L P S 14 Ιουλίου 2011 #1 Share 14 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σας , είμαι αρχάριος και ζητώ θερμά την βοήθειά σας . Θα ήθελα να φτιάξω μια λιμνούλα στην ταρατσα μου (7ος όροφος) και θα ηθελα να βάλω φυτά και ψαράκια σε αυτήν. Είναι αρκετά δροσερά στην ταράτσα και καλοκαίρι και χειμώνα - για αυτο σκεφτηκα να την σκεπάζω με μια λαμαρίνα . Θα ήθελα να μου προτείνετε λοιπόν τι ψάρια να βάλω ( γλυκού νερού , αλμυρού νερού κ.λ.π.) αλλά και πιο συγκεκριμενα ποια είδη μου προτείνετε. ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4speed 14 Ιουλίου 2011 #2 Share 14 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σας , είμαι αρχάριος και ζητώ θερμά την βοήθειά σας . Θα ήθελα να φτιάξω μια λιμνούλα στην ταρατσα μου (7ος όροφος) και θα ηθελα να βάλω φυτά και ψαράκια σε αυτήν. Είναι αρκετά δροσερά στην ταράτσα και καλοκαίρι και χειμώνα - για αυτο σκεφτηκα να την σκεπάζω με μια λαμαρίνα . Θα ήθελα να μου προτείνετε λοιπόν τι ψάρια να βάλω ( γλυκού νερού , αλμυρού νερού κ.λ.π.) αλλά και πιο συγκεκριμενα ποια είδη μου προτείνετε. ευχαριστω πολυ για ποσο μεγαλη λιμνη μιλαμε και τι βαθος? Εχε υποψιν οτι πολυ πιθανο να ριξεις την ταρατσα στο κεφαλι σου ή σε περιπτωση σεισμου ολο το κτηριο, αν αναφερεσε σε λιμνουλα καποιαυ βαθους και μεγεθους. Συμβουλεψου το μηχανικο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L P S 14 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 14 Ιουλίου 2011 Ολα ειναι ΟΚ , μιλαμε για μια τεράστια ταράτσα . Δεν εχω καποιες συγκεκριμενες διαστασεις για την λιμνούλα ...αλλά εγω μιλάω για μια με διαστασεις 100χ50 και βαθος οσο να'ναι . Μαλλον με παρεξήγησες , δεν ειπα να ''σκαψω'' τ πατωμα , να δημιουργησω μια που να προεξεχει - κατασκευη Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 14 Ιουλίου 2011 #4 Share 14 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σας , είμαι αρχάριος και ζητώ θερμά την βοήθειά σας . Θα ήθελα να φτιάξω μια λιμνούλα στην ταρατσα μου (7ος όροφος) και θα ηθελα να βάλω φυτά και ψαράκια σε αυτήν. Είναι αρκετά δροσερά στην ταράτσα και καλοκαίρι και χειμώνα - για αυτο σκεφτηκα να την σκεπάζω με μια λαμαρίνα . Θα ήθελα να μου προτείνετε λοιπόν τι ψάρια να βάλω ( γλυκού νερού , αλμυρού νερού κ.λ.π.) αλλά και πιο συγκεκριμενα ποια είδη μου προτείνετε. ευχαριστω πολυ οσων αφορα τη λαμαρινα σκεψου : α) την διαβρωση της απο τις καιρικες συνθηκες β) την μεταδοση της θερμοτητας μιας και μιλαμε για λιμνη ( κρυο νερο ) τοτε πας σε χρυσοψαρα ( αλμυρου νερου δεν μπορεις να βαλεις στη λιμνη σου ) , εαν τα λιτρα ειναι πολλαααα τοτε μπορουμε να μιλησουμε και για koi ( πραγμα δυσκολο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
L P S 14 Ιουλίου 2011 Author #5 Share 14 Ιουλίου 2011 σας ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σας , άρα κλείνω προς χρυσοψαρα και μονο ε ?? οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 14 Ιουλίου 2011 #6 Share 14 Ιουλίου 2011 σας ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σας , άρα κλείνω προς χρυσοψαρα και μονο ε ?? οκ ναι υπολογισε ( χωρις να ειναι νομος ) 50 λιτρα για καθε ψαρι που θα βαζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 14 Ιουλίου 2011 #7 Share 14 Ιουλίου 2011 σας ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σας , άρα κλείνω προς χρυσοψαρα και μονο ε ?? οκ Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
L P S 14 Ιουλίου 2011 Author #8 Share 14 Ιουλίου 2011 ρε παιδια ,ειδα σε μια ιστοσελιδα ενος καταστηματος ειδικευμενο στα ψαρια , οτι υπαρχουν και καρχαριες κρυου νερου !? Μηπως ξερει κανεις τιποτα γι ' αυτο ?? τιμες,ειδη,κ.λ.π Link to comment Share on other sites More sharing options...
