antonios 17 Ιουλίου 2011 #1 Share 17 Ιουλίου 2011 Καλημέρα σας θέλω να σας κάνω μια ερωτηση εβγαλα λίγο απο το κερατόφυλλο που επέπλεε και το εβαλα μεσα στο ενυδρειο στο βυθό τυλιγμένο γύρω απο πέτρες θα υπάρχει λέτε κανένα πρόβλημα με το κερατόφυλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Ιουλίου 2011 #2 Share 18 Ιουλίου 2011 To θέμα μεταφέρθηκε στην κατάλληλη κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkas 18 Ιουλίου 2011 #3 Share 18 Ιουλίου 2011 Δεν νομιζω να παθει κατι, απλα πιθανο καποια στιγμη να κοπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 18 Ιουλίου 2011 #4 Share 18 Ιουλίου 2011 Καλημέρα σας θέλω να σας κάνω μια ερωτηση εβγαλα λίγο απο το κερατόφυλλο που επέπλεε και το εβαλα μεσα στο ενυδρειο στο βυθό τυλιγμένο γύρω απο πέτρες θα υπάρχει λέτε κανένα πρόβλημα με το κερατόφυλλο; Απο δικια μου εμπειρία κανένα..εχω τυλιγμένο κερατοφυλο σε ξύλα και πετρες!! αντιθέτως.. βγάζει κόρες και μεγαλώνει τέλεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonios 20 Ιουλίου 2011 Author #5 Share 20 Ιουλίου 2011 Απο δικια μου εμπειρία κανένα..εχω τυλιγμένο κερατοφυλο σε ξύλα και πετρες!! αντιθέτως.. βγάζει κόρες και μεγαλώνει τέλεια!! Και εγω αυτες τις μερες που το παρατηρώ καλά στέκει και ειναι και όμορφο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 21 Ιουλίου 2011 #6 Share 21 Ιουλίου 2011 Και εγω αυτες τις μερες που το παρατηρώ καλά στέκει και ειναι και όμορφο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος