krisos 15 Ιουλίου 2011 #1 Share 15 Ιουλίου 2011 Μια ερωτηση εχω κατι γαριδουλες red cherry στο 2ο 60 λιτρο κατα ποσο ειναι εφικτο να συμβιωσουν με pleco η αλλο ψαρακι βυθου? ..ευχαριστω ..επισης δωστε καμια ιδεα για κανενα που να μην μεγαλωνει πολυ και να θελει ph γυρω στο 7,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 16 Ιουλίου 2011 #2 Share 16 Ιουλίου 2011 Μια ερωτηση εχω κατι γαριδουλες red cherry στο 2ο 60 λιτρο κατα ποσο ειναι εφικτο να συμβιωσουν με pleco η αλλο ψαρακι βυθου? ..ευχαριστω ..επισης δωστε καμια ιδεα για κανενα που να μην μεγαλωνει πολυ και να θελει ph γυρω στο 7,5 Οι απόψεις διίστανται για το αν οι pleco θα επιτεθούν στις (μικρές) γαριδούλες. Αν το θέμα είναι να βάλεις αλγοφάγο καλύτερα 'ισως να βρεις otos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Ιουλίου 2011 #3 Share 18 Ιουλίου 2011 To θέμα μεταφέρθηκε στην κατάλληλη κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 18 Ιουλίου 2011 #4 Share 18 Ιουλίου 2011 Oι ωτόκυκλοι είναι όντως καλύτερη επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 18 Ιουλίου 2011 #5 Share 18 Ιουλίου 2011 Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με sp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 28 Ιουλίου 2011 Author #6 Share 28 Ιουλίου 2011 Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με sp3 ...σημερα θα κατεβω μαλλον Αθηνα και μαλλον θα περασω απο W.I. ...ποιο ακριβως ειναι το ονομα του ειδους που προτεινετε? ..tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος