Jump to content

Αναζήτηση-Ποδαράκια επίπλου

termitis

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ποδαράκια ακριβώς σαν αυτά που έχει η juwel στα rio? Έχω φάει όλο τον κόσμο εδω Θεσσαλονίκη και τίποτα. Κάποια που έχω βρει είναι μεταλλικά με 5 πόντους ύψος όμως της juwel είναι περίπου στα 3,5 και αρκετά στρογγυλά.

Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ποδαράκια ακριβώς σαν αυτά που έχει η juwel στα rio? Έχω φάει όλο τον κόσμο εδω Θεσσαλονίκη και τίποτα. Κάποια που έχω βρει είναι μεταλλικά με 5 πόντους ύψος όμως της juwel είναι περίπου στα 3,5 και αρκετά στρογγυλά.

Στην 28ης Οκτωβρίου, απέναντι από το γήπεδο των Αμπελοκήπων, νομίζω το κατάστημα λέγεται Βαρδάκας ή κάτι τέτοιο. Εχει μεγάλη γκάμα από υλικά επίπλων.

Στην 28ης Οκτωβρίου, απέναντι από το γήπεδο των Αμπελοκήπων, νομίζω το κατάστημα λέγεται Βαρδάκας ή κάτι τέτοιο. Εχει μεγάλη γκάμα από υλικά επίπλων.

Σ ευχαριστώ αλλά όπως γράφω πιο πάνω μένω Θεσσαλονίκη. Αν όμως βρει κάποιος Αθήνα και συνεννοηθούμε μου τα στέλνει

Σ ευχαριστώ αλλά όπως γράφω πιο πάνω μένω Θεσσαλονίκη. Αν όμως βρει κάποιος Αθήνα και συνεννοηθούμε μου τα στέλνει

αμπελοκηποι θεσσαλονικης(αλλιως επταλοφος) -δυτικα προαστια- διπλα στην μενεμενη(δυτικα) και στην ξηρικρηνη(ανατολικα) απο πανω(βόρια) η σταυρουπολη

και η οδος βρισκεται στα όρια με την σταυρουπολη για να σε βοηθησω

Έγινε επεξεργασία - Billias

αμπελοκηποι θεσσαλονικης(αλλιως επταλοφος) -δυτικα προαστια- διπλα στην μενεμενη(δυτικα) και στην ξηρικρηνη(ανατολικα) απο πανω(βόρια) η σταυρουπολη

και η οδος βρισκεται στα όρια με την σταυρουπολη για να σε βοηθησω

Κατατοπιστικότατος-ελπίζω όχι ειρωνικός. Ξέρω που βρίσκονται οι Αμπελόκηποι εδώ και την οδό.

Από βιασύνη νόμιζα το παλικάρι επάνω μου έγραφε για Αθήνα.

Σε επικοινωνία που είχα με την JUWEL μου είπανε ότι αν έχω απόδειξη από ενυδρείο μου στέλνουν κ αυτοί.Μήπως κανένας έχει κρατήσει για να με βοηθήσει?

Κατατοπιστικότατος-ελπίζω όχι ειρωνικός. Ξέρω που βρίσκονται οι Αμπελόκηποι εδώ και την οδό.

Από βιασύνη νόμιζα το παλικάρι επάνω μου έγραφε για Αθήνα.

Σε επικοινωνία που είχα με την JUWEL μου είπανε ότι αν έχω απόδειξη από ενυδρείο μου στέλνουν κ αυτοί.Μήπως κανένας έχει κρατήσει για να με βοηθήσει?

ειρωνικώς ποτέ απλά Κατατοπιστικότατος μη παρεξηγηθω να βοηθησω ηθελα απλά και η θεσσαλονίκη δεν ειναι και μικρή πόλη παραλίγο να στο εβρησκα και στον χαρτη :)

ειρωνικώς ποτέ απλά Κατατοπιστικότατος μη παρεξηγηθω να βοηθησω ηθελα απλά και η θεσσαλονίκη δεν ειναι και μικρή πόλη παραλίγο να στο εβρησκα και στον χαρτη :)

:(

Παιδιά αν κάποιος έχει κρατήσει απόδειξη αγοράς Rio θα το εκτιμούσα πολύ να με βοηθούσε

Πάντως είναι 2,5 πόντους και όχι 3,5 :)

και έχω ακριβώς 8 περίσσευμα και τα χαρίζω.

(με έβαλες να ψάχνω στην αποθήκη αλλά χαλάλι)

τα υπόλοιπα σε πμ

Πάντως είναι 2,5 πόντους και όχι 3,5 :(

και έχω ακριβώς 8 περίσσευμα και τα χαρίζω.

(με έβαλες να ψάχνω στην αποθήκη αλλά χαλάλι)

τα υπόλοιπα σε πμ

Ευχαριστώ πολύ και δημόσια τον Αντρέα για την άμεση εξυπηρέτηση :)

Ευχαριστώ πολύ και δημόσια τον Αντρέα για την άμεση εξυπηρέτηση :)

Μπραβο ανδρεα, οπως λεει και ο φιλος rik :

ενα για ολους και όλοι για έναν :(:thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...