ΠΕΤΡΟΣ Κ. 15 Ιουλίου 2011 #1 Share 15 Ιουλίου 2011 Χαιρετώ την παρέα. Είμαι νέος στο χώρο και μετά από αρκετά χρόνια με έβαλε στο μεράκι η εννιάχρονη κόρη μου. Προς το παρόν ξεθάφτηκε μία παλιά γυάλα από την αποθήκη που φιλοξένησε τρία ψάρια. Εγώ προσανατολίζομαι στην αγορά ή κατασκευή ενυδρείου 60 λίτρων περίπου, με τον βασικό εξοπλισμό, στην αρχή τουλάχιστον. Θέλει αρκετό ψάξιμο και διάβασμα, διότι διαπίστωσα οτι η "τεχνολογία" του ενυδρείου έχει προχωρήσει αρκετά από την τελευταία φορά που είχα ασχοληθεί (πριν χρόνια πολλά) Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Φιλικά Πέτρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 15 Ιουλίου 2011 #2 Share 15 Ιουλίου 2011 Γεια σου Πέτρο και καλως ήρθες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 15 Ιουλίου 2011 #3 Share 15 Ιουλίου 2011 καλως ήρθες ! και καλο διαβασμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 15 Ιουλίου 2011 #4 Share 15 Ιουλίου 2011 Καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας.Να χαιρεσαι την κορουλα σου και καλο διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Ιουλίου 2011 #5 Share 15 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Ιουλίου 2011 #6 Share 15 Ιουλίου 2011 Καλως ηρθες και απο εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts