις πολύ εύκολα εβδομαδιαίες ή και συχνότερες αλλαγές με καλό αλάτι και να αποφύγεις τις αγχωτικές συχνές μετρήσεις παραμέτρων

Προφανώς την αλατότητα καλό θα είναι να την παρακολουθείς. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τη μεγάλη εξάτμιση.

κανω καθε εβδομαδα . και μια ερωτηση ακομα. εχω νερο αντιστροφης ωσμοσης απο προχθες το βραδι δηλαδκ 330-34 ωρες μπορω να κανω αλλαγη νερου η πρεπει να το πεταξω και να βαλω καινουριο αυριο?

α! και κατι ακομα στην τελευταια αλλαγη νερου παρατηρησα οτι οι βιολογικοι κυλινδροι γεμισαν καφε θριματα ( σαν αλγη μου φανικε οι βρωμιες) αυτα μπορω να τα ξεπλευνω ι οχι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...