L P S 15 Ιουλίου 2011 Author #9 Share 15 Ιουλίου 2011 αν εβαζα 1 η 2 τετοιους μεσα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 15 Ιουλίου 2011 #10 Share 15 Ιουλίου 2011 αν εβαζα 1 η 2 τετοιους μεσα ?? Προφανώς μιλά για τα γκαλαχερ τα οποία γίνονται ΤΕΡΆΣΤΙΑ !!! Άρα τα χρυσοψαρακια είναι οι καλύτεροι επιλογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
L P S 15 Ιουλίου 2011 Author #11 Share 15 Ιουλίου 2011 Αληθεια ?? Ποσο γινονται ?? τρελαινομαι για καρχαριακια και θα ηθελα πολυ 1 , αν οχι στη λιμνουλα , εστω σε ενα ενυδρειο. θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα γκάλαχερ : 1. ποσο γινονται 2. τι ενυδρειο(διαστασεις) 3.ποσα χρονια ζουν 4.για να ειναι μικρο σε ηλικια ποσα εκατοστα πρεπει να ειναι π.χ. σε ηλικια 1 χρονου ειναι 15 εκ. σε ηλικια 1,5 χρονων ειναι 50 εκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 15 Ιουλίου 2011 #12 Share 15 Ιουλίου 2011 Αληθεια ?? Ποσο γινονται ?? τρελαινομαι για καρχαριακια και θα ηθελα πολυ 1 , αν οχι στη λιμνουλα , εστω σε ενα ενυδρειο. θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα γκάλαχερ : 1. ποσο γινονται 2. τι ενυδρειο(διαστασεις) 3.ποσα χρονια ζουν 4.για να ειναι μικρο σε ηλικια ποσα εκατοστα πρεπει να ειναι π.χ. σε ηλικια 1 χρονου ειναι 15 εκ. σε ηλικια 1,5 χρονων ειναι 50 εκ. εδω καλα καλα δεν χωρανε στη λιμνουλα που θες να φτιαξεις θα χωρεσουν σε ενυδρειο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 15 Ιουλίου 2011 #13 Share 15 Ιουλίου 2011 Αληθεια ?? Ποσο γινονται ?? τρελαινομαι για καρχαριακια και θα ηθελα πολυ 1 , αν οχι στη λιμνουλα , εστω σε ενα ενυδρειο. θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα γκάλαχερ : 1. ποσο γινονται 2. τι ενυδρειο(διαστασεις) 3.ποσα χρονια ζουν 4.για να ειναι μικρο σε ηλικια ποσα εκατοστα πρεπει να ειναι π.χ. σε ηλικια 1 χρονου ειναι 15 εκ. σε ηλικια 1,5 χρονων ειναι 50 εκ. Θελω να ελπίζω πως η επομένη φωτογραφία θα σε βάλει σκέψεις !! Ο καρχαρίας (αλιως Γατόψαρο) Φιλικα Φιλε LPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
L P S 15 Ιουλίου 2011 Author #14 Share 15 Ιουλίου 2011 Δεν νομιζα οτι γινονται τοσο μεγαλα , νομιζα το πολυ 100 cm , μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καρχαριακι που να μην ξεπερνα τα 50 cm ??? \ Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 15 Ιουλίου 2011 #15 Share 15 Ιουλίου 2011 Δεν νομιζα οτι γινονται τοσο μεγαλα , νομιζα το πολυ 100 cm , μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καρχαριακι που να μην ξεπερνα τα 50 cm ??? \ xexexex γιατι 100 εκ ειναι λιγα?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
L P S 15 Ιουλίου 2011 Author #16 Share 15 Ιουλίου 2011 Δεν ειπα αυτο , αλλα θα το βολεψω Λοιπον , καποιο ειδος να μου προτεινετε ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Ιουλίου 2011 #17 Share 18 Ιουλίου 2011 To θέμα μεταφέρθηκε στην κατάλληλη κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 18 Ιουλίου 2011 #18 Share 18 Ιουλίου 2011 Χωρις θερμανση, ΜΟΝΟ τα χρυσοψαρα (και τα κοι) θα σου αντεξουν το χειμωνα... Αλλιως αγοραζεις μετοχες της ΔΕΗ και προχωρας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος