Italoss 17 Ιουλίου 2011 #1 Share 17 Ιουλίου 2011 Καλησπερα σε ολους.Χθες αγορασα απο εναν πετσοπα το Prime (Seachem) ηταν το τελευταιο που του ειχε μεινει.Ειναι η πρωτη φορα που το χρησιμοποιω και για αυτο θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα τα οποια μου φανηκαν περιεργα.1ον Δεν βρηκα πουθενα ημεραμηνια ληξης (μηπως δεν υπαρχει ή αν υπαρχει που βρισκεται; ) 2ον Η τρομερα ΑΣΧΗΜΗ ΟΣΜΗ ειναι φυσιολογικη για το συγκεκριμενο αντιχλωριο (Seachem Prime) ή μηπως η τρομερα ενοχλητικη οσμη οφειλεται καπου? Θα ηθελα να μου απαντησετε το ταχυτερο δυνατο σας παρακαλω διοτι πριν 5 λεπτα ολοκληρωσα την αλλαγη νερου που κανω στο ενυδρειο μου και χρησιμοποιησα το παραπανω αντιχλωριο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Ιουλίου 2011 #2 Share 17 Ιουλίου 2011 Και εγω προσφατα εμαθα οτι μυριζει ασχημα,οποτε μην σε προβληματιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Italoss 17 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 17 Ιουλίου 2011 Αρα να μην ανησυχω;Επειδη δεν βρισκω και την ημερομηνια ληξης στο μπουκαλακι,ήταν και το τελευταιο σκεφτηκα οτι ληγμενο θα μου το δωσε ο πετσοπας γιατι με το που το ανοιξα βρωμησε ολο το δωματιο.Τρομερη δυσοσμια παντως.Δεν πιστευω να ναι βλαπτικο γιαυτον που το εισπνεει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Ιουλίου 2011 #4 Share 17 Ιουλίου 2011 Κοιτα την κουβεντα που καναμε και θα καταλαβεις http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=64096&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 17 Ιουλίου 2011 #5 Share 17 Ιουλίου 2011 Μην σε απασχολεί η μυρωδιά, όπως αναφέρει και η εταιρία στην σελίδα της "Sulfur odor is normal" http://www.seachem.com/Products/product_pages/Prime.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Italoss 17 Ιουλίου 2011 Author #6 Share 17 Ιουλίου 2011 πολυ κατατοπιστικες oi απαντησεις σας ευχαριστω πολυ για πολωστη φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